Bildirim
VW OPEL VE RENAULT ARAÇLARIN DÜĞMELERİ SOYULUYORMUŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiat ve Citroendede teyp tuşları soyulabiliyor -
Takip edeyim. -
rönoda özellikle de megan ve flüansta oluyor bu diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Takip edeyim.
diğer markaları hiç duymadım daha. -
reno ve opelde oluyor ama bunca vw kullanmış biri olarak hiç soyuldugunu görmedim. -
golf v her yeri soyuluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE
reno ve opelde oluyor ama bunca vw kullanmış biri olarak hiç soyuldugunu görmedim. -
Hyundai i20'de soyulma başlığını hatırladım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE
reno ve opelde oluyor ama bunca vw kullanmış biri olarak hiç soyuldugunu görmedim.
VW'ciler İ20'den İ30'a geçiş yapıp bayram ediyorlardı . -
8 sene opel astra kullandım.quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Hyundai i20'de soyulma başlığını hatırladım.
VW'ciler İ20'den İ30'a geçiş yapıp bayram ediyorlardı .
Alıntıları Göster
soyulan bişi görmedim... -
ford'a toyota'ya da baktım ama nette doğru düzgün renk atmasından şikayetçi kişi bulamadım tek tük var. ama vw opel ve renault için onlarca konu açılmış bu şikayeti olanlar kulüb bile kurmuşquote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
golf v her yeri soyuluyor.
Alıntıları Göster
ford soyulması buda
http://www.fordclubtr.com/forum/topic/195416-focus-2008-sedan-titanium-klima-rezistans-tuslarinin-asinmasi/
-
14 senelik astramda sadece klima teyp olan kısımda çok az miktarda bir soyulma var.. Onun dışında hiçbirşeyi yok maşaallahquote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
ford'a toyota'ya da baktım ama nette doğru düzgün renk atmasından şikayetçi kişi bulamadım tek tük var. ama vw opel ve renault için onlarca konu açılmış bu şikayeti olanlar kulüb bile kurmuş
ford soyulması buda
http://www.fordclubtr.com/forum/topic/195416-focus-2008-sedan-titanium-klima-rezistans-tuslarinin-asinmasi/
Alıntıları Göster
Arkadaşımın 2005 Megane II HB var. Kapı kolları sanki ısırılmış gibi...
-
1994 model vectra (2. el almıştık)quote:
Orijinalden alıntı: metaner
14 senelik astramda sadece klima teyp olan kısımda çok az miktarda bir soyulma var.. Onun dışında hiçbirşeyi yok maşaallah
Arkadaşımın 2005 Megane II HB var. Kapı kolları sanki ısırılmış gibi...
Alıntıları Göster
1998 model vectra (2. el almıştık)
2003 model astra
2009 model astra
Sırasıyla saydığım araçlardan sadece 94 model olan vetrayı kullanamadım geri kalanların hepsi elimden geçti modeller arasında 4-5 sene fark var hiç bir şekilde soyulma veya silinme gibi bir durumla karşılaşmadım
-
2001 vectra kullandım olmadı öyle bi sorunquote:
Orijinalden alıntı: gokay53
1994 model vectra (2. el almıştık)
1998 model vectra (2. el almıştık)
2003 model astra
2009 model astra
Sırasıyla saydığım araçlardan sadece 94 model olan vetrayı kullanamadım geri kalanların hepsi elimden geçti modeller arasında 4-5 sene fark var hiç bir şekilde soyulma veya silinme gibi bir durumla karşılaşmadım
Alıntıları Göster
2005 kangoo kullanıyom vites soyuluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
rönoda özellikle de megan ve flüansta oluyor bu diye biliyorum
diğer markaları hiç duymadım daha.
duydun işte -
2004-2009 kasa passat golf jetta hepsinde var teyp düğmesi far düğmesi cam düğmeleri vs sonradan düzelttiler sanırım bizde 2008 golf vardı onda kaplamalar daha kaliteliydi soyulma falan yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: kirei
2001 vectra kullandım olmadı öyle bi sorun
2005 kangoo kullanıyom vites soyuluyo
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: speed_ylc
2004-2009 kasa passat golf jetta hepsinde var teyp düğmesi far düğmesi cam düğmeleri vs sonradan düzelttiler sanırım bizde 2008 golf vardı onda kaplamalar daha kaliteliydi soyulma falan yoktu.
Düzelen birşey yokmuş bugün uzun saatler markaların forumlarında dolaştım. passat B7 kasa içinde bunlar geçerliymiş -
Vw de olmaz bole sey ama opel ve reno gibi berbat markalarda normaldir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısılacak yer var kısılmayacak yer var bazı markalar oranı tuturamıyor demek kiquote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr
Vw de olmaz bole sey ama opel ve reno gibi berbat markalarda normaldir.. -
dayımın aracı 2006 model corolla, tavandaki boya atıyor... sırf boyatmamak için aracını satacak... tuş soyulmuş çok mu?quote:
Orijinalden alıntı: kirei
2001 vectra kullandım olmadı öyle bi sorun
2005 kangoo kullanıyom vites soyuluyo
Alıntıları Göster -
Firmalar bu gibi aksamların hepsini fason olarak ürettirir.quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr
Vw de olmaz bole sey ama opel ve reno gibi berbat markalarda normaldir..
Araştırırsanız kasa ve motor dışında firmanın ürettiği parça sayısı çok azdır.
Bu yüzden bu aracın soyuluyor şunun soyulmuyor gibi yorumdan çok, fason üreten firmalar sorgulanmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: buarbu
Firmalar bu gibi aksamların hepsini fason olarak ürettirir.
Araştırırsanız kasa ve motor dışında firmanın ürettiği parça sayısı çok azdır.
Bu yüzden bu aracın soyuluyor şunun soyulmuyor gibi yorumdan çok, fason üreten firmalar sorgulanmalı.
Fason üreten firma kafasına göre üretemez. Yanlış yaptı mı firma alımları iptal eder. Tek tük üretimde olsa anlarım da yıllardır devam ediyorsa bu sorun bir markada ve önlem almıyorsa marka sorumlu. Siparişi veren istediği gibi mal çıkattırır yeter ki niyeti ve parası olsun, para harcamaktan kaçmasın.
Benzer içerikler
- ucuz klasik arabalar
- lpg filtresi tıkanma belirtileri
- amarok yakıt tüketimi
- istanbuldan bursaya nasıl gidilir
- araç kalorifer ısıtmıyor
- corolla cross bagaj hacmi
- 2024 kia sorento
- byd modelleri
- ford fiesta sıfır
- renault 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X