Şimdi Ara

renault mais yardım yedek parça

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar renault mais yedek parça sitesi varmı fiyatları yazan bilgisiolan varsa acil yardım karburötör lazım

• Bahsettigin sekilde bir site yok ama bana tam aradıgın parcayı mumkunse referansı ile verirsen sordurabilirim pazartesi. Arac nedir??
  • harbiden arkadaşlar yedek parça fiyatlarını gösteren bir tablo olsa iyi olur internette hyundayi nin yedek parça fiyat listesini görmüştüm belkide renoultunda vardır böyle bir fiyat listesi elinde olan varsa yayınlarsa çok iyi olur
  • renault 11 flash karbürotör orjinal kaç paradır yanlışlıkla ikitane konu açtım yaw birini kaldırayım bari
  • Servisde 1200ytl, piyasada 400-500 ytl arasında bulabilirsin..
  • eminmisin kardes ben yetkili bi renault satıcısından 140 dedi 110 a aldım hemde orjinal acaba adam beni kazıkladımı diye sorayım dedim ama sen milyarlardan bahsediyorsun emin misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

eminmisin kardes ben yetkili bi renault satıcısından 140 dedi 110 a aldım hemde orjinal acaba adam beni kazıkladımı diye sorayım dedim ama sen milyarlardan bahsediyorsun emin misin

Karbüratörden bahsettiğinizden eminmisiniz ? 110 YTL 'e tamir takımını vermezler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    12 ay önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet eminim 110 ytl orjinal hemde renault 11 karbüratör megane falan değil yani renault 11
  • kardes saçmalama ya zaten 5-6 bin ytl olan arabanın karbüratörü 1200 ytl olurmı akıl var mantık var motor değil heralde karbüratör
  • fiay nedir bilemiyorum ama revizyonlu parçaları sıfırdiye satabiliyorlar.eğer bulunduğun ilde renault servisi varsa parça fiyatını öğren,ona göre kıyaslama yap...ama bence aldığın orjinal değildir.yan sanayi olma ihtimali yüksek...
  • türkiyenin her yerinde renault mais yedel parça fiyatı aynı ben çok araştırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manager79

Servisde 1200ytl, piyasada 400-500 ytl arasında bulabilirsin..

dostum bence 0'ın birisi fazla olmuş olmasın
  • quote:

kardes saçmalama ya zaten 5-6 bin ytl olan arabanın karbüratörü 1200 ytl olurmı akıl var mantık var motor değil heralde karbüratör

Valla haklısın, ben saçmalamışım! çünkü senin gibi birisine cevap vermişim. Ne olur kusura bakma... :(

O aracın parçalarını tek tek alsak 10 tane Flash ücreti çıkar ortaya..

Madem ben saçmalıyorum aşağıdaki linkde Renault servislerinin adresleri ve telefon numaraları var birisine sorarsınız artık.. ,Ben otomod a sormuştum..
    http://www.renault.com.tr/dealer/dealer.asp?navigationID=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 14 Kasım 2006; 0:44:32 >

• Fiyat parcacida 400-500 civaridir dogru.Cunku renault-12 tek bogazli solex karburator bile 300 milyondu gecen sordugumda.Flashta Weber 32 drt modeli karburator var cift bogaz rahat 400 den baslar.

Eski model arabalarin en pahali parcalarindan biri karburator.
  • arkadaslar sanayiden renault-mais orjinal parçaları yetkili satıcısından aldım ve %100 orjinal ve sıfır kutusuyla birlikte verdiler montajı kendim yaptım 140 dediler 110 a aldım ben orjinal kutusyla ve garantisiyle birlikte adam biz 80 ytl montaj ücreti alırız dedi bende ben kendim takarım dedim adam ozaman garanti dışı kalır parça dedi ve garanti fiyatını düştü 110 ytl ye aldım orjinal mais renault yedek parçası kutusunda poşetliydi
  • quote:

arkadaslar sanayiden renault-mais orjinal parçaları yetkili satıcısından aldım ve %100 orjinal ve sıfır kutusuyla birlikte verdiler montajı kendim yaptım 140 dediler 110 a aldım ben orjinal kutusyla ve garantisiyle birlikte adam biz 80 ytl montaj ücreti alırız dedi bende ben kendim takarım dedim adam ozaman garanti dışı kalır parça dedi ve garanti fiyatını düştü 110 ytl ye aldım orjinal mais renault yedek parçası kutusunda poşetliydi

Bu iş benim aklıma yatmadı.. Radyatör filan olmasın..

Uzatmayada gerek yok, ucuz almışsınız işte :)
  • ok tamam peki masi orjinal parçalarını satan veya fiyatları olan bir web sitesi yokmu
  • quote:

ok tamam peki masi orjinal parçalarını satan veya fiyatları olan bir web sitesi yokmu

Web sitesi yok malesef, yukarıda istanbul bölgesi servislerin telefon numaraları mevcut.. Diğer bölgeler için firmanın sitesine bakınız.

İstanbuldaysanız, yansanayi parçacı 0216 5274848
  • tenkyu kardes:D
  • Keske bende 110 a bulabilsem 4-5 tane alirdim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.