Şimdi Ara

VW OPEL VE RENAULT ARAÇLARIN DÜĞMELERİ SOYULUYORMUŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model fluence vitesin derisi mi artık nesiyse oralar soyuldu başka bir yerde soyulma yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

renoda hyundai çok sık rastlanıyor vw çok az şahit oldum sadece jettada direksiyon biraz yıpranmıştı

Mesikalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

VW de kapi kollari hassas malzeme ile kapli.Onun disinda soyulan bir yer yok kaliteli yani.

Diğer markalardaki soyulmalarda malzeme kalitesiz; VW'deki soyulmalarda malzeme hassas yani.
  • benim clio da öle bişey yok broadwayimdede yoktu... clio symbolumdede yoktu.

yanlız citroen c5 in cam açma kapama kısmındaki plastik fena şekilde haşat... aynı şekil kapı tutacaklarıda ...

Ben bunu tek bişeye baglıyorum... yumuşak malzeme... sert malzemeye hiç bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

ford'a toyota'ya da baktım ama nette doğru düzgün renk atmasından şikayetçi kişi bulamadım tek tük var. ama vw opel ve renault için onlarca konu açılmış bu şikayeti olanlar kulüb bile kurmuş

ford soyulması buda
    http://www.fordclubtr.com/forum/topic/195416-focus-2008-sedan-titanium-klima-rezistans-tuslarinin-asinmasi/

Önceki kasa için konuşuyorum, Focus'ta soyulacak bir kapı kolu yok ki. Ha, Şahin'in kolu ha Focus'un kolu, direkt plastik.

Şimdi gelelim VW grubuna,

Golf V, Passat B6, Jetta -eski kasa- bunların kapı kolu aynı malzemeden ve soyuluyor. Tabi, kullanmayla da alakalı bir durum ama soyulmaması için bayağı dikkatli olmak lazım ki gerçekte böyle olmuyor. Ben dahil herkesin kapı kolunda sıkıntı oluyor. Arkaya pek binen olmadığı için onun kolları sıfır gibi hâlâ.

Soyulmanın nedeni de belli, plastiğin üzerinde daha yumuşak bir madde var. Bu aşınıyor. Ford'daki gibi direkt plastik mi şık, bizimkiler mi dersen. Aşınmamışsa tabi ki bizimkiler, ama aşınınca hoş durmuyor.

• Bir akrabamda 2006 (Model yılı bir ihtimal 2005 olabilir) Golf 5 2.0 TDI DSG var. Aracın ön konsoldaki teyp çerçevesi neredeyse tamamen soyuldu. DSG'nin vites topuzunun derisi yıprandı. Direksiyon parlamaya başladı. Ama allah için ne motor ne de şanzıman bir sefer bile tık etmedi ve araç şu anda 150.000 KM civarlarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

2010 model fluence vitesin derisi mi artık nesiyse oralar soyuldu başka bir yerde soyulma yok şimdilik.

Servise gösterin değiştiriyorlar. Ben bakıma gittiğimde yan taraftaki aracın vites topuzunu yenilemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

2010 model fluence vitesin derisi mi artık nesiyse oralar soyuldu başka bir yerde soyulma yok şimdilik.

Servise gösterin değiştiriyorlar. Ben bakıma gittiğimde yan taraftaki aracın vites topuzunu yenilemişlerdi.

Bilgi için teşekkürler hocam gidince servise diyeyim değiştirsinler.
  • quote:

Bilgi için teşekkürler hocam gidince servise diyeyim değiştirsinler.

Rica ederim hocam. Bende de 2011 Symbol var, daha 10.000'de ve direksiyon genelde tuttuğum yerlerden yıprandı, derimsi görüntü gitti. Bakım zamanı ileteceğim servise.

Kazasız belasız günler dilerim.
  • İmzamda ki arabam ilk günden beri bende. Tam 97 bin küsür km. de. Ön konsolda ve düğmelerde soyulma oluşmadı. Direksiyon simidi tutmaktan parladı ama soyulmadı. Vites kolunun kenarında çok hafif bir aşınma var o kadar.
  • 2011 Scenicde oldu. Garantiden değiştiler vites topuzu ve direksiyon halledildi ama tekrar başladı. 2005 megane de aynı problemler yaşandı
  • iç mekan kalitesi sürekli eleştirilen japonlarda pek soyulma yok sanki. En çok şikayet vw'de sanki. Ne oldu bu vw kalitesi?
  • quote:

VW de kapi kollari hassas malzeme ile kapli.Onun disinda soyulan bir yer yok kaliteli yani.

Zaten VW hassas araç. Çünkü dağ-taş-bayır-bozuk vb. yollara uygun değil...

Neyse!
    VW markasından size yüzlerce örnek verebilirim ama buyur Renault markasına...

Laguna ııı, ön sol kapı kolunda bir soyulma ve servis...

Cevap: Parmaktaki yüzük vardır; orayı soymuştur...

Yani kullanıcı hatası!

Beğendiğim ise, onun iyi niyete bağlı gerekçesiyle; üçretsiz değiştirilmesi.
  • Soyulan bir malzeme kaplayıp sonra çirkin görüntü oluşturması mı yoksa kaplamasız düz plastik mi derseniz ben düz plastiği tercih ederim. 2000 model t4 var bizde 12 yıldır kullanıyoruz kapı kollarında kaplama olmadığı için ilk günkü gibi. sadece otomatik ayna kontrol tuşunda az soyulma var direksiyonda falan ne parlama ne aşınma. yenilerde kalite çok düştü diyorlar ne derece doğru bilemem.
  • Reno da soyulma oluyor ama Opel'deki gibi saçma elektronik arızalar olmuyor.VW'deki gibi servis kazıklanması çözümü bulunamayan sorunlar oluşmuyor.
    Renault'un soyulmasını Opel'in insanı sinir eden arızalarına ve VW 'nin incir diken arızalarına tercih ederim.
  • quote:

evet çok hassas bir malzeme. geçen gün soyuluyor diye saydım sövdüm ağlamaya başladı
  • En çok görebildiğim kadarıyla Renault daha sonra Opel ve VW en az soyulma Ford araçlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 6 Nisan 2012; 13:37:50 >
  • Arkadaşlar,

Kapı kolu vb. görebildiğimiz noktalar... Ya göremediğimiz noktalar...

Ya göremediğimiz noktalardan sonraki soyulmalar; yani harcadığımız paralar...

İşte burada Japonlar verdiğiniz paraya göre tam bir şekilde cevap veriyorlar...
  • niye bizm 12 yaşndaki emektar taş gibi dreksyon hariç soyulma yok anlamadım ya millet ilginç kullanıyor bu tuşları yada biz.
  • Bazı kullanıcılarda bu şikayet var bazılarında yok kullanımdan kullanıma değişiyor en iyisi;

Arabanızın düğmeleri orjinal halini koruyorsa küçük,ince ve detaylı bir operasyonla şeffaf bantlarla sorunuzu çözebilirsiniz belki de banttan ziyade başka şeylerde vardır onlarıda uygulayabilirsiniz ondan sonra o size ömürlük yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.