Şimdi Ara

BMW 218İ COUPE (OTOMOBİL DÜNYAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  BMW 218İ COUPE (OTOMOBİL DÜNYAM) BMW 218İ COUPE (OTOMOBİL DÜNYAM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 7 Şubat 2016; 1:26:23 >

• m paket arabada o iğrenç jantlar nedir öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 7 Şubat 2016; 9:47:21 >
  • Testi izlemedim. Buyuk ihtimal izlemiycem. Cunku bu test selefinden daha fazla bilgi vermeyecek bana. Sinif standartlarinda bir test oldugunu tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Testi izlemedim. Buyuk ihtimal izlemiycem. Cunku bu test selefinden daha fazla bilgi vermeyecek bana. Sinif standartlarinda bir test oldugunu tahmin ediyorum
    Bilinçli mi yanlışlıkla mı bilemem ama bir kaç konuyu düzeltmek lazım. Birincisi yakıt tüketimi genelde sakin kullanmama rağmen şehir içi 11.2 litre. E5 trafiğine girerseniz 16-17 litreleri buluyor. İkincisi arka koltuk diz mesafesi, boyum 1.88 ve koltuğu yatık ve arkada kullanmayı sevmem ama arka koltuğa kısa boylular hariç kimse oturamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Bilinçli mi yanlışlıkla mı bilemem ama bir kaç konuyu düzeltmek lazım. Birincisi yakıt tüketimi genelde sakin kullanmama rağmen şehir içi 11.2 litre. E5 trafiğine girerseniz 16-17 litreleri buluyor. İkincisi arka koltuk diz mesafesi, boyum 1.88 ve koltuğu yatık ve arkada kullanmayı sevmem ama arka koltuğa kısa boylular hariç kimse oturamıyor.

Alıntıları Göster
    Bu herifin kulaklarında bir problem var.
    Sırf ses için bile alınır bu araba, gitmese bile sesi yeter. Resmen inline 6 motor sesi var araçta.
    BMW'nin bütün 4 silindirlilerinden daha güzel bir ses sahip, kalkmış hala ses diyor.

Bu Eren'i gözleri kapalı oturt arabanın içine, 3:58'den itibaren arabanın içinde oluşan sesi dinlet.
    Sonra da 328i 4 silindirlideki sesi dinlet eminim ki bunu beğenecektir ama testin birinde bir laf etti diye hala ses eh işte diyor. Komik.

• Çok uyduruk bir araç maalesef. BMW neden bunu üretti anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çok uyduruk bir araç maalesef. BMW neden bunu üretti anlamak mümkün değil.
    Aracın selefi olmadığı için yorum yapamamıştır büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Aracın selefi olmadığı için yorum yapamamıştır büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