Dostum hayırdır? Ne oldu mutlu olman için aracım performansızdı mı dememi istiyorsun? Evet Alfa Romeo Gt’mden performansızdı. Ama genel olarak bir çok arabadan performanslıydı.
Bursa izmir yeni otoyol da bastım dostum. Sen benim yukarıda yazdıklarımı okumadın galiba? Araç karma yakıt tüketimi 11 leri gördü zaten bir saat 7-8lerde seyir ettim 1 saat bastığımda 11 lere fırladı anladın?
Sende bana şunu söyle aracım şehiriçinde oldukça hızı ideal e5 de 200 le gitmeyeceğim, ee şehir dışına zaten senede 3-5 çıkıyorum o da 4 kişi dahil 230 görüyor araç. Eee ? Dostum sen en iyisi kullandığın araç hakkında yorum yap. Boş beleş yorum yapma, hayatında 2 coupe kullandın mı? Veya başka bir bmw? Youtubeden izlediğin videolardan gelip aaa 230 gitmez aa nerde bastın aaa performans vasat deme. Satın al içine otur bas gaza sonra göreyim seni. Kıskançlığın lüzümu yok. Konumdan kaybol şimdi
EnesaskiinE
kullanıcısına yanıt
GT 2.0 jts mi ?
joof
kullanıcısına yanıt
Aynen
Yalnız Alfa GT çok güzel duruyor. Brera' yi da bir ara deneyin derim
Apaçi Leoncular satasiyor mu bu arada trafikte
EnesaskiinE
kullanıcısına yanıt
Ben de 1.9 jtd Q2 alma arefesindeyim . Bakalim kismet. Benzinlisini kullanmadim ama Q2 gercekten muhtesem bir arac onu bunu tokat manyagi yapar
Brera için direkten döndüm çok uyguna düşürmüştüm hatta ilanda siyah olanı 70 bin tllere sahibinden alacaktım direk sonra vazgeçtim ve bir galeri al sat yapmak için aldı.
Dikiz aynasından ayırmaman gerekiyor gözünü dakika başı arkanda bir araç tamponda gitmeye çalışıyorlar
joof
kullanıcısına yanıt
Alfa gt grubumuz vardı, oradan bir kişide vardı sadece 1.9 dizel modeli. Yolda ilgiden sıkılabilirsiniz.
Birkac sene once ben de ciddi ciddi almayi dusunmustum. Bence cok guzel araba. Ozellikle m paket, disi gumus gri, ici kirmizi. Ya da luxury, disi lacivert, ici taba. Elektrikli hafizali koltuk ve direksiyon, harman kardon, nbt bence en cok aranilmasi gereken 3 opsiyon. Performans konusunda da ucup kacmasa bile bence yeterli olur. Tabi gonul isterdi ki 2.0 190 beygir olsun ama turkiye sartlarinda yapacak bi sey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme