Şimdi Ara

Audi a3 Hatchback vs Sedan (yaş 20) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arabayı kullandıktan sonra fikirleriniz sizinle birlikte U dönüşü yapacaktır.
  • Ben olsam lacivert bir sedan alırdım. 140'lık TFSI çok da güzel olurdu.
  • Attraction almayın da ambition veya ambiente gayet güzel diye duydum. Attraction'ı gerçekten çok sıradan hiçbir özelliği yok koltuğu falan berbat. Bunları göz önünde bulundurun derim.
  • A3 sedan benim çok hoşuma giden arabadır. Hani bazı arabalar vardır ya, HB karoser ile hit olmuştur. A3 de öyleydi ve HB karoser ile hit olmuştu. Daha sonra bu hit olmuş arabaların sedanı çıkar ve yakışmaz deriz genelde. İşte A3 de bu durum yok bana göre. Sedan karoseri de HB gibi çok güzel çünkü. Her şey yerli yerinde.

Yaşının 20 olduğunu söylemişsin. Bu durumda sana HB karoser A3 al derim.
  • sonradan sedanı çıkan araçlara hiç sıcak bakmam nedense tabikide hb
  • hb bi garip geliyor gözüme. hb 5 kapı yerine tek kapılar çok daha güzel. ama s-line bi sedanda tadından yenmez.

ben alacak olsam ilk önce s-line olması kaydıyla sedan düşünürüm. ikinci olarakta tek kapı hb
  • Arkadaşlar bende çok düşünüyorum aralık indirimiyle 1.6 110 hp a3 sedan deri kumaş koltuklu attaction paketli ledsiz117 bin tlden 87 bin , hb ise dizeline 82 bin dediler sizce nasıl fiyatı ? Boş alırsam çok sıkıcı bir araba olurmu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü olarak Hb çok daha oturklı duruyor. Ayrıca sedan gence gitmez bana kalırsa. Otopark'ım test videolarını izleyin, iki aracı da test edin, çok farklı dinamikleri var. Bu videolar üzerine ben de hem sedan hem hb modelini test ettim, hb daha güzel ve oturaklı bir karaktere sahip, darbe emişleri de daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkingx42 X kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı nereden aldıysanız çok iyi bana atractilon hb 87500 dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama araçta led yok audi için led olmazssa olmaz , hız sabiyleyici yok en çok kullandığım opsiyon. Anlamıyorum 2011 de ibiza aldım en boşunu onda bile sabitleyici var neden audide yok anlamıyorum. Dediğim araçlat hazır showroomda var ocakta tekrar fiyatları artacakmış öle dediler fakat geri dönüşü olmayan bir yol , ledsiz ccsiz bi audi alıp pişman olmak var. Çok kararsız kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkingx42

Ama araçta led yok audi için led olmazssa olmaz , hız sabiyleyici yok en çok kullandığım opsiyon. Anlamıyorum 2011 de ibiza aldım en boşunu onda bile sabitleyici var neden audide yok anlamıyorum. Dediğim araçlat hazır showroomda var ocakta tekrar fiyatları artacakmış öle dediler fakat geri dönüşü olmayan bir yol , ledsiz ccsiz bi audi alıp pişman olmak var. Çok kararsız kaldım

Ötv zammı olmazsa çok artış beklemiyorum bana 87500 denilen arabanın size 82500 denmesi ilginç hangi bayiden fiyat teklifi aldınız

• Genelde yaş sebebiyle hatchback tavsiye edilmiş,öyle de yaparım herhalde.Sedan daha bir 30 yas üstüne hitap ediyor.Cevaplar için teşekkürler.

• Big-Long-Pink-Strong kullanıcısına yanıt
    HB al...İlerde evlenip aileni büyüttüğün zaman kesinlikle sedan alırsın..Öğrenci adamın Sedan ile işi olmaz ama S line olan bir Sedan da daha çok dikkat çeker haberin olsun..
  •  Audi a3 Hatchback vs Sedan (yaş 20)

20 Yaşında bir gence HB A3'ün çok yakışacağını düşünüyorum.
  • Dün a3 Ün fiyatlarını gördükten sonra fersah fersah uzaklaştım oradan

• sedan

• 20 yaşında A3 nasıl alınır ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.