Şimdi Ara

Audi a3 Hatchback vs Sedan (yaş 20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler.20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim,yakın zamanda araba alıyorum.Marka olarak kesin Audi olacak,bir tanıdık bize hatırı sayılır bir indirim yapıyor.Ilk arabam olduğu için yanlış karar vermeyeyim diye baya araştırıyorum.Audi a3 Sedan benzinli hem çok az yakıyor hem performansı çok iyi(yanlış arastirmadiysam).Hatchback benzinli olursa yakıt ciddi sorun,dizel olursa performans düşük.Ne yapsam bilemedim,a3 modelleri içinden tavsiye bekliyorum sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A3 sedan bana gore tamamen gereksiz bir araba. A3 alacak olsam tercihim kesinlikle hb olurdu.

Dikkat etmeniz gereken otomatik vitesi malum dsg ile ayni sistem.

• Hocam benzinli de motor seçenekleri sedan hb. Farketmeksizin aynı yani sedan ne yakiyorsa hb.de aynısını yakacaktır.yanlış araştırdın sanırım.gövde tipi olarak fikrimde sedan olurdu. S-line olursa daha da güzel gözüküyor.

• Sedanla hatchback neden farklı yaksın ki ikisinin de yakiti aynidir ikiside 1.4 tfsi degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedanda hos ama cam tavan hb ler cok hos duruyor
  • a3 için konuşacak olursak hb modeli daha gençlere hitap ediyor. a3 sedan tofaş şahinden hallice.
  • Hb al hocam, bence dizel tercih et öğrencisin gezmek istersin. Bende benzinli araç kullanıyordum, kız arkadaşını evine bırak alması etmesi cebin delik dolaşırsın haberin olsun. Sonra sattım benzinli aracımı şu anda dizel kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 vs VW Polo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tfsı motorlar iyi hoş güzel ancak sevimli,minik turbosundan çıkan ses insanı gaza getiriyor. Sağ ayak hep dip gaz dolaştırır adamı.

Neyap ne et dizel araç al. Performansıda çok düşük değil,bilindik dizel araç.

A3 Sedan 1.6TDİ S-tronic Sline,sunroof,kırmızı renk,Radyo mmı,drive select,bi-xenon far.

Örnek ilan;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2014-ilk-sahabinden-hatasiz-boyasiz-s-line-led-xenon-camtavan-180467273/detay

• Sedanla hb'in hiç bir farkı olmaz yakıt ve performans konusunda ikiside aynı model üzerine yapılmış dizaynlar istediğinizi alın bir fark olmaz.
  • tunçgürsoy kullanıcısına yanıt
    Atıp tutmak bedava A3 Sedan'daki 1.4 TFSİ motor lık, A3 Sportback'deki 1.4TFSİ ise 125 lik, A3 HB'de ise 120 lik.

Fabrika verilerine göre en az yakan motor ise A3 Sedan'daki 1.4TFSİ 140 lık motor.

Yani mesajınız tamamen sallama bir mesaj.

Edit: Özür dilerim motor konusunda.

Ama şu var.Bu araçların arasında ağırlık ve alt yapı farkı var.Üstelik sürüş dinamikleri de çok farklı bildiğim kadarıyla.
     Audi a3 Hatchback vs Sedan (yaş 20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 27 Aralık 2014; 17:54:11 >

• HB ile Sedan arasında konfor ve sürüş dinamikleri açısında farklar var.

İkisini de test edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 27 Aralık 2014; 17:55:02 >
  • Kesinlikle hb derim.

• Ben Olsam Hb alırdım. Herkesin zevkleri ayrı tabii.

• a3 sedanın tasarımında bi acayiplik orantıszlık var gibi,ya da astra yanında tank gibi durduğundan olabilir, hb alırdım kesinlikle
  • insanlar genel olarak hb tavsiye etmiş ve yanılmıyosam sadece görsel olarak ele almışlar.. Eğer bende sadece görsellik olarak kendi görüşümü söyliyecek olursam benim tercihim sedandan yana olurdu.. Zira bana da hb si çok ufak ve sanki c sınıfına ait değilmiş gibi bi izlenim katıyor. a3 sedanın donanımı doğru seçildiğinde araç çok hoş bi hal alıyor diye düşünüyorum.
  • Herkese teşekkürler.Ben sedan tavsiyesi daha fazla gelir diyordum,şaşırdım .Görünüş açısından hatchback diyorsunuz yani(görüntü önemli benim icin)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 27 Aralık 2014; 16:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Atıp tutmak bedava A3 Sedan'daki 1.4 TFSİ motor lık, A3 Sportback'deki 1.4TFSİ ise 125 lik, A3 HB'de ise 120 lik.

Fabrika verilerine göre en az yakan motor ise A3 Sedan'daki 1.4TFSİ 140 lık motor.

Yani mesajınız tamamen sallama bir mesaj.

Hepsi aynı kardeşim. 125 HP ve 150 HP ACT... 140 HP ACT artık yok A3' de..
  • A3 sedanı çok övüyorlar ama ben niyeyse beğenemedim hocam hele ki 20 yaşında bir arkadaşa kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç değil. Ama hb gönül rahatlığıyla tavsiye ederim cam tavan vs de olursa mükemmel olur. Dizel meselesine gelince turbo dizel motorları bi araştırın isterseniz hocam.

• Hb al, hb genç adama daha çok yakışır, hem de artan trafik ve araç kalabalığında daha pratiktir.
  • Big-Long-Pink-Strong kullanıcısına yanıt
    A3 alacağıma gider 116 D alırım. Hem eğlenceli hem çok az yakıyor. Tanıdığınız da çok ciddi indirim yapacağını falan sanmıyorum. Sonuçta 3 aşağı 5 yukarı arabaların fiyatları belli geliyor. Ayrıca para dosttan kazanılır. Babam galericilik yapsa güvenmem :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.