Şimdi Ara

BMW 1 serisi SEDAN model çıkaracakmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet işte Okyaypay , o yüzden Avrupalı Astra ile Golf alıyor...

Ama sen burada Palio yu övüp BMW VW OPel kötülüyorsun
  • @okyaypay

+100000000

bu araba 60,000 ytllik araba değil.. diyorum işte aradaki fark öndeki mavili beyazlı amblem+borusanın borusu
  • avrupa nisan 2006 modele göre otomobil satışları..

BMW 1 serisi SEDAN model çıkaracakmış

görüldüğü gibi listede 1. 40,285 ile yeni clio 2golf 3 astra 4 focus

kaynak:www.finfacts.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 7 Temmuz 2006; 22:51:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Evet işte Okyaypay , o yüzden Avrupalı Astra ile Golf alıyor...

Ama sen burada Palio yu övüp BMW VW OPel kötülüyorsun

işte anlamamazlıktan gelme demekle bunu kastetmiştim

tabi tabi haklısın arkadaşım öyle ...

• herkezin kafası duvarlarda

avrupalı bu yüzden uno alıyo galiba neyse abartmayalım

ama bmw 1 serisi sınıfın önde gideni avrupa fiyatıda astrayla aynıysa eminim onlarda bmw yi tercih eder
  • @okyaypay

++++++60.000

walla usttede dedım o paraya buraya ondan donanımlı ve daha guclu motorlu ve daha ii yol tutan bi liste araba yazarım sıgmaz buraya ustune para bile kalır diger arkadas hala 1.6 motorlar ıcınde en iyilerden biri diyip dursun
  • okyaypay aracı bu kadar kotulemene katılmıorum ama gercekten de 60000 edecek araba deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercanonut

okyaypay aracı bu kadar kotulemene katılmıorum ama gercekten de 60000 edecek araba deil.

HİÇ KÖTÜLEMEDİM

sadece gözlemlerimi belirttim
    1 serisini kötüleyen 1 tek lafım yoktur şu forumda araba küçük parasını hak etmiyor demek kötülemekse tamam ama bizim köyde buna eleştiri deniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

avrupa nisan 2006 modele göre otomobil satışları..

AL bak OKYAYPAY sen arabandan çok anlıyorsun ya, ASTRA 3. sırada...

GOLF her zamanki gibi lider, satış oranı JETTA çıktı diye bölünmüş... Jetta ile ikisini topla gene birinci...

Avrupa yolları Vauxhall/Opel kaynıyor... AMa sana göre OPEL dandik PALIO dünyanın en mükemmel arabası...

Sedan ve HB ler uyduruk dünyanın en güzel arabası ise PALİO WEEKEND...

Yani STATION ARAÇLAR estetik olarak mükemmel sedanlar uyduruk....

Sen ve yorumların...

Adam BMW 1 i bile kötüledi...
    Zevkine hayranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 9 Temmuz 2006; 23:19:59 >

• antiğe :

seni bu kadar rehatsız eden nedir anlamıyorum

kritiklerime katılmıyorsan katılmazsın da bu kadar köpürmek niye .
    sen oldum olası bana muhalefetsin zaten

ben allah bir desem sen acaba diye içinden geçirirsin eminim

onun için sen boşver benim yazılarımı okuma boşu boşuna strese giriyorsun sağlığından olacaksın mazallah :)

bu arada sen arabadan çok anlıyon ya satış rakamlarını koymuşsun , ne alakaysa bu topikle

kuş serisi en iyi araba zaten en çok sattığına göre zamanında hadi allahını seversen yaw hadi git başkasına tak kafayı senle uğraşamam ben araba profesörü arkadaşım.

