Şimdi Ara

bmw 116 yedek parça fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw 116 almayı düşünüyorum. ancak vw golf ile bmw 116 arasında kararsız kaldım. yedek parça fiyatları konusunda bmw 116 ile golf arasında fazla fark var mıdır? fazla bir fark yoksa 116 alacağım

• at yada eşek bunu geç. benim gözümde aslandır senin gözünde piredir. bunu tartışmak için açmadım konuyu. sadece parça fiyatı kıyaslamak için açtım. ayrıca bana göre renonun tüm otoları benim gözümde çöptür.
  • ben imaj için alacağım. bu yüzden parça fiyatları vw golfe göre ne kadar pahalı bunu öğrenmem gerekir
  • Bu adam yüzünden 2019 yılında reno megane için özel paket yayınlayacak adı da şimdiden belli Renault megane moueson edition

Adam neredeyse supersport araçlara bile megane önerecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.16 his konusunda ve sürüş dinamikleri konusunda golften bir tik daha iyi fakat golf daha rahat ve tam bagimsiz ve highline olanlar yanlama yapmiyorsaniz 1.16 yi unutturabilir

• yedek parça fiyatı kıyaslaması yapınız
  • Her ay parçamı değişiyor sanki pahalı olsa ne olacak belirli sürelerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    geçen yıl açıldı
    Opel Yedek Parça
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıyaslama için sordum sadece.masraf açarsa ne kadar farkı olur diye
  • vet627 V kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlarla bu tarzda konuşmanız forum kültürüne yabancı olduğunuzu gösteriyor. Forumlar, gönüllülük esasına dayalı yardımlaşma ve paylaşımların yapıldığı yerlerdir.

Bu nedenle, onu geç soruma cevap ver, kimsenin kafasına ihtiyacım yok diye konuşmaya devam ederseniz kimse size bilgi vermez, hatta muhatap da olmaz. Zaten sorduğunuz soru saçma aslında da onu acemiliğinize veriyorum. Yıllık bakımları ne kadar oluyor dersiniz, buradan bir kıyaslama yaparsınız. Yedek parçaları ne kadar ne demek?

• Adama bak emirler yağdırıyor.Git yedek parça sitelerinden bak

• İki araca da sahip oldum ama konu sahibinin üslubu yüzünden cevap vermiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaki34

Hocam insanlarla bu tarzda konuşmanız forum kültürüne yabancı olduğunuzu gösteriyor. Forumlar, gönüllülük esasına dayalı yardımlaşma ve paylaşımların yapıldığı yerlerdir.

Bu nedenle, onu geç soruma cevap ver, kimsenin kafasına ihtiyacım yok diye konuşmaya devam ederseniz kimse size bilgi vermez, hatta muhatap da olmaz. Zaten sorduğunuz soru saçma aslında da onu acemiliğinize veriyorum. Yıllık bakımları ne kadar oluyor dersiniz, buradan bir kıyaslama yaparsınız. Yedek parçaları ne kadar ne demek?
    sorduğum soru ile verilen cevaplar alakasızsa ne dememi bekliyorsun? cevap vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez. akıl veriyor reno diye. benin sorduğum soruyla renonun ne alakası var. ben haklıyım. haklı olduğum konuda taviz vermem. sadece parça fiyatı olarak kıyaslayacak olan varsa kıyaslayabilir. yoksa şunu al yok golf daha iyiymiş yok reno şöyleymiş. bu konuda akıl ihtiyacım yok. akıl ihtiyacı sadece parça fiyatlarıyla alakalı. yıllık bakımlada alakalı değil.

• Kardeş bmw'nin bi tekeri 1200 milyon. Bi kayışı en az 500 milyon. ben aldım bi tane şimdi para yetiştiremiyom. Sana fazla gelir hiç bulaşma bana sorarsan hele hele golf'un yanında ocağını kurutur aman diyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.