Arkadaşla başlıkta yazdığı gibi Vag gurubu araçların yedek parçalarında gerek tedarik, gerek teknik bilgi olsun ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiğince her türlü destek olabilirim. ( Diğer marka araçlarda da elimden geldiğince sipariş ve teknik bilgi olarak yardımcı olmaya çalışırım) Forum'a özel Orijinal yedek parçalarada %5 Oem ve yan sanayi parçalarada %10 indirim uygulanacak. Orijinal yedek parçalar Doğuş Oto Türkiye Ana Yedek Parça Dağıtım Deposu Çayırova dan temin edilmektedir. Yetkiii Servislere de Parça Sevkiyatı Bu depodan yapılmaktadır. Kesinlikle özel ihtalat değildir. Yetkili Distribütör Doğuş Oto ithalatıdır. İş yerimiz Manisa'da, Manisa - İzmir ve İstanbul Elden Teslim imkanı var, Diğer iller kargo ile gönderim yapabiliriz. Konunun asıl önceliği ticaret değildir. Doğru bilgi, doğru fiyat ile bilgi kirliliğini önlemek, fikir alışverişinde bulunmak ve dürüst hizmet verebilmektir. Edit: Doğru parça ve fiyat bilgisi için aracın şasi numarası veya ihtiyaç olan parçanın referans numarası gerekmektedir. Edit: Arkadaş maalesef doğuş ekstra iskontoları kaldırmış durumda. Çok hızlı fiyat listesi günceller oldu. Ekstrem bir dönemden geçiyoruz verdiğimiz fiyatlar maalesef 3 gün geçerli. Edit: arkadaş bu aralar sahte parça olayı bir hayli artmış durumda. Dikkatli olmanızda fayda var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 18 Temmuz 2022; 20:48:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi - Volkswagen - Skoda - Seat Yedek Parça Destek Konusu
-
-
Konuyu yukarda tutmak ve forum için bu güzel fiyatlandırma hususunda up [sm=ok.gif]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daricadayim passat b7 2014 1.6 tdi direksiyon kutusu lazim ucuk fiyatlar var revizyon istemiyorum oem ve yansanayiside olur
Parça numaranızı biliyorsanız yazın bilmiyorsanız özelde şasi no yazın yardımcı olalım
-
2016 Polo 1.2 tsi aracımın (23000 km de) 5.ci bakımı geldi. Yetkili servis 2000 tl diyor. Bende orjinal parçaları alıp kendi ustama bakım yaptırmaya karar verdim.İstanbul Avrupa yakasındayım.Orjinal parçaları ne kadar tutar? %. bakımda yağ,hava,polen filtresi haricinde bujiler de değişiyormuş sanırsam.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky2016 Polo 1.2 tsi aracımın (23000 km de) 5.ci bakımı geldi. Yetkili servis 2000 tl diyor. Bende orjinal parçaları alıp kendi ustama bakım yaptırmaya karar verdim.İstanbul Avrupa yakasındayım.Orjinal parçaları ne kadar tutar? %. bakımda yağ,hava,polen filtresi haricinde bujiler de değişiyormuş sanırsam.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şasi no yazmadığınız için parça numaralarından tam emin değilim ancak %99 bu şekildedir.
Hava Filtresi 04E129620
Orjinal VW : 205 TL
Mann : 100 TL
Yağ Filtresi 04E115561H
Orjinal VW : 100 TL
Mann : 50 TL
Polen Filtresi 6R0819653
Orjinal VW : 231 TL
Mann ( Karbonsuz ) : 65 TL
Mann ( Karbonlu ) : 110 TL
Bosch ( Karbonlu ) : 80 TL
Ön Balata 6C0698151B
Orjinal VW : 521 TL
Valeo : 125 TL
TRW : 160 TL
Ferodo : 170 TL
Textar : 175 TL
Buji 04E905601B
Orjinal : 548 TL (Takım Fiyatı 4 Adet )
NGK : 345 TL (Takım Fiyatı 4 Adet )
-
Oeki bu parçalari nereden temin edebilirim.Anlsamali oldugunuz bir servis falan var ise oraya yaptirmak daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
Oeki bu parçalari nereden temin edebilirim.Anlsamali oldugunuz bir servis falan var ise oraya yaptirmak daha iyi olur.Parçaları biz temin edebiliriz.
Anlaşmalı olduğumuz bir servis yok maalesef.
Ancak yönlendirme yapabiliriz.