hayır biz burada bmw 1 den bahsediyoz konulara bakın nasıl çarptırılıyor ben hakketen sıkıldım artık saçmasapan şeylere cevap vermekten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 9 Temmuz 2006; 23:42:44 >
  • Adamların en düşük gösterdiği 1 serisi nin 1,20d si bile 85 milyar .. vw nin en iyi arabalarından olan passat 2,0 dizel 82 milyar vay be baya bi uçurum fiyat var bmw'de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

antiğe :

seni bu kadar rehatsız eden nedir anlamıyorum

kritiklerime katılmıyorsan katılmazsın da bu kadar köpürmek niye .
    sen oldum olası bana muhalefetsin zaten

ben allah bir desem sen acaba diye içinden geçirirsin eminim

onun için sen boşver benim yazılarımı okuma boşu boşuna strese giriyorsun sağlığından olacaksın mazallah :)

bu arada sen arabadan çok anlıyon ya satış rakamlarını koymuşsun , ne alakaysa bu topikle

kuş serisi en iyi araba zaten en çok sattığına göre zamanında hadi allahını seversen yaw hadi git başkasına tak kafayı senle uğraşamam ben araba profesörü arkadaşım.

hayır biz burada bmw 1 den bahsediyoz konulara bakın nasıl çarptırılıyor ben hakketen sıkıldım artık saçmasapan şeylere cevap vermekten .

ya ben köpürmüyorum ya takılıyorum sana karşı bi gıcıklığım yok yani... Heralde forumda kızacağım son kişi sen olursun... Öyle bi izlenim uyandıysa üzülürüm vallahi :) inceden takılıyoruz...

E Türkiyeden bahsetmiyoruz Avrupa tüm arabalar yakın fiyatta , en çok satan iyidir... Sen öyle bir anlatıyorsun ki kuş serisinden bile berbat araçlar Opeller ama bak işte, Avrupanın bazen en çok bazen 2. en ço ksatan kompakt aracı OPEL ASTRA

Kalite ve prestij ortada arakdaşım beğenirsin beğenmezsin... Focus yeni çıkmasına rağmen Astranın hep gölgesinde kaldı.. İşin ilginç yanı Focusun yeni çıktığı zamanlarda Astra Avrupada liderlik devraldı...

Ya ben araba yarıştırmıyorum ama Araçların hakkın vermiyorsun... Öyle yorumlar yaparsan ben yani derim ki senin bi mesajını gördüğüm zaman okyaypay gene gerçekçi olmayan yorum yapmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

avrupa nisan 2006 modele göre otomobil satışları..

AL bak OKYAYPAY sen arabandan çok anlıyorsun ya, ASTRA 3. sırada...

GOLF her zamanki gibi lider, satış oranı JETTA çıktı diye bölünmüş... Jetta ile ikisini topla gene birinci...

Avrupa yolları Vauxhall/Opel kaynıyor... AMa sana göre OPEL dandik PALIO dünyanın en mükemmel arabası...

Sedan ve HB ler uyduruk dünyanın en güzel arabası ise PALİO WEEKEND...

Yani STATION ARAÇLAR estetik olarak mükemmel sedanlar uyduruk....

Sen ve yorumların...

Adam BMW 1 i bile kötüledi...
    Zevkine hayranım

antiochos, walla böyle bi veriyi gösterip bak astra 3. super arac demen yada okyaypay'a gördunmu astrayı kotuluyodun ama astra nsl satmıs demen bence tamamen yanlıs cunku bu verilerde sonucta satış verileri, bir nevi insanların düşünceleri, tıpkı senın ve okyaypayın gibi..yani tamamen subjektif..bu yuzden en cok satılan arac en iyi demek deildir..2005 en cok satılan 2 arac biri clio symbol dieri megane II..birçok eksıkleri var halen eleştiririz..ama en cok satanlar..demekki olay turkıyedeki 70 mılyonun dusunceleriyle sekılleniyor..bence BMW 1 i bile kötüleyebilir..cok basit ve anlasılır bir gerekceside var..O kdr paraya daha guclu motora sahip, daha donanımlı ve hatta ust segment bir arac alırım diyor..sen çıkar sadece 1 cumleyle "ama o da BMW" dersin olay biter..Bu topic bir "bilgi topici" olsa ve arkadas yanlıs bir bilgi aktarsa yere göge kdr haklısın...ama burda mesela tamamen zevk..neyi tartısıyoruzki

