Şimdi Ara

BMW 2.18İ cabrio - yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, cuma günü Bmw 2.18i coupe aracımı sattım. Gayet memnundum beklediğim her şeyi karşılıyordu full+full olduğundan dolayı olabilir.

Şimdi anlayacağınız cabriosuna bakıyorum. Tam cuma günü çok ucuza bir cabrio düştü ancak 1 saatte satıldı 185 bin tl sportline paket dış gri metalik iç kırmızı deri koltuk 28 bin kmde. Elektrikli koltuk yok.

Şuan kaçırdığım için bu ilana yönlendim;
    BORUSAN -218İ-M SPORT-HAFIZA-CABRİO-HATASIZ-2016MDL-%18FATURA
    İlan no: 746298212

Arabayı beğendim ancak ne harman kardon var ne deri koltuk var ne de rengi metalik bi renk. Bu yüzden çok kararsızım. 195 bin tlye bırakıyor son olarak. Sizce eder mi? Zarar eder miyim yarın öbür gün.

• Opsiyonlara takılı kalmayın BMW'nin alternatif çözümleri çok fazla.

Parayı bastıktan sonra hepsi yapılır.

Burayı tavsiye ederim sayfasını inceleyin.
    F serisi araçlarda güzel işler başarıyorlar.
    NBT ve ses sisteminde gayet iyiler.
    www.instagram.com
    Sound 35 (@sound_35_car_audio_) • Instagram fotoğrafları ve videoları
    https://www.instagram.com/sound_35_car_audio_/?hl=tr

Boya olayına da takılmayın. STEK DYNOPrism Simli Şeffaf öneririm.
    DBY Detailingyoutube
    En Simli! | Mercedes-Benz VClass | STEK DYNOPrism Simli Şeffaf Boya Koruma Filmi Uygulamaları
    https://www.youtube.com/watch?v=6luN6fxaJeY

Buradan inceleyebilirsiniz.

Koltuk konusu ise kişiye özel olduğundan yorum yapmak istemedim fakat o da bulunabilir durumda.

Son olarak aracın piyasası 200.000TL civarında.

190.000TL dahi sizin bütçenizi zorlayacaksa hiç bulaşmayın derim.

Alternatif olarak bu aracı önerebilirim ;

• Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Hayır fiyat açısından araç beni zorlamıyor almak için durumum müsait.
    195Bin tlden aşağı malesef vermiyor satıcı ama yapacak bir şey yok gibi.
    Bir iki gün daha yeni ilan düşer mi diye bekleyeceğim ve alacağım.
  • Bu m sport direksiyonlar niye bu kadar çok çabuk parlıyor ? Ayna gibi
  • Cabrio bakımı zordur bilginiz olsun özellikle kapalı garajınız yoksa kesinlikle önermem.Fitilleri normal bir araca göre çok çabuk özelliğini yitirir.Rüzgar sesini içeri daha çok alır.Çekemeyip tentenize zarar vermek isteyenler olacaktır buna hazırlıklı olun.Elektronik sistem arızası verirse çok yüklü olacaktır.Çok keyiflidir ama 2.aracınız olup düzgün bir yer de muhafaza edebileceksiniz alın
    Ayrıca tek kullanıyorsanız kesinlikle mx5 öneririm
  • Merhaba, kapalı garajım var evet. O konuda sorun olacağını düşünmüyorum. Kediler hariç onuda branda ile çözerim diye düşünüyorum

İkinci bir araç evet şart gibi gözüküyor bütçemi de fazla sarsmadan 30-40 bin bandında bir arac daha alabilirim.

Mx-5 çok istiyorum ama araçlardan çok çabuk sıkılan biriyim o yüzden satmak istersem ağır gider diye düşünüyorum bmwye göre. Bmw coupe2 Aracımı 25 günde satabildim güzel bir fiyata piyasası iyi gibi.
    Cabrioda öyledir diye düşünüyorum

Şuan için tek bulabildiğim temiz araç budur 2 cabrioda. 220 bantlarına daha doluları var evet ama değeceğini dusunmuyorum o kadar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Neye göre kime göre gitmiyor? Önemli olan bu
    Ben 2 coupem ile kuşadasına tatile giderken 230km gördüm ve 4 kişi ( 230kg) ağırlık ile.

Ve 200’lü ibrelere ulaşmaktan hiç zorlanmıyor.
    Alfa romeo gt 2000 motor kullanmış biri olarak bence gayet yeterli.
    Sonuçta 300 350 basacak yer ben bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt tüketimi bu aracın motoruna göre evet çok fazla. 3 silindir 1.5 bir araca göre çok fazla yakıyor şehir içide şehir dışıda.

Şehir içi 10-11 litrenin altında görmüyordum. Bazen 9
    Şehir dışı - 230 km ile 1 saat boyunca gittim yaklaşık ve 11 litreleri gördüm.
    Şehir dışı- 130 km bandında ise 7.5 litre.

