Skoda da VAG grubu hocam :) Vernet marka 74 derece olarak elimizde mevcut 49 TL perakende satış fiyatı var hocam Nova marka olarak 80 - 84 ve 88 decere olanları mevcut, perakende satış fiyatı 45 tl hocam Foruma özel fiyatları Özelden bilgi verdim hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 8 Mart 2021; 9:49:23 > |
Audi - Volkswagen - Skoda - Seat Yedek Parça Destek Konusu (2. sayfa)
-
-
hayırlı olsun öncelikle
2014 model 1.6 TDİ DSG 66kW CAYB aracım için ;
hava filtresi
polen filtresi ( burası biraz önemli benim için ; biyolojik olanından istiyorum. ) LAO809 un dengini fiyatlandırırsın doğuştan
yağ filtresi
yakıt filtresi
ek olarak tavsiye edeceğin motor yağı markasını ve fiyatını rica ediyorum.
Ek olarak mann değil de mahle olarak da fiyatlandırabilir misin ?
-
vw scirocco aracımda Mahle hengst mann ufi purflux hepsini kullandım.
Hengst in güzelligi tüm ürünleri Alamanya üretimidir. Cok nadirdir farklı ülkede üretimi. Ama Mann'ın kalitesi hepsinden cok daha iyidir. Mann dan vazgecme. Hepsini denedim aracımda 6 Ayda bir bakım yaptırıyorum ben. Mann Bu işin son noktası.
Yag olarakta TSI Motorsa Kesinlikle Liqui Moly Toptec 4200 LL 5W30 Koyun arabaya. Castrol edge motul 8100xclean gibi markalarıda denedim En kalitelisi Liqui Moly 1.4 TSI 160 Lık Roccomda bundan baska yag kesinlikle kullanmam.
-
Arızalı parçanın bu olduğundan emin olsam direk alırdım. Ustalar sağolsun bana diğer beyini aldırtıp gereksiz bir dünya parça değiştirdiler şimdi eminde olamıyorum o yüzden çıkmaya yönelmem daha iyi gibi. Teşekkür ederim hocam ilgin için başka bir şey gerekirse haber ederim size.
-
quote:
Orijinalden alıntı: speedmanhayırlı olsun öncelikle
2014 model 1.6 TDİ DSG 66kW CAYB aracım için ;
hava filtresi
polen filtresi ( burası biraz önemli benim için ; biyolojik olanından istiyorum. ) LAO809 un dengini fiyatlandırırsın doğuştan
yağ filtresi
yakıt filtresi
ek olarak tavsiye edeceğin motor yağı markasını ve fiyatını rica ediyorum.
Ek olarak mann değil de mahle olarak da fiyatlandırabilir misin ?
Teşekkür ederim,
Verdiğiniz referans numaralarına göre özelden bilgi verdim hocam
-
Bora 2004 1.6 otomatik şanzıman yağı varmıdır elinizde orjinali -
quote:
Orijinalden alıntı: PomPomArızalı parçanın bu olduğundan emin olsam direk alırdım. Ustalar sağolsun bana diğer beyini aldırtıp gereksiz bir dünya parça değiştirdiler şimdi eminde olamıyorum o yüzden çıkmaya yönelmem daha iyi gibi. Teşekkür ederim hocam ilgin için başka bir şey gerekirse haber ederim size.
Haklısınız hocam rica ederim.
Tavsiye olarak bu tip elektronik arızalarda ODİS programı olan tamircileri ve servisleri tercih edin.
Üniversel cihazla iş yapan tamirciler bu tip arızalrda sıkıntı yaşıyor, bu parça gerçekten bozuk olsa bile değiştirsseniz dahi odis olmadan yeni parçayı kodlamak imkansız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: z.atahan35
Bora 2004 1.6 otomatik şanzıman yağı varmıdır elinizde orjinali01M Otomatik İçin FEBİ Olarak ATF de var Difransiyeli İçin FEBİ Olarak SAE 75W GL-4 de var.
