Bildirim
BMW 2 gran coupe için ne düşünüyorsunuz? 🤔 (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BMW daha güzel gözüküyor.
mercedesin aşırı yuvarlak tasarımları var. Eski mercedes ağırlığı yok.
gerçekte de görmek lazım tabi henüz göremedik bmw yi -
Mercedes'in en azından hatları belli. Bmw'de o da belli değil. Mercedes cla'ın hem eski hemde yeni versiyonu bence daha güzel görünüyor. hele yeni cla'nın siyah versiyonu resmen ateş ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: chrissrathfield
BMW daha güzel gözüküyor.
mercedesin aşırı yuvarlak tasarımları var. Eski mercedes ağırlığı yok.
gerçekte de görmek lazım tabi henüz göremedik bmw yi
a sedan ise cla kadar olmasa da yine bi gideri var. hatta bence BMW 2 gran coupe'den daha bi gideri var.
anket filan açıp 2 aracı soracaktım ama otomobil konusunda anket seçeneği yok, yada ben bulamadım. konu dışında direk görünen anket aç kısmı, otomobil genel konusunda yok. ama genel eğilim Mercedes'den yana gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben çok yakışıklı buldum aracı. Gerçekten tarz sahibi, üniversite öğrencisi hafif richie rich gençlerimizin tercihi olacaktır. -
artık müteahhit oğulları veya hafif richie rich gençler; sıfır golf'e, sıfır pola'ya binebilirlerse öpüp başına koymaları gerekir..quote:
Orijinalden alıntı: Losgalacticos
Ben çok yakışıklı buldum aracı. Gerçekten tarz sahibi, üniversite öğrencisi hafif richie rich gençlerimizin tercihi olacaktır.
BMW 2 gran coupe fiyat bakımından onlara lüks kalır!
muhtemelen sırtı pek ama yinede bi arabaya 400 bin ve üzeri para vermem, Fransızlara da binmem diyen kesimin, tercihi olacak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 16 Kasım 2019; 14:22:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğinize ek olarak "sıfır" araç tutkunu da olmaları gerek. Çünkü 400.000 bandına Porsche Panameralar ve 911'ler de mevcut. Tercihtir tabi yine de.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0
artık müteahhit oğulları veya hafif richie rich gençler; sıfır golf'e, sıfır pola'ya binebilirlerse öpüp başına koymaları gerekir..
BMW 2 gran coupe fiyat bakımından onlara lüks kalır!
muhtemelen sırtı pek ama yinede bi arabaya 400 bin ve üzeri para vermem, Fransızlara da binmem diyen kesimin, tercihi olacak gibi görünüyor.
Alıntıları Göster
-
CLA ile kıyaslamaya kalkamadın tabiquote:
Orijinalden alıntı: chrissrathfield
Mercedes A sedanın başlattığı çirkinlikten sonra o kadar da çirkin gelmedi bana.
-
"Lexusların arka stoplarını ben beğeniyor ama ön tasarımları berbat ötesi. sırf Amerikalılar bu tarz tasarımlar seviyorum diye, zarif Avrupalılar bile bu kervana katılıyor!"
Hocam naptınız bu cümleyi önce Google translatede İngilizce yazıp Türkçe çevirisini mi buraya attınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 16 Kasım 2019; 15:21:31 > -
Muhtemelen pazarlama stratejisi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0
siyahi olan erkek mi kız mı çözemedim.
diğer çakma sarışın ise acayip bön ve çirkin. klasmana göre filan mı manken seçiyorlar nedir..
Alıntıları Göster
Eğer bir BMW niz varsa ne kadar çirkin olduğunuzun önemi yok tarzında subliminal bir mesaj içeriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 16 Kasım 2019; 15:21:38 >
-
ırkçılık yapmayinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F
Resimdeki elemanlar gibi tipi kayık. -
Sedanlaştırılmış Mini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü cla nın rakibi değil, a sedanın rakibiquote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
CLA ile kıyaslamaya kalkamadın tabi
Alıntıları Göster
CLA nın rakibi A sedan nerden çıktı
işte bunlar hep hızlı yazmaktan.
olabilir. ama kalburüstü bmwler için aynı stratejiyi gütmezler, diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Daft Punk
Muhtemelen pazarlama stratejisi.
Eğer bir BMW niz varsa ne kadar çirkin olduğunuzun önemi yok tarzında subliminal bir mesaj içeriyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fade to Black
çirkinlikte çığır açan bir araba, toyota avalon.
ama abisi Lexusların eline su dökemez!
birde bu var: Tokai çakmaklı "Toyota Camry"bdonanımhaber forumCoralla görünümlü 600 bin TL'cik Toyota Camry ve Tokai anahtarı😆(meşhur tokai çakmağı)+🇩🇪fiyatlar » Sayfa 1 - 2https://forum.donanimhaber.com/coralla-gorunumlu-600-bin-tl-cik-toyota-camry-ve-tokai-anahtari-meshur-tokai-cakmagi--140337783#140337783
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 16 Kasım 2019; 21:35:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kılık kıyafetlerine ve tavırlarına takıldım yoksa kimseye garezim yok.quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
ırkçılık yapmayin
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X