Sizin sadece doğru söylediğiniz konu yakıt konusudur. 230 km her araçla görürsün evet ama sonra diğer taraftan bizi izlemek zorunda kalırsınız Araç 230 kmli hızlarda iken belli etmemesi önemli. Zaten adamlar oraya 260 ibre koymuş bende bunu 4 kişi ile görmüşüm 230’unu tek olsam 250 göreceğim belki.
    Gitmiyor demeniz için en az 300 ibreli arabaya biniyor olmanız gerekmektedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    zota yıllardır aynısın insanlar seninle aynı düşünmüyor diye onlarla neden dalga geçiyorsun ?

1.5 3 silindir tabi ki gitmiyor yüksek yakıt tüketimi var da sen neden ısrarla aşağılama çabasına giriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesaskiin

Yakıt tüketimi bu aracın motoruna göre evet çok fazla. 3 silindir 1.5 bir araca göre çok fazla yakıyor şehir içide şehir dışıda.

Şehir içi 10-11 litrenin altında görmüyordum. Bazen 9
    Şehir dışı - 230 km ile 1 saat boyunca gittim yaklaşık ve 11 litreleri gördüm.
    Şehir dışı- 130 km bandında ise 7.5 litre.

Sizin sadece doğru söylediğiniz konu yakıt konusudur. 230 km her araçla görürsün evet ama sonra diğer taraftan bizi izlemek zorunda kalırsınız Araç 230 kmli hızlarda iken belli etmemesi önemli. Zaten adamlar oraya 260 ibre koymuş bende bunu 4 kişi ile görmüşüm 230’unu tek olsam 250 göreceğim belki.
    Gitmiyor demeniz için en az 300 ibreli arabaya biniyor olmanız gerekmektedir :)
    Neredeymis 230 kmh ile 1 saat gidilecek yol ? Cidden meraktan soruyorum

Ayrica 1 saat 230 ile gittikten sonra ortalamanin 11 olduguna emin misin ?

• _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Bursa izmir otoyolu yeni açılan.
    Karma değer.
    130larda gittim 1 saat kadar sonra sıkıldım ve sıkıştırdım aracı 1 saat aralıksız 230’dan inmedim. 7.5 8 litrelerden 11 litrelere çıktı. Ortalama yani. Bilgisayarı sıfırlayıp 230 basmaya kalksanız 1 saat aralıksız belki daha fazla olur.
  • quote:

Merhaba, kapalı garajım var evet. O konuda sorun olacağını düşünmüyorum. Kediler hariç onuda branda ile çözerim diye düşünüyorum

İkinci bir araç evet şart gibi gözüküyor bütçemi de fazla sarsmadan 30-40 bin bandında bir arac daha alabilirim.

Mx-5 çok istiyorum ama araçlardan çok çabuk sıkılan biriyim o yüzden satmak istersem ağır gider diye düşünüyorum bmwye göre. Bmw coupe2 Aracımı 25 günde satabildim güzel bir fiyata piyasası iyi gibi.
    Cabrioda öyledir diye düşünüyorum

Şuan için tek bulabildiğim temiz araç budur 2 cabrioda. 220 bantlarına daha doluları var evet ama değeceğini dusunmuyorum o kadar.
    Mx5 evet biraz daha yavaş satılır lakin roadster olmasından ve keyif için tasarlanmasıbdan dolayı çok daha keyiflidir BMW 2 serisi ise 1 serisinin uzantısıdır bunları göz önünde bulundurun.Ayrıca mx5 i yürütmek 2 yi yürütmekten daha kolaydır

• Teşekkür ederim, dikkate alacağım yorumunuzu :)
  • quote:

Teşekkür ederim, dikkate alacağım yorumunuzu :)
    Rica ederim benimde bugüne kadar bir çok spor arabam oldu.1.8vvtli 6 ileri manuel 320 HP celica dan mr2 Spyder a kadar.An itibariyle Türkiye de makyajlı w204 kullanıyorum.Mr2 spyderımı da KKTC 20-25 bin tl bandında almıştım çok komik rakamlar.Ondan aldığım keyfi başka arabadan alamıyorum şuan...
    Edit:Tabi ne desek boş.En iyisi gidip bir bayide test etmeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 21 Ekim 2019; 16:26:54 >
  • Banada alfa romeo gt’nin verdiği keyifi hiç bir araba vermiyor ama işte malum alfa aylık gelirine ortak oluyor😂

• Hocam madem para durumunuz musait bence 225 bakin en azindan. Ben ikisine de bindim (15 gunluk surelerde uzun yol kisa yol). 225 cidden farkini hissettiriyor. Bu arada daha onceden 4 sene cabrio kullandim (325i-E93) . Cabrionun tente tertibatini temiz tuttugunuz surece bir problem olmaz. Gerci soft hard top farki var ama bu sizi endiselendirmesin.

218 bu arada cok benzin yiyor verdigi performansa gore. Araba hafif ama atik degil kesinlikle. 225 alin rahat edin (benzini daha fazla tuketiyor ama performans yuzunden uzulmuyorsunuz).
  • hocam cabriodan vazgeçip e coupe almaya ne dersiniz
  • 2014 ve üstü 75000kmyi aşmamış e coupelerede baktım ama çok para istiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.