Şimdi Ara

Opel Alacağız Insignia vs Astra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzer şeyler yazacaktım, benden evvel davranmışsınız ..2013 Astra J m var..Malum yakında Astra K ve bir süre sonra da yeni kasa İnsignia gelecek. Aklım Astra K ,gönlüm İnsignia diyor ama ..İst trafiğinde yılda max 6-7000 km ve 2.000 km de ancak şehirlerarası (yılda bir güney tatil) yaptığım aklıma gelince sizin sözünüze geliyorum..Ötesi İnsignia için şehir içinde park problemi de fazla olacaktır.
  • konfor,prestij,görünüm yönünden insignia.geri kalan herşey için astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni astrayi bekleyin kesinlikle.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Park probleminin daha fazla olacağına emin olabilirsiniz; Astra ya nazaran ön görüş açıları daha iyi bunu açıkcası beklemiyordum ama gene de çok daha kötü geri görüş + daha uzun boy ve boyunu unutturan kullanım özellkleri ya Astra ile girilebilecek park yerlerini pas geçmenize ya da dalgınlıkla sadece Astra ile girebileceğiniz yerleri gereksiz yere zorlamanıza :) neden olabiliyor, ayrıca ş.içinde direksiyonu da Astra dan daha ağır belki Astra gibi 215 50 17 yerine 245 45 18 ebatlara sahip olması da bunda etkendir.

Yerinizde olsam kullanım özelliklerinize de bakarak -mümkünse makyajlı- Astra K yı tercih ederdim, malumunuz bu araçlar Astra J den çok daha verimli oldular üzerine başarılı uzun yol konforları daha da geliştirilmişse ne ala, ki sadece ciddi oranda iyileştirilen aerodinami bile daha sükun bir sürüş demek.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    1.6sidi motora lpg takılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

1.6sidi motora lpg takılabiliyor.

Araç direkt enjeksiyonlu ve normal siste lpg takılamıyor diye biliyordum. Sıvı sistem lpg ler hem çok pahalı hemde yeterince tutumluluk göstermediği için hesaba katmıyorum.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    1.6'larda sübaplar eriyor sanırım, 1.4 t motor tam uyumlu; dediğim gibi fabrikasyon lpg insignia bile var 1.4 motor için ama otomatik vites yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Astra'yı tercih ederdim.
    2015 model bir araba için 12.000 kilometre çok. Yani normal şartlarda yılda 12.000 km çok değil aslında ama insignia gibi sıfır bir araç almışsın, daha ilk yılı dolmadan ne ara 12.000 km yol yaptın?
    İnsan böyle bir araç alınca ilk yılında bu kadar km yol yapar mı bilmiyorum?
    Birde 9 ayda bu araçtan niye sıkılıp satarsın, orası ayrı bir konu tabi, hadi bunu geç.

Bana ilk yılında 12.000 km yapan araç mantıklı gelmiyor. O yüzden Astra'yı seçerdim.
    Aynı şartlardaki iki aracı kıyaslarsak İnsignia daha üstün bir araç tabiki ama yine de Astra ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar bence.
    Hem daha popüler bir araç olduğundan, piyasası da canlıdır.
    Yorum yapan arkadaşların dediği gibi önce ihtiyacınızı sorgulayın, sonra cevabı kendiniz verirsiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 4 Eylül 2015; 1:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

İnsignia ile benzer fiyata sahip aracımızı çizdiler. 1 ay kadar önce konusunu bile açtım.
    Üzülecekseniz bulaşmayın.

genel olarak arabalarımız çizilirse üzülürüz bunun aracın değeriyle bir alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Orijinalden alıntı: Lion

İnsignia ile benzer fiyata sahip aracımızı çizdiler. 1 ay kadar önce konusunu bile açtım.
    Üzülecekseniz bulaşmayın.

genel olarak arabalarımız çizilirse üzülürüz bunun aracın değeriyle bir alakası yok