İndirimli fiyatları buysa Bence hiç yapmayın daha iyi Fiyatlar aşırı yüksek (Mann Ürünlerinden bahsediyorum)
Bende otomotiv yedek parca sektorunde calısıyorum vw scirocco Kullanıcısıyım size hem orjinal hemde mann parca nolarını yazıyorum fiyatlarını verirmisiniz bana bide ben bizimkilerle karsılastırayım
Bu arada maliyet degil sattıgınız fiyatları yazın kendi aracıma aldıgımda maliyeti bana bedava sayılabilecek rakamlar cunku :)
Orjinal parca noları VW AG Damgalı Urun Fiyatı Rica ediyorum
1K0129620D
1K0201051K
03C115561H
1K0819644B
Mann Fiyatı Rica ediyorum
Mann C35154
Mann W712.94
Mann WK69
Mann CUK2939
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34İndirimli fiyatları buysa Bence hiç yapmayın daha iyi Fiyatlar aşırı yüksek (Mann Ürünlerinden bahsediyorum)
Bende otomotiv yedek parca sektorunde calısıyorum vw scirocco Kullanıcısıyım size hem orjinal hemde mann parca nolarını yazıyorum fiyatlarını verirmisiniz bana bide ben bizimkilerle karsılastırayım
Bu arada maliyet degil sattıgınız fiyatları yazın kendi aracıma aldıgımda maliyeti bana bedava sayılabilecek rakamlar cunku :)
Orjinal parca noları VW AG Damgalı Urun Fiyatı Rica ediyorum
1K0129620D
1K0201051K
03C115561H
1K0819644B
Mann Fiyatı Rica ediyorum
Mann C35154
Mann W712.94
Mann WK69
Mann CUK2939
Yazılan fiyatlar perakende satış fiyatı.
Forum için indirim uygulanmış hali değil.
Dikkat ederseniz mesaj sahibi şasi no bilgisi vermediği için farazi yazılmış bir liste.
Zaten başta belirttiğim burada öncelik ticaret değil bilgi paylaşma destek, burası satış forumu olmadığı için aslında fiyat yazmam da doğru değil.
Özelden yazan arkadaşlara mesala
@MeGaDave06 gibi arkadaşlar var sorabilirsiniz indirimli fiyat alıp alamadıklarını
Size de özelden istediğiniz numaraları indirimli şekilde fiyatlandırıp bilgilendirme yapalım.
Ayrıca ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim.
Piyasada çok fazla sahte orijinal ve sahte OEM ürün var. Özellikle Mann ve Bosch sahtesi çok.
Otomotiv sektöründe hele ki yedek parça işi yapıyorsanız biliyorsunuzdur.
İlk mesajda yazıldığı gibi orijinal ürünler direk doğuş otomotiv den tedarik edilmektedir.
Bazı yüksek fiyatlı parçalarda şahıs ithalatı orijinal ürünler olabiliyor bunun bilgisini de müşteri ile paylaşıyoruz. Mesela @yardimistiyolar benzer bir durumla karşılaştı ve kendisinin bu durum ile bilgilendirildi ilgili.
Bu gibi durumlarda piyasada fiyat farklılıkları oluşmakta.
Bunun sebebi biz değiliz genelde sahte ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İndirimsiz fiyatlarsa Normal O zaman anlastık.
Mann Bosch Mahle Purflux Ufi Hengst Turkiye distrübütorlerinden Otoismail, Basbug, Martas, Özas , Hamle, Özcete, Motorasin, Mercanlar, Dinamik gibi firmalardan geliyor bize Ben hiç mann ın sahte oldugunu gormedim. Bosch dersen bosch u zaten mann urettiriyor fason olarak aynı sekilde filtronuda mann urettiriyor fason olarak.
Orjinal VW AG logolu urunler bizede Dogustan geliyor Ondan Yana Problem Yok.
Dedigim gibi mann'da hiç çakma sahte görmedim denk gelmedim Oldugunuda pek sanmıyorum Zaten Bu firmalardan gelen mallar Orjinal Mann Kaliteli her yönden Ortada. Ki bende asla mann dan baska filtre kullanmam aracımda.
Mesela 1.2 tsi poloya verdiginiz fiyatı bende bizdeki fiyatlarla karsılastırdım her biri 20 30 lira daha fazla bizden Ama indirim yaptıgın taktirde bizim fiyatlarla esitleniyor hemen hemen o zaman sıkıntı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34İndirimsiz fiyatlarsa Normal O zaman anlastık.
Mann Bosch Mahle Purflux Ufi Hengst Turkiye distrübütorlerinden Otoismail, Basbug, Martas, Özas , Hamle, Özcete, Motorasin, Mercanlar, Dinamik gibi firmalardan geliyor bize Ben hiç mann ın sahte oldugunu gormedim. Bosch dersen bosch u zaten mann urettiriyor fason olarak aynı sekilde filtronuda mann urettiriyor fason olarak.
Orjinal VW AG logolu urunler bizede Dogustan geliyor Ondan Yana Problem Yok.
