Birazcık üzerinde sadece |
BMW 128ti Türkiye fiyatı belli oldu: 1 milyonun biraz üzerinde (2. sayfa)
-
-
Fiyata bakınca bir şahlanış gördüm sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapayım alan alsın😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden buralar hep trolldu. Ama bakıyorum ki arpalar kesilince sessiz sedasız kaybolmuşlar. Bu arada benim en son hatırladığım avrupa birliğine giriyorduk.
Alıntı
metni:Ülkemizde bu modele yüzde 150 oranında ÖTV uygulanıyor. haberdeki son cümleye bakın. küfür gibi ya.
Başka ülkelerde herhangi bir ürüne %150 vergi uygulandığına dair bir örnek var mı acaba?
-
onu geç kardeşim; hangi ülkede vergi üzerinden vergi alınıyor.. kdv'den ötv alınması kadar saçma bir uygulama var mı ?
halk tepki göstermediği sürece daha çok öper hükumetler bizi...
ayrıca konu ötv ise maden suyu içmek araç sahibi olmak vs vs neden özel tüketime girsin ki ? altın almak, mücevher almak, yat almak, yat'a yakıt almak özel tüketime girmesi gerekirken bunlarda vergi yok !!!
bir gün forumda çok sağlam küfür edip süresiz ban yiyeceğim o olacak !
-
Çok saçma fiyat
-
Evet haklısın da TR de 2021 A35 yok ama olsa taban fiyatı 47 bin Euro yani aşağı yukarı aynı para yurtdışında da A35 daha avantajlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 30 Haziran 2021; 8:27:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz de sırada bekliyoruz gelse de alsak diye??
-
Hemen alalım.
Rüyamızda tabi ki :D
Yurtdışında olaydık alırdık ama. Bu araçların fiyatı 30-50bin dolar arası maks oluyor. Asgari ücretle bir yerde çalışıp anasından babasından ihtiyaçlarını karşılayan bir çocuk olsa 2 senede alır yani. Öyle bir olay. Biz de anca rüyamızda. Coğrafya kaderdir diye boşuna demiyorlar.
-
Uzulmeyin gencler, Forza 5 cikiyor yeni, orada surersiniz bu arabayi :)
Bu arada su aracin onunu tasarlayan hic mi utanmadi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 30 Haziran 2021; 15:46:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
günde 3 öğün yemek yiyorum, 5 öğün küfrediyorum.
-
Ha biraz üzerindeyse sıkıntı yok o zaman.
-
Ekonomik çöküş zenginleri bile vurdu. Adam yakın zamana kadar Ferrari alabilecekken şimdi anca BMW alabiliyor. Yakında 1 milyona anca Dacia alırız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Ekonomik çöküş zenginleri bile vurdu. Adam yakın zamana kadar Ferrari alabilecekken şimdi anca BMW alabiliyor. Yakında 1 milyona anca Dacia alırız.Sen öyle düşün. Bu dönemde paradan para kazanmak o kadar kolayki... Olan yine alt ve orta kesime oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snoppyAlıntı
metni:Ülkemizde bu modele yüzde 150 oranında ÖTV uygulanıyor. haberdeki son cümleye bakın. küfür gibi ya.
Başka ülkelerde herhangi bir ürüne %150 vergi uygulandığına dair bir örnek var mı acaba?
Temizinden %230 var hocam.
carwow bu aracı inceledi. Bir göz atın. Dakika 6.47.
-
2020 / 2021 M235i xDrive ile aynı fiyat, garip!
-
126 bin dolar olduğunu yazman yetmez. Ortalama bir çalışanın aylık ücretinin 400-450 dolar olduğunu da yaz hocam. İki kere dumur olsunlar.quote:
Orijinalden alıntı: Spider_hip
Ya bazen yabancı youtube kanallarında yazışılıyorda, ben arabaların buradaki fiyatlarını yazdığım zaman millet inanamıyor. Örnek bu arabanın 126.000$ olduğunu falan yazsam şaka yapıyorum sanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Temmuz 2021; 1:2:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X