20- 30 bin liraya ve altina alınan 7-8+ senelik bir araca mı uzulursun yoksa yeni bir araca mi? cizmeseler bile eski aracta surtme olur bir sey olur illaki boyanir.
    (20-30 bin lirayi kucumsemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 4 Eylül 2015; 1:56:07 >
  • Babaya İnsignia yakışır. ;)
  • Aradaki 20 kusur bin TL ile ben yatırım yaptım gelecek 3 yıl sonunda fahiş kâr bekliyorum en az merso parası
    Sende ddeğerlendirebilir son
    Merso 2014 md en az
    Ama c180 ama b180 olur bilmiyorum

• Bizde bu ikileme düşüp Astra dizel aldık.Fabrika çıkışlı Lpg Insignia alınır.Ama Cosmo donanımı yok.Edition Elegance bu araba için çok geride kalan bir donanım.1.6 170'lik olana Lpg takılmıyor.Araç süper ama acayip yakıyor.Öyle böyle değil.Gözünüz sürekli benzin göstergesinde gidersiniz.Şehir içi 10 litre altını görmek zor.Burada çevre yoluna çıkıp şehir içi sayıp 7 litre yaktıranlara inanma.Bizim dizel Astra o kadar yakıyor.Söyleyeceğim şu donanım çok önemli değilse lpgli olanı al.1.6 170'e benzinli aklı başında biri binmez.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Evet makyajlı K serisi daha durmuş oturmuş olacaktır ama sizin de bildiğiniz gibi 3 yıl sonra ancak makyaj yiyeceği için 2018 sonu ancak çıkar makyajlı kasası..O kadar sabır yok bende..sanırım 2016 sonuna doğru Cosmo K kasaya geçerim kısmetse
  • insignia 1.6 deli gibi yakıyor onu söyleyeyim üstelik lpg olayı da sıkıntılı sanırım astra da öyle
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Üstad 2012 1.3 dizel astra kullanıyorum. 70000 km oldu. motoru yakıtı makul, vergi makul. Bütçe meselesi tabi ancak anladığım kadarıyla bütçeniz kısıtlı. hiç zorlamayın astra alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagus35 -- 4 Eylül 2015; 16:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Bizde bu ikileme düşüp Astra dizel aldık.Fabrika çıkışlı Lpg Insignia alınır.Ama Cosmo donanımı yok.Edition Elegance bu araba için çok geride kalan bir donanım.1.6 170'lik olana Lpg takılmıyor.Araç süper ama acayip yakıyor.Öyle böyle değil.Gözünüz sürekli benzin göstergesinde gidersiniz.Şehir içi 10 litre altını görmek zor.Burada çevre yoluna çıkıp şehir içi sayıp 7 litre yaktıranlara inanma.Bizim dizel Astra o kadar yakıyor.Söyleyeceğim şu donanım çok önemli değilse lpgli olanı al.1.6 170'e benzinli aklı başında biri binmez.

Ben akılsız mıyım yani

• Onun Yerine 2007 Vectra Al Konforu Yasarsin Tabi İnsignia Ya Laf Atmiyorum Bu Zamandan Sonra Astra Alınmaz Yeni Kasası Çıkacak !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Hepsini göz önünde bulundurarak, insignianın çok yakması ve gönül rahatlığıyla binemeyecek olmamız sebebiyle ve zaten astra bize yeterli geliyorken daha fazlasının anlamsız olacağınını düşünerek astra almaya karar verdik. Maddiacidan zorda kalmak da istemedik.

Belki Astra K beklenebilirdi ancak fiyatı yüksek olacaktı. Yenisi çıkacak diye de beğendiğimiz aracı almaktan vazgeçmek mantıklı olmazdı.

Umarım memnun kalırız. Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

insignia 1.6 deli gibi yakıyor onu söyleyeyim üstelik lpg olayı da sıkıntılı sanırım astra da öyle

180lik yakıyor, sidi kıvılcım ateşlemeli 1.6 170hp ayrı bir motor...
    1.6 subap eritiyor demişler, kardeşim hangi 1.6? 115,180lik mi 170lik mi? 115lik eritiyor evet da bi beygir belirseler kolay anlaşılcak
    opelin motor gamı çoğu kişinin bildiği aksine geniştir özelliklede 90larda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Eylül 2015; 21:02:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.