|
Bildirim
siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz |
Siz fakirsiniz alamazsınız doya doya fotolarına bakın diye herhalde..😁😁
|
Ya bazen yabancı youtube kanallarında yazışılıyorda, ben arabaların buradaki fiyatlarını yazdığım zaman millet inanamıyor. Örnek bu arabanın 126.000$ olduğunu falan yazsam şaka yapıyorum sanıyorlar.
|
Eskiden buralar hep trolldu. Ama bakıyorum ki arpalar kesilince sessiz sedasız kaybolmuşlar. Bu arada benim en son hatırladığım avrupa birliğine giriyorduk.
|
Şaka gibi ya. Bu araba yurt dışında 50k civarında burada 1 milyon civarı. Arada 20 kat fark var. Ayrıca yurt dışında maaşlar daha yüksek buradaki gibi nüfusun yarısı asgari ücretle çalışmıyor.
|
Verdik yetkiyi gördük etkiyi…
|
Yabancılar bizi kıskanıyorlar mi?
|
Benim arabayı satıp üzerine 1 milyon eklersem rahatlıkla alabilirim. Hem de b segmentinden C ye atlamış olurum. Harika
|
Dış güçler
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Editor birde 44 tane resim yüklemis, serverda gereksiz yer işgali. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 28 Haziran 2021; 18:15:56 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alamanya bizi gısganıyoh yeenim vadan savaşı veriyog hayın mısın sen? Şökret yeenim şökret esgiden yağ, benzin ve düp guyruğu vardı |
siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz |
|
Memur arabası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 28 Haziran 2021; 23:31:22 > |