Şimdi Ara

Opel Alacağız Insignia vs Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam için araba bakıyoruz. Kendimi bildim bileli opel kullanır ve tercihimiz yine opel olacak. Birkaç gündür araştırıyoruz ve aklımızda 2 araç var.

2015 Insignia 1.6 Turbo Cosmo 12000 km de. Xenon far var.

2013 Astra 1.4 Turbo Sport Sedan 12000 km de. Ekstra opsiyon yok.

Araçlarda değişen parça, boya vs yok. Insignia 78000, Astra 55000 tl.

Açıkçası astra almayı planlıyorduk insignia aniden karşımıza çıktı. Insignia çok lüks araç ve hiç D segmenti dopdolu araca binmedik. Hal böyle olunca kullanırken tereddüt edicez. Ülkede de malum bir sürü ne idüğü belirsiz insan olunca arabayı gördü mü anahtarlıkla girişirşe diye çekincemiz yok değil.

Astra da bize yeterli kullanımı sunuyor. Insignia biraz lüks olacak. Şartlar böyleyken tercihiniz nasıl olurdu?

Bu araçların yakıt tüketimleri haddinden fazla mıdır?

Edit: Belirtmeyi unuttum araçlar otomatik.

Son Edit: Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Hepsini göz önünde bulundurarak, insignianın çok yakması ve gönül rahatlığıyla binemeyecek olmamız sebebiyle ve zaten astra bize yeterli geliyorken daha fazlasının anlamsız olacağınını düşünerek astra almaya karar verdik. Maddiacidan zorda kalmak da istemedik.

Belki Astra K beklenebilirdi ancak fiyatı yüksek olacaktı. Yenisi çıkacak diye de beğendiğimiz aracı almaktan vazgeçmek mantıklı olmazdı.

Umarım memnun kalırız. Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramelizeYogurt -- 4 Eylül 2015; 21:02:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İnsignia ile benzer fiyata sahip aracımızı çizdiler. 1 ay kadar önce konusunu bile açtım.
    Üzülecekseniz bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia
  • Araçlar otomatik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yws

Araçlar otomatik mi?

Otomatik hocam eklemeyi unutmuşum, ekledim.
  • Ben olsam ihtiyacımı görecekse Astra alırdım.
    22 bin lirayı başka bir yatırımla değerlendirebilirsiniz.
    Hangi araba iyi derseniz Insignia daha iyi.
    Sizin ihtiyaçlarınız daha önemli.
    Benim oyum Astra'dan yana, tabi aileniz kalabalıksa ve uzun yol yapacaksanız Insignia alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

ikisi de çöp

Çöp olup olmadığını sormuyorum. İnsignia bu fiyata kaçırılmayacak bir araç mıdır yoksa Astra almak daha mı mantıklıdır bunu soruyorum. Marka fanlığınızı ya da trollüğünüzü gidin başka yerde yapın. Her konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

@Kefelon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

Ben olsam ihtiyacımı görecekse Astra alırdım.
    22 bin lirayı başka bir yatırımla değerlendirebilirsiniz.
    Hangi araba iyi derseniz Insignia daha iyi.
    Sizin ihtiyaçlarınız daha önemli.
    Benim oyum Astra'dan yana, tabi aileniz kalabalıksa ve uzun yol yapacaksanız Insignia alın.

Hocam uzun yol çok yapmıyoruz. Astra yeterli gelecek. Ancak İnsignia'nın 2015 model olması ve fiyatı beni düşündüren nokta. Bu fiyata kaçırılmayacak bir araç mıdır?
  • Fiyati uygun diye o kadar fark odeme imkaniniz var belli ki. O halde insignia tavsiye etmek daha mantikli olur.

• İnsignia ya Lpg takılamıyor. Astra ya takılabiliyor. Arada 23.000 tl fark var. Durumunuz yetiyorsa insginia, krediyle alacaksanız astra derim.

• İnsignia alin dursun garajda

5-6 ya birde broadway veyada toros alin baba yatsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

İnsignia ya Lpg takılamıyor. Astra ya takılabiliyor. Arada 23.000 tl fark var. Durumunuz yetiyorsa insginia, krediyle alacaksanız astra derim.

Lpg taktirmayacagiz. Insignia diyorsunuz o zaman? Çok yakması dışında bir sorun yok. Ancak arabaya bu kadar para verdikten sonra onu da dert etmemek gerekiyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra bagaj olarak yeterli ise astra alın bencede, satarken de kolay satarsınız.

• Otomatik olmasa 0 km 1.4 insignia LPG alın diyeceğim ama otomatik yok. Araçta fabrikasyon lpg var geçen yol üzeri sorduk 78 fiyat çektiler biraz zorlansanız opelden sağlam indirimler koparılabiliyor. Yüksek tüketimi göze alıyorsanız 1.6 insignia güzel araç, 1.5 otomatik mondeo'nun baz paketine de bakın. D segmentinde baz araç c segmentinde orta doluluktaki araçtan doludur aklınızda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel otomatik insignia için 84000 lira teklif alanlar varmış bence bi sıfır fiyatları da sorun.

• 2015 1.6 turbo sidi motor olabilir.

eski 1.6 turbo 180hp olanlar çok yakıyor diye ucuza gidiyordu, ama yeni SIDI motor 170hp ve yakıtı biraz daha iyi diye biliyorum. Tabi internetten yeni motor kullananların güncel verilerine ulaşmak lazım...

öte yandan yılda yapılacak km ve aracı hangi koşullarda kullanacaksınız o da önemli. ayrıca astra makyajlanıyor onu da unutmayın kasımda yeni kasa gelecek, astra alırsanız keşke yenisini alsaydık diyebilirsiniz.
  • İnsignia kesinlikle ama tavsiyem 2. El az km de aynı donanım alın 2.el değer kaybından etkilenmezsiniz ve boşa para vermeye gwrek yok

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    2011 manuel Astra J hb 1.4T Cosmo aracımı 2014 de Insignia 1.6T otm Cosmo ile yeniledim.

Insignia uzun yolda daha konforlu, yüksek hızda daha esnek, sessiz ve stabil bir araç, bir de bagajı kalabalık seyahatlerde daha kullanışlı.

Astra ş.içinde daha kolay kullanımlı, daha hafif bir direksiyona sahip, ayrıca Astra 17 Insignia Cosmo 18" jant kullanıyor, ş.içinde malumunuz bu ebatta lastikler çukurlarda vb kolay zarar görüyor ve maliyetleri de yüksek.

Sıklıkla ş.içi kullanacaksanız Astra yı öneririm, yine sıklıkla çoluk çocuk uzun yol yapacaksanız Insignia daha konforlu ve hızlı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

ikisi de çöp

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Sen de tenekesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.