Şanzıman Filtresi FEBİ ve Kartel contası da TOPRAN Olarak mevcut.
Özelden detaylı bilgi verdim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 8 Mart 2021; 20:48:42 > -
Arkadaşlar Konunun Daha Faydalı Olması İçin Up'layalım Lütfen
-
Hocam hem konu uplansın hem de yeriniz Manisa'da tam olarak nerede onu sorayım.
-
Şase no ile birlikte özelden yazdım, hayırlı işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM attım. Unutum yazmayı; İzmir de teslim noktanız var mı?
Çok ilgili bir arkadaş hemen cevap verdi. Daha sonra bir ihtiyacım olursa kesinlikle iletişime geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorke07 -- 12 Mart 2021; 17:0:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: VgrooveRHocam hem konu uplansın hem de yeriniz Manisa'da tam olarak nerede onu sorayım.
Turgutlu da hocam, yarenoğlu Otomotiv
İzmir Ankara asfaltı üzeri sanayi Sitesi en ön Blok
her zaman bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 12 Mart 2021; 18:34:3 >
quote:
Orijinalden alıntı: Gorke07PM attım. Unutum yazmayı; İzmir de teslim noktanız var mı?
Çok ilgili bir arkadaş hemen cevap verdi. Daha sonra bir ihtiyacım olursa kesinlikle iletişime geçeceğim.
Halka hizmet hakka hizmettir .
Faydalı olabildiysek ne mutlu bize.
İzmir'de iş yerimiz yok anacak İzmir içine merkezi bir konuma nulaştırız hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 12 Mart 2021; 18:36:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı
Şase no ile birlikte özelden yazdım, hayırlı işlerSağolun teşekkürler, Cevaplandı hocam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34İndirimsiz fiyatlarsa Normal O zaman anlastık.
Mann Bosch Mahle Purflux Ufi Hengst Turkiye distrübütorlerinden Otoismail, Basbug, Martas, Özas , Hamle, Özcete, Motorasin, Mercanlar, Dinamik gibi firmalardan geliyor bize Ben hiç mann ın sahte oldugunu gormedim. Bosch dersen bosch u zaten mann urettiriyor fason olarak aynı sekilde filtronuda mann urettiriyor fason olarak.
Orjinal VW AG logolu urunler bizede Dogustan geliyor Ondan Yana Problem Yok.
Dedigim gibi mann'da hiç çakma sahte görmedim denk gelmedim Oldugunuda pek sanmıyorum Zaten Bu firmalardan gelen mallar Orjinal Mann Kaliteli her yönden Ortada. Ki bende asla mann dan baska filtre kullanmam aracımda.
Mesela 1.2 tsi poloya verdiginiz fiyatı bende bizdeki fiyatlarla karsılastırdım her biri 20 30 lira daha fazla bizden Ama indirim yaptıgın taktirde bizim fiyatlarla esitleniyor hemen hemen o zaman sıkıntı yok.
Hocam tekrar merhaba.
Daha önce konuşmuştuk sahte bosch fiitre görmedim demiştiniz.
Denk geldiğinde paylaşıp etiketlerim demiştim.
Resimlerden de anlayacağınız üzere sahte hemen belli oluyor.
Bir müşterimiz internetten satın almış çok bilindik bir siteden.
Kendisine orijinalini gösterdiğimizde hemen farkı anladı.
Aman dikkat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba
Yanlız hacı abi filtre kodları farklı biri siboplu digeri normal ve bosch un guney afrikada fabrikas var. Neye göre sahte dedi acaba musteriniz ? Her bosch alamanyada üretilmiyor hatta yuzde 90 ı bursada üretiliyor. Bı kıyaslama yaparmısın neye gore sahte o guney afrika üretimi olan ? Bende fikir sahibi olayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X