Öncelikle aldığı fiitre aracına uygun değil yanlış kodlu filtre göndermişler. Sahte olan Güney Afrika üretimi değil güya alman üretimi olan. Yazı karakterlerine dikkat ederseniz güney Afrika üretimi olan filtrenin yazı karakteri cam gibi. Sahte olan güya alman üretimi olan yazı karakterleri berbat durumda. Orijinal olanın zemin boyası kaliteli çıkmayan parlak boya. Sahte olanın boyası portakal kabuğu gibi pütürlü mat bir boya. Orijinal olanın en üst dip kenar tarafı sıfır hata. Sahte olanın en üst kenar tarafı bazı kısımları hatalı. Elimizde Bosch alman üretimi filtreler de var kodları farklı fakat hiçbiri bu sahte gibi değil. Ayrıca komik olan durum alman üretimi daha kaliteli olması lazım gelirken güney Afrika fabrikası üretimi kaliteli duruyor. Edit: buyur hocam gerçek Almanya üretimi orijinal Bosch fiitre yazılara boyaya dikkat edin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 25 Mart 2021; 10:19:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi - Volkswagen - Skoda - Seat Yedek Parça Destek Konusu (3. sayfa)
-
-
Evet arkadaşlar parçaya veya yedek parça hakkında bilgi ihtiyacı olan yazsın yardımcı olalım
-
seat ibiza led stop arıyorum orjinal. fiyat verir misiniz? parça kodları aşağıda:
6F0945208D
6F0945207D
-
Özelden cevapladım hocam
-
bana civata lazımdı, 3 kuruşluk civata demeyip uğraştı sipariş verdi getirtti işimi halletti, tekrar teşekkürler @ZX10-R
yani yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor, güvenip alışveriş yapabilirsiniz.
-
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Destekleriniz için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 2016 seat ibiza için orjinal ayna ayar düğmesi ve kolçak mevcut mudur? İzmirde yaşıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
google 'a yazmayi bilmiyonuz mu arkadaşlar, ben anlamadım, internette her yerde var, 2200 tl civarına.
gittigidiyorSeat Ibiza Sağ Stop [Orjinal] (6F0945208D) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/seat-ibiza-sag-stop-orjinal-6f0945208d_pdp_542947205
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
google a yazmayı biliyorum elbette. ingilteredeki fiyatını bile biliyorum. konuyu açan arkadaştan fiyat almak için yazdım. hatta daha ucuza fiyat aldım arkadaştan sizin attığınız linkteki fiyata göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Kasım 2021; 7:58:54 > -
ne kadar ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1630 tl
-
ben genel manada da söyledim, bizim arkadaş da baskı balata aldı 2400e, kısa bir internet araştırmasıyla gittigidiyor'da bulduk 2100e.
kıvırıyorsun şimdi de hocam. ilk attığın mesajdaki niyetinle son attığınınki aynı değil.
-
Hayırlı olsun
Orijinal vw ürün bulmak bu devirde çok zor
Peki orijinal yağ temin edebiliyor musunuz
Vw doğuş otonun kullanıldığı Castrol ile dışardaki arasında kalite farkı varmış
Ayrıca mesela balata konusunda ferodo Eco deniyor dışarda satılan .ama VW doğuş otunun ithal ettiği ferodo çok daha kaliteli ve uzun gidiyormuş
Özellikle yağı merak ettim bu konuda ne düşünüyorsunuz
neyi kıvırayim anlamadım, esnafa güven olmaz, 3 5 yere sormadan alınmaz, benim attığım daha ucuz olsa bu sefer sen bana teşekkür etcektin.
Hocam merhaba kusura bakmayın bölüm uzaklaştırma cezası aldım ancak cevap verebiliyorum.
Ojinal yağ tedarik edebiliriz bunda sıktı yok ancak doğuş orijinal yağı adet bazında satmıyor koli bazında satıyor.
1 kolide 4 adet var.
En son hatırladım kadarıyla 937 TL sadece 5 lt yağın maliyeti var.
Belki siz bu fiyatı ödeyip almak istersiniz ancak geriye 3 adet daha yağ kalıyor ve o fiyata satmak imkansıza yakın.
Balata olayı vag grupta orijinal VW damgalı balata üreticileri ate textar TRW Feredo bu markalar orjinale üretim yapıyor.
Aracın kalitesine göre örneğin A8 Q8 gibi araçlarda Orjinal damgalı ürün de ate veya textar imalatı .
Golf Passat gibi araçlarda Orjinal damgalı da TRW - Feredo imalatı.
Bu markalar aynı şekilde VW damgası olmadan piyasaya da ürün satıyorlar . Tabi vw damgalı ürüne gösterdikleri hassasiyeti gösterip göstermedikleri tartışmalı konu.