Dedigim gibi mann'da hiç çakma sahte görmedim denk gelmedim Oldugunuda pek sanmıyorum Zaten Bu firmalardan gelen mallar Orjinal Mann Kaliteli her yönden Ortada. Ki bende asla mann dan baska filtre kullanmam aracımda.
Mesela 1.2 tsi poloya verdiginiz fiyatı bende bizdeki fiyatlarla karsılastırdım her biri 20 30 lira daha fazla bizden Ama indirim yaptıgın taktirde bizim fiyatlarla esitleniyor hemen hemen o zaman sıkıntı yok.
Hocam , bahsettiğiniz firmalar ile bizde çalışıyoruz.
Alış fiyatlarımızı biliyorsanız size özelden yazdığım fiyatlar ile karşılaştığınızda forum için gerçekten özel fiyatlandırma olduğunu çok cüzi yüzdelik kâr koyduğumuzu göreceksiniz.
Başlıkta dediğim gibi yine söylüyorum konun asıl önceliği ticaret değil, destek dayanışma, bilgi , insanlara yardımcı olmak..
Mann da sahte ürün denk geldiğinde buraya Atıcam sizi de etiketlerim görmüş olursunuz.
Beru, mann, NGK, Bosch, fag , Castrol vs.. sahtesi tonla var.
Fiyatlandırma olayı kişiye özel değil foruma özel.
Şimdi direk indirimli fiyatları yazsam sanki parça saymaya çalışıyor gibi olacak, konunun önceliğine uygun olmaz etikte değil o yüzden buradan direk liste ve perakende fiyatlarını yazmak zorundayım.
Özele den gerekli şekilde size yazıldığı gibi ayrıntılı olarak fiyatlandırma yapıyoruz.
Hatta ve hatta siz direk Mann sordunuz Mann olarak normalde söylemenize gerek dahi yok.
Müşteriye ulaşılabilir tüm alternatif markaları listeliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam arkadaşımız bana özelden foruma özel indirimli fiyat verdi evet. Kısmetse kendisinden alışveriş yapacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden Kendisiyle konustuk Fiyatları makul tabiki alısveris yapabilirsiniz. Zaten calıstıkları tedarikciler ana distrübütorleri parca markalarının Sıkıntı olmaz orjinallik konusunda.
Fiyatları bizden 5 10 lira fazla kalıyor ama biz bireysele vermiyoruz parcacılara ve servislere veriyoruz ee bide borusan kurulusu oldugumuz için bi miktar daha iskontomuz oluyor :) Ama arkadasın verdigi fiyatlar güzel. Alım yapabilirsiniz tabiki.
-
Verdiği fiyatlar gerçekten muazzam. Ben bugün kendi ilimdeki parçacıları gezdim hepsi 50-60 lira daha yukarı fiyat verdi. Kendisinde hengst filtrelerde varmış bir sonraki bakımda hengst kullanacağım. Ankarada hengst satan bi yer bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34Özelden Kendisiyle konustuk Fiyatları makul tabiki alısveris yapabilirsiniz. Zaten calıstıkları tedarikciler ana distrübütorleri parca markalarının Sıkıntı olmaz orjinallik konusunda.
Fiyatları bizden 5 10 lira fazla kalıyor ama biz bireysele vermiyoruz parcacılara ve servislere veriyoruz ee bide borusan kurulusu oldugumuz için bi miktar daha iskontomuz oluyor :) Ama arkadasın verdigi fiyatlar güzel. Alım yapabilirsiniz tabiki.
8E0959433CA 2006 model audi a4 b7 1.6 konfor beyni var mı acaba elinizde ?
-
VAG grubu değil ama şansımı deneyeyim SKODA 120L termostat lazım varsa fiyat alabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom8E0959433CA 2006 model audi a4 b7 1.6 konfor beyni var mı acaba elinizde ?
Hocam Sorduğunuz parçanın numarası değişmiş CA olmuş CB
Elimizde yok, ancak Doğuş sipariş ile geçebiliriz.
Aşağıda ki fiyat Yetkili servis fiyatıdır. Parçanın yan sanayisi hiç üretilmemiş.
Çıkmadan daha uyguna tedarik edersiniz diye düşünüyorum.
Yok sıfır istiyorum derseniz sipariş ile getirtebiliriz foruma özel fiyatı çok olmasa da biraz düşer
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kıvırıyorsun şimdi de hocam. ilk attığın mesajdaki niyetinle son attığınınki aynı değil. |
Memnun edebildiğimiz için mutlu olduk. Faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Çok teşekkür ederim. |
Benzer içerikler
- benzinli araca dizel yağ konursa ne olur
- direksiyon açı sensörü sıfırlama
- hondamı toyotamı daha iyi
- şarjlı araç kamerası
- debriyaja basmadan vites atmak
- pagani utopia
- superb fiyat
- togg şarj süresi
- rezvani tank fiyat
- citroen logosu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X