Şimdi Ara

bmw 116 yedek parça fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam parça fiyatları birbirine yakın. Hatta BMW de orjinal yedek parça satış pazarlama ağı daha yaygın ve pazarlık esnekliği var. VW’de yedek parçacı bile doğuş mantığı güdüyor. Ama servis bakım fiyatlarında BMW daha yüksek fiyatlı.

İsterseniz alıcı gibi arayıp ikisinin de orjinal ön arka balata ya da başka parçaların fiyatlarını sorun.

(Golf 7 den F20 1 serisine geçtim)

Şu Reno trolü gerçekten baydı artık. Her açılan yeni konunun ilk mesajını trolleyip konu sahibini zor durumda bırakıyor. Bunu defalarca gördük. Daha önce başka biri F30 almak istiyorum diye konu açıp soru soruyor, ne gerek var git mesane al daha iyi diyor. Sonra konu reno vs x savaşlarına dönüyor. Bu konu da aynı duruma dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 30 Aralık 2018; 18:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 serisi çok dar ve küçük. Malzeme kaliteside öyle ahım şahım değil. A3 al keyfine bak.

• Hoca sen Tofaş al,üslubuna daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Hocam parça fiyatları birbirine yakın. Hatta BMW de orjinal yedek parça satış pazarlama ağı daha yaygın ve pazarlık esnekliği var. VW’de yedek parçacı bile doğuş mantığı güdüyor. Ama servis bakım fiyatlarında BMW daha yüksek fiyatlı.

İsterseniz alıcı gibi arayıp ikisinin de orjinal ön arka balata ya da başka parçaların fiyatlarını sorun.

(Golf 7 den F20 1 serisine geçtim)

Şu Reno trolü gerçekten baydı artık. Her açılan yeni konunun ilk mesajını trolleyip konu sahibini zor durumda bırakıyor. Bunu defalarca gördük. Daha önce başka biri F30 almak istiyorum diye konu açıp soru soruyor, ne gerek var git mesane al daha iyi diyor. Sonra konu reno vs x savaşlarına dönüyor. Bu konu da aynı duruma dönmüş.
    hocam en iyi yorumu sen yaptın. şimdi parça fiyatı derken bazı parçalar vardır ki kolay bozulabilir veya değişim süresi daha kısa olabilir. bu yüzden parça fiyatı olarak kıyaslamak istedim. ben servise gitmeyeceğim. özel servise gideceğim. bu nedenle problem değil servis ücreti. kolay bozulan rutin çalışan parçalar bir süre sonra değişebiliyor. bunları tahmin edersiniz. şimdi bir soru soracağım geçenlerde birinin aküsü bitmiş serviste 2000 tl ye değiştirmiş. bunun aküsü özel vs.. diyordu. öyle birşey var mı yoksa servisin kazıklaması mı?

• vet627 V kullanıcısına yanıt
    Start/Stop olan araçların aküsü pahalı oluyor. Bunun BMW ile alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Start/Stop olan araçların aküsü pahalı oluyor. Bunun BMW ile alakası yok.
    biraz göz gezdirdim parça ücretleri pek fazla pahalı gelmedi. ayrıca yan sanayi parçalar bol. golfe göre olsa olsa %10-20 arasında fazla olanlar var. onun dışında çok nadir bazı parçalar pahalı. bence servise gitmedikten sonra alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.