Bana göre Ate hariç diğerleri piyasaya verdikleri ürünleri vw damgalı kalitesinde üretmiyor.
Örneğin orijinal VW damgalı TRW hiç ses yapmazken damga olmayan TRW çayır çayır ötüyor.
Feredo aftermarket piyasasında Bence ate den sonra alınabilir en mantıklı sorunsuz balata.
Aftermarket piyasasında Ate üzerine balata tanımam zaten orijinal VW damgası olmayan ürünleri ile doğuşta ki orijinal damgalı ürünün arasında fiyat olarak çok az fark var.
Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama işin doğrusu bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 15 Kasım 2021; 19:58:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız çoğu esnafa güven olmuyor.
Ancak her esnafın da diğerleri ile bir olmadığını unutmayın.
Beş parmağın beşi bile bir değil derler.
Maalesef, Ülkede neyin dürüstü fazla ki esnafın dürüstü fazla olsun.
Şu mesajın her bir kelimesi o kadar tecrübe ve bilgi barındırıyor ki okurken insan bir saniyenin bile ziyan olmadığının farkına varıyor. Teşekkürler
Ben audi aracım için ferodo balata aldım. Sadece önleri aldım önler bitikti. Ate,trw,textar,ferodo bu 4 ü zaten kuzen gibiler diye düşündüm hep.
Ferodonun audiye orjinal balata üretimi yaptığını bilmiyodum ama ate ve trwnin yaptığını biliyordum gerek kendi aracımdan gerek başka audilerden biliyorum. Şimdi ferodo almakla hata mı ettim size göre hayır :)
Ferodunun pişman etmeyeceğinden eminim. Bu marka, arabama(ilk kez audiye) sahip olduğum süre boyunca ilk kez deneyeceğim bi fren markası olacak. Normalde trw almak isterdim fakat trw balatanın sert olduğunu çok duydum ve diski çabuk yediğini duydum.
Ayrıca sert balata konusundada ses yapacağından çok çekindiğim için ses konusunda hassas biri olarak frende performans ve daha az tozlanması için sert balata daha iyi olduğunu bilsemde sadece şehir içi sakin kullandığım için yumuşak balata işimi görür gibi (ferodo yumuşakmış) düşündüm. Yumuşak balatanın dezavantajı biraz daha çabuk bitmesi ve toz yapması ama ses çıkarmaması ve konforlu olması
Taktırdığım zaman rodajıda rodaj sonrasıda nasıl olacağını anlatmak istediğim bi konu açıcam.
Bu arada balatalarıda taktırdıktan sonra abs sisteminden havayı aldırayım diyorum. Daha önce mekanik olarak havasını aldırdım ama bi etki etmemişti vag grubu araçlarda odisle absdende havasının alınması gerekiyormuş doğru mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam size katılıyorum. Konu sahibi, bilgili ve yardımcı olmak için size sayfalar dolusu bilgiyi üşenmeden yazıyor. Yazmak zorunda mı, hayır. Sorduğunuz ürünün fiyatı şu kadar diyip geçer ama detaylıca ve insanın aklında soru işareti kalmadan bilgiyi paylaşıyor. Ben kendi adıma konu sahibine teşekkür ediyorum.
-
Rica ederim hocam.
Konun asıl amacı art niyetli yedek parça satıcılarının ve tamircilerin ( ki tamirciler yedek parçacılardan daha fazla parça satar oldu son zamanlarda) yalan yanlış yönlendirmelerinin önüne geçmek.
Feredo da pişman olmazsınız.
Ancak balata konusuna şöyle bir hile daha var.
Örneğin aracınızın şasi no dan çıkan balata numarasının Feredo da ki karşılığı FDB6699 nolu ürün..
Bu ürünün balata et kalınlığı 17 mm..
Aynı ölçülerde farklı araçlara atıyorum Jetta ya da üretilen balata var onun da kodu FDB 8877 olsun.
Bu balata asıl olmadı gereken balata dan et kalınlığı olarak 2 mm daha önce yani 15 mm ..
1 diskte 2 balata var 2 mm den 4 mm daha az balata demek oluyor...
Doğal olarak FDB 6699 kodlu parça FDB 8877 kodlu parçaya göre ucuz..
Açık gözlü bu durumu bilen parçacı arkadaşlar aracınız için feredo balata sordunuz da size Uygun fiyatlı FDB 8877 kodlu malı verirler.
Müşteriyi kaçırmak istemezler.
Velhasıl doğru kodlu olanı almak bile mesele.
Bu olay a çok güzel bir örnek çok yakın tarihte forum üyelerinden , @EdmeE ile aramızda yaşandı.
Affına sığınarak mesajların ekran görüntülerini atıyorum ki konuya faydası olsun..
@VgrooveR rica ederim faydalı olabiliyorsa ne mutlu bize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 15 Kasım 2021; 19:56:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X