Bu kaplama internette gordugum kadari ile adeta bir zirh. Fakat mantikli mi? Araca zarar veriyor mu? ben station wagon bol gunes yanikli aracim icin 15 bin tl fiyat aldim. Boya kaca yapiliyor bilmiyorum. Aracin varsa curuyen yerlerine dair bir tedbir aliniyor mu bilmiyorum. Mutlaka dezavantaji vardir diye dusunuyorum. Kaza aninda belki de arac standart olarak ezilmeyecek ve yolcular daha cok hasar alacak gibi seyler aklima geliyor. Fikirlerinizi merak ettim. internetten rasgele buldum firma ile alakam yok kaplama dedigim su videodaki gibi. Ser Yalıtımyoutube POLYUREA ZIRH ARAÇ KAPLAMA https://www.youtube.com/watch?v=VfAZKIz_Tyw&ab_channel=SerYal%C4%B1t%C4%B1mbir de arastirdim 400-500 kilo alinca kilosu 200 TL falana geliyormus bu maddenin. yani en cok 5 bin maliyetleri var sanki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_Uyducu -- 16 Ekim 2023; 13:42:14 > |
Polyurea Araç Kaplama: Bilinçli Bir Seçim
Araçlarını korumak isteyen pek çok kişi, araç zırh kaplamasına yöneliyor. Polyurea, bu kaplamalarda kullanılan popüler bir malzemedir. Polyurea araç kaplamasının mantıklı olup olmadığını merak ediyorsanız, okumaya devam edin.
Polyurea Araç Kaplamasının Avantajları
- Yüksek dayanıklılık: Polyurea, aşınmaya, çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı, güçlü bir malzemedir. Bu, aracınızın dış yüzeyini dış etkenlerden korur.
- Su yalıtımı: Polyurea, su geçirmezdir ve aracınızın paslanmasını ve korozyona uğramasını önler.
- UV koruması: Polyurea, güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlar ve aracınızın boyasının solmasını ve renk atmasını önler.
- Kolay uygulama: Polyurea, aracın yüzeyine püskürtülerek uygulanır ve hızlı bir şekilde kurur.
Polyurea Araç Kaplamasının Dezavantajları
- Yüksek maliyet: Polyurea araç kaplamaları, diğer kaplama türlerine göre daha pahalı olabilir.
- Uzmanlık gerektirir: Polyurea uygulaması, eğitimli ve deneyimli profesyoneller tarafından yapılmalıdır.
- Kalıcıdır: Polyurea kaplamaları kalıcıdır ve çıkarılması zordur.
Polyurea Araç Kaplama Yorumları
Polyurea araç kaplamaları hakkında yapılmış yorumlar genel olarak olumludur. Kullanıcılar, kaplamaların araçlarını koruduğunu, görünümünü iyileştirdiğini ve değerini koruduğunu bildirmektedir.
Ancak, bazı olumsuz yorumlar da mevcuttur. Bazı kullanıcılar kaplamanın zamanla sarardığını veya çatladığını bildirmiştir. Ayrıca, kaplamanın çıkarılmasının zor olması da bir dezavantaj olarak görülmektedir.
Sonuç
Polyurea araç kaplaması, aracınızı korumak için etkili bir seçenektir. Dayanıklı, su geçirmez ve UV koruması sağlar. Ancak, yüksek maliyeti, uzmanlık gerektirmesi ve kalıcı olması gibi dezavantajları da göz önünde bulundurulmalıdır. Araç zırh kaplama yorumlarını araştırmak, polyurea kaplama yorumlarını okumak ve bir profesyonele danışmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.