Şimdi Ara

Opel Yedek Parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaşlarwww.opelparcaci.com sitesinde satılan ürünler orjinal midir yoksa yan sanayi midir? Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaslar varsa yorumlarınızı beklıyorum...

• Selam,
    Siteden degil de aluclardan bayagi alisveris yaptim.
    Telefon acip sorabilirsin, orjinal ve yan sanayi fiyatini ayri ayri soylerdi dukkanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bayadır inceliyorum hem orjinal hemde yan sanayi ürünler mevcut, orjinal urunler ile yan sanayiler arasında fiyat olarak uçurum var bi kaput 170-180 lıra orjinalı 900 lıraya yakın
  • Adam gibi bir yedek parça sitesi yok ki!

Abuk subuk siteler.Güvenilir her markanın parçasını satan bir site olsa millette rahat rahat alır
  • www.opelgm.com a bakın ben şahsen parçalarımı oradan alıyorum. orjinalde var yan sanayi de. ben orjinal alıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

www.opelgm.com a bakın ben şahsen parçalarımı oradan alıyorum. orjinalde var yan sanayi de. ben orjinal alıyorum ve memnunum.

opelgm de orjinal parçalar yetkili servislere göre daha mı ucuz? yoksa aynı mı fiyatları bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

www.opelgm.com a bakın ben şahsen parçalarımı oradan alıyorum. orjinalde var yan sanayi de. ben orjinal alıyorum ve memnunum.

Ben de aracın garantisi bittiğinde bu siteden bakım paketi satın alıp o şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu siteden memnun olmayan yok gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    2 ay önce açıldı
    YEDEK PARÇA FİYATLARI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bidehttp://opeldunyasi.com/ var bu nasıl bir sitedir alış veriş yapan var mı?
  • http://www.hepsiopel.com/

alışveriş yapmadım bu siteden ama belki işinize yarayabilir diye yazdım inceleyin bir isterseniz
  • Teşekkürler baktım güzel bir site ama ben opelburada adlı siteden alışverişimi yaptım onlarda iyiler. Aklımın bir köşesine yazdım yinede...
  • Orjinal ve yan sanayi marka ürün fiyatı alabilir, güvenilir alışveriş yapmak için ziyaret edebilirsiniz.

www.opelyedekparcaonline.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opelyedekparcaonline.com -- 31 Temmuz 2018; 7:20:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.