Şimdi Ara

BMW 218İ COUPE (OTOMOBİL DÜNYAM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

çok zayıf bir araca benziyor.

güldürdü hocam imzada 1.6 tdi leon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

çok zayıf bir araca benziyor.

güldürdü hocam imzada 1.6 tdi leon var

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Bu herifin kulaklarında bir problem var.
    Sırf ses için bile alınır bu araba, gitmese bile sesi yeter. Resmen inline 6 motor sesi var araçta.
    BMW'nin bütün 4 silindirlilerinden daha güzel bir ses sahip, kalkmış hala ses diyor.

Bu Eren'i gözleri kapalı oturt arabanın içine, 3:58'den itibaren arabanın içinde oluşan sesi dinlet.
    Sonra da 328i 4 silindirlideki sesi dinlet eminim ki bunu beğenecektir ama testin birinde bir laf etti diye hala ses eh işte diyor. Komik.

Aynen oyle. Kaldi ki hemen hemen 3 silindirli tum benzinli motorlar 6 silindirli homurtusu veriyor.

Adam bu homurtuyu dizel sesine benzetiyor.

1.0 citroen c1 imiz var. Mevcut 4 silindirli tum benzinli araclardan daha iyi motor sesi var. Eren tekin otomobillerden pek anlamiyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 coupenin 3 serisinden daha yakışıklı olması bide alıcaksın 220d yolda durduramazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Bilinçli mi yanlışlıkla mı bilemem ama bir kaç konuyu düzeltmek lazım. Birincisi yakıt tüketimi genelde sakin kullanmama rağmen şehir içi 11.2 litre. E5 trafiğine girerseniz 16-17 litreleri buluyor. İkincisi arka koltuk diz mesafesi, boyum 1.88 ve koltuğu yatık ve arkada kullanmayı sevmem ama arka koltuğa kısa boylular hariç kimse oturamıyor.

Ciddi olmazsınız, ben bu tüketimleri ilk def sizden duyuyorum.
    Herkes Karma tüketim 9,5 litre civarında rakamlar söylüyor. Problem sizde sanırım.

Şehirler arası ortalama 7 litre civarında olmasa şehir içi bu kadar çok yakmasını ben de kafaya takarım. Aracımı sıfır aldım 4000 km ortalaması 11.2 litre şuan ve kullanımım genellikle yoğun akıcı trafik, ya diğer araç sahipleri trafiksiz yolda kullanıyor ya da benim arabada cidden bir problem var.

• quote:

quote:

quote:

Bilinçli mi yanlışlıkla mı bilemem ama bir kaç konuyu düzeltmek lazım. Birincisi yakıt tüketimi genelde sakin kullanmama rağmen şehir içi 11.2 litre. E5 trafiğine girerseniz 16-17 litreleri buluyor. İkincisi arka koltuk diz mesafesi, boyum 1.88 ve koltuğu yatık ve arkada kullanmayı sevmem ama arka koltuğa kısa boylular hariç kimse oturamıyor.

Herkes Karma tüketim 9,5 litre civarında rakamlar söylüyor. Problem sizde sanırım.

Şehirler arası ortalama 7 litre civarında olmasa şehir içi bu kadar çok yakmasını ben de kafaya takarım. Aracımı sıfır aldım 4000 km ortalaması 11.2 litre şuan ve kullanımım genellikle yoğun akıcı trafik, ya diğer araç sahipleri trafiksiz yolda kullanıyor ya da benim arabada cidden bir problem var.

Yani kişiden kişiye ekonomi yapma anlayışı , kullanım vs. değişebilir diye düşünüyorum.
    Mesela tıkalı trafikte öndeki araç biraz ileri gittiğinde siz gaza dokunuyorsanız sürekli , eviniziin veya iş yerinizin bulunduğu konum rapmaysa eğer vs. aracınızın o kadar yakması normal.

Ülkemizde ekonomi bence hiçbir şekilde yapılmıyor, bu araçların dizel versiyonlarına çok ciddi farklar istiyorlar o farkı araca vereceğime benzinliye binip yakıt parası yaparım o , açıkcası takmamak lazım geldiğimiz son nokta bu ülke olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani kişiden kişiye ekonomi yapma anlayışı , kullanım vs. değişebilir diye düşünüyorum.
    Mesela tıkalı trafikte öndeki araç biraz ileri gittiğinde siz gaza dokunuyorsanız sürekli , eviniziin veya iş yerinizin bulunduğu konum rapmaysa eğer vs. aracınızın o kadar yakması normal.

Ülkemizde ekonomi bence hiçbir şekilde yapılmıyor, bu araçların dizel versiyonlarına çok ciddi farklar istiyorlar o farkı araca vereceğime benzinliye binip yakıt parası yaparım o , açıkcası takmamak lazım geldiğimiz son nokta bu ülke olarak.

Haklısınız kullanım ve ekonomi anlayışı çok değişken olabiliyor. Kullandığım güzergahta trafik yoğunluğu ve trafik ışığı bir hayli yoğun, ben o yüzden çok yaktığını düşünüyorum. 5000 km sonra ilk bakım var o zaman dikkatle incelemelerini isteyip burayı da güncellerim. Belki de arıza lambasını yakmasa da bir problem vardır.

• arabanın beğenilmeyecek tarafı yok.
  • araba çok iyi bence, direkt modern pony olmuş.

, yalnız 1.6 136 hp le 1.5 136 hp arasında 1.6 lehine performans olarak çok ciddi fark var.

316'nın, eski 116'nın gidişine bakıp 1.5 136 alan hayal kırıklığı yaşar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.