Şimdi Ara

BMW 1 serisi SEDAN model çıkaracakmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarları cok okumadım acıkcası ama soyle bı fıkrımı belirteyim. İlk çıktığında gerçekten lüzumsuz gibi gözüküyordu gözüme ama gidip kullandıktan sonra herşey değişti. Aslında BMW nin böyle bir araca ihtiyacı vardı sedanı coupesı falan kotu olabılır ama hatcback tarzında bı compact ı var bmw nin (hatcback concept olarak) e compactında guclulerı artık uretılmıyor. Uretılmediği içinde alanlar düşük motorlu almak zoruında kalıyor kaldıkı uretuıldıgı zamanlarda (benim alış yılıma dayanır yaklaşık 2001-2002 zamanında yeni kasa ile birlikte ilerleyen dönemde durdurdular satışını bu hareketle bmw de bir eksiklik doğdu . Tum bunların yanında genç arabası olarak tabir edilen 3 serilerinin tuzlulugunu bılırız hepimiz e 1 serisi de bunlara farklı bir bakış açısı getirdi. Evet bir 3 performansını vermıyor ama fıyat olarak daha makul oldugu ıcın can yakmıyor fazla yınede fazla dersenız evet fazla olmak zorunda çünkü o bir BMW ! Audi A3 değil ...

Ayrıca kullandığım araç 130 du 260kusur HP di. Sıralı 6 silindir motora sahipti ve inanın o aracı kullandıktan sonra 1 serisine sempati duymaya başladım. Kendi kişisel fikirlerimdir.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 10 Temmuz 2006; 13:18:50 >

• Ben Sedan gelirse no'olur diye fikir alışverişi yapayım dedim.
    Cumartesi-Pazar küçük çaplı kavga çıkmış.
  • Hala çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

Hala çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

Hala çıkmadı

• Tipleri güzel değil almanyada tutulmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.