• megane a laf yok
  • arabanın hakkını vereyim vermesine de önce bmw verilen paranın hakkını versin fiyat fayda oranına bakarım ben anlatamadım bunu.

ben ne zaman opellere kuş serisinden berbat dedim?

amaaan neyse boşver

tamam sen haklısın tamam kabul ediyorum

beni anlayan anlar anlamayana anlatmaya çalışmayacağım artık CİDDEM SIKILDIM !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 10 Temmuz 2006; 0:53:45 >
  • Ya onu bunu bilmem okyaypayı ne zaman görsem bir Opel konusunda alakalı alakasız kötülüyor, Astra veya X araç, Corsa veya X filan hemen karşıdaki arabayı söylüyor şu sorunlu bu sorunlu ben de diyorum ki o öyle diyor ama bak Avrupalı OPEL diyor diyorum sadece bu...

En iyi demedim ki...

Ama Avrupalı iyiyi alır bunu söyleyim... Avrupayla TR yi karşılaştırmayın...

NE zaman satış rakamı çıksa, hemen Clio Symbol, Kuş serisi örnek veriyorsunuz... Türkiyeden mi söz ediyoruz amma dar görüşlüsünüz hee :) İlla açalım mı, Avrupa da araçlar fiyat olarak birbirine, servis olarak çok yakındır.. Avrupada hayat standardı yüksektir, araç fiyarları alınan maaşlar yanında düşük kalırdır. Bu nedenle Türkiyye göre 3-4 kat farkeder... Avrupalının medeniyet seviyesi daha ileridedir, otomotiv kültürü daha iyidir, bu nedenle otomotiv doygunluğu olduğundan daha iyisini seçerken bazı şeyleri düşünmez çünkü hepsi ucuzdur...

Bu nedenle ço ksatan araç hakkında bu iyisidir yorumu yapmak yanlış olmaz diye...

İlla bunları yazacağız... Orası TR mi TR de adam 400 ytl maaş alıyor, 10 yıl çalışsa sıfır araç alır, orada 2000 euro alıyor kebapçı, artık siz hesab edin ,araçlar da yarı fiyatına... Hayat 2 kat pahalı araç 2 kat ucuz...

Adama Astra Clio parasından ucuz ageliyor...

Ya zaten ben o bu şundan iyi demiyorum.... Ben sadece diyorum ki o kadar kötü bir araba deil abartıyorsun...

BMW 1 serisinide parasının arabası değil dememişsin baya kötülemişsin....

Yok otoru 1.2 ayarında yok bilmemne tasarımı uyduruk...

Yok daha neler be :)

Ben haklıyım tabi :) :D

• BMW yetkilileri yukarıda yazanlara kahkalarla güler sanırım.
    Ben 1 serisi Sedan için yukarıdaki foto'yu dergide görmüştüm,siteye koyanın eline sağlık.
    Daha önce yazmıştım tekrar ediyorum BMW-1 aynı fiyatla satsa Golf ve Astra zor satar...
  • Bmw 1 ,golf fiyatına inmez .öncelikle bunu kavramak gerekir.

ikincisi borusanın fiyat politikası kötü.almanyadaki boş 1 serisi fiyatı gerçekten dolu bir focus la aynı.

yani 60 milyar çok tuzlu.(tl ile satılanlarda zam yaptılar yani euro farkı ortadan kalktı)

üçüncü olarak bmw 1.16 'nın performansı düşük.megane ya da corolla yanından uzar gider.

bmw 1 serisinin kompakt sınıf araç olduğunu da unutmayın.

bmw olsun çamurdan olsun 1 serisi için işlemiyor bence.
  • bende ilk postumda demiştim 60,000 ytl lik araba değil diye.. versinler 40-45 e o zman piyasada ne golf kadır ne focus ne astra ne başka birşey.. ama şu fiyatlara bu arabyı almak çok mantıksız..
  • Türkiye'de 30.000 Euro baz donanımın.
    Şu an 60.000 YTL görünsede çok değil 3 ay önce 48.000 YTL idi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.