Şimdi Ara

Bmw 2.20d Fiyat Açıklanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

O senin görüşün güzel kardeşim genc zihniyetiyle bile düşündüğümde almam ben şu kibrit kutusu gibi aracı.Giderim dede arabası E'ye binerim hiç olmassa arabaya binmiş olurum...

Kesinlikle katılıyorum.

Mümkün değil, ne bugün ne de yarın A3 Sedan, CLA ve 2 Serisi'ne yanaşmam.Alayı para tuzağı.

Tertemiz ikinci el Coupe karoserli D Segmenti kovalanır o paraya.
  • Bu araç a3 sedan ve cla ya rakip olarak mı yapıldı arkdaşlar yani eğer öyleyse Türkiye de motoru sebebiyle çok büyük bir dezavantajı var sanırım.Malum ülkemizde 1.6 dizel olma şartı var.Tasarımını beğendim çok hoş olmuş eminim çokta keyiflidir ama bence biraz daha makul olmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu parayı bu araca verecek olan kişinin IQ testi masraflarını ben karşılayacağım
  • şimdi para biriktirmeye başlasam ve bu fiyat sabit kalırsa 20 yıl sonra falan alabiliyorum yuppiii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

ne alakasi var bu araclarla 220d nin, tamamen zevke yonelik spor bir arac, 20 yasindaki bir adam gider 220d alir, ne isi var e class la 520i ile.

184hp arkadan itis, hem de gayet performansli coupe bir canavardan bahsediyoruz.

20 yaşındaki adam zevke yönelik araç istiyorsa 2 serisi almaz dizel hiç almaz. Aynı paraya daha zevkli ve daha performanslı araçlar var
  • O değilde o ne kadar süredir fiyat listesinde var ki.Ama konusu açıldı mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

ne alakasi var bu araclarla 220d nin, tamamen zevke yonelik spor bir arac, 20 yasindaki bir adam gider 220d alir, ne isi var e class la 520i ile.

184hp arkadan itis, hem de gayet performansli coupe bir canavardan bahsediyoruz.

20 yaşındaki adam zevke yönelik araç istiyorsa 2 serisi almaz dizel hiç almaz. Aynı paraya daha zevkli ve daha performanslı araçlar var

boyle dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz, o zaman 320d coupe, 420d falan hic satmamasi lazim.

184hp, arkadan itis, yuksek tork, coupe, bmw, 8 ileri otomatik, performansi yuksek bir arac. az geldi, chip bile uygulanabilir.

ve bunca seyi sana (320d tuketiminden biliyorum) 100km'de 6-6,5lt ile sunuyor.

genc bir universite ogrencisi baska daha ne ister?

arabanin fiyati ucuz degil ama fiyatlandirilmasi mantikli,zaten obur araclarin fiyatlari da ucuz degil, 420d'den 36.000tl, 320d'den 11.000tl daha ucuza gelmis iste.

• quote:

quote:

quote:

boyle dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz, o zaman 320d coupe, 420d falan hic satmamasi lazim.

184hp, arkadan itis, yuksek tork, coupe, bmw, 8 ileri otomatik, performansi yuksek bir arac. az geldi, chip bile uygulanabilir.

arabanin fiyati ucuz degil ama fiyatlandirilmasi mantikli,zaten obur araclarin fiyatlari da ucuz degil, 420d'den 36.000tl, 320d'den 11.000tl daha ucuza gelmis iste.

Bmwnin 2.0 dizel motoruna lafım yok hem yakmıyor hemde iyi gidiyor benim anlatmak istediğim farklı bir olaydı
    Ayrıca zaten 4 serisi fazla satılmadı diye biliyorum e92 kadar da satamayacaktır.
    Fiyatlandırma markanın kendi modelleri içinde mantıklı olabilir ama 220d yi biraz doldurduğumuzda 170 bin lira civarına gelecektir. Bence kesinlikle bu paraları haketmiyor

• dedigim gibi bence de haketmiyor ama 220d musterisi zaten 520i ya da e180'e yonelecek bir kitle olmadigi icin onun yerine onu alirim denecek arabalar degil yani. elestirdigim nokta o.
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız tabi
  • Ulan dizel otomatik araçlar sanki ucuz da buna pahalı diyorsunuz
  • Otv + KDV = % 106

Arac pahalı oyle mı ?

Fiyat gayet güzel bence. Hayvan gibi vergi var bu ülkede.

Corollanin, golfün 85-90 bin olduğu yerde bu aracın bu vergi yükuyle bu fiyatı gayet normal. Paramizin eski degeri yok uyanın artık. 3 ay önceki 150 bin tl ile bugünkü 150 bin tl yazıda aynı degerde degil.

• Bu parayı buna verenin yok IQ su yok o yok bu yok. Ne kadardan gelcekti peki ya ? Bu vergiler varken ve arabanın markası Bmw iken ve arkadan itiş yanılmıyorsam 8 ileri 184Hp nasıl gelsin 120.000TL den. Şu fiyata tabikide 2. el bi araba bakmak daha mantıklı.Fakat işin bide zengin kesimi var. Adamlarda para bol oğluna alıcak diyelim 2.el de uğraşmak istemiyordur gider basar parayı çeker oğlunun altına en dolusundan bi 2 serisi. Sonra bizde o oğlanın sattığı arabayı 2.el olarak alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Otv + KDV = % 106

Arac pahalı oyle mı ?

Fiyat gayet güzel bence. Hayvan gibi vergi var bu ülkede.

Corollanin, golfün 85-90 bin olduğu yerde bu aracın bu vergi yükuyle bu fiyatı gayet normal. Paramizin eski degeri yok uyanın artık. 3 ay önceki 150 bin tl ile bugünkü 150 bin tl yazıda aynı degerde degil.

Yok hocam yazı olarak aynı alım gücü değeri düşük olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

160 bin i buna verecek olan insanı , alnından opmek lazım.

+1
  • quote:

quote:

quote:

20li yasinda bu coupe alan adam baba parasiyla aliyordur, baba parasiyla 150bin veren adam 200binde verir rahatlikla. Su kibrit kutusundan 10gomlek ustun en az 4-5 coupe arac var piyasada.

• gereksiz bir model olmuş bu 2 serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

vay be, ülkeye bak...

bakıyorum da birşey göremiyorum..
  • 90bin TL olsa düşünürdüm...
  • Bu arac ve muadilleri ( cla, a3 sedan) fiyati 80 civarindan baslamali ederi bu.

Bu paralara 2. El hatta sifir d sinifi cc alinir binilir. Daha da alternatif cok. O paraya e sinifi arac bile alinir. 520 d e serisi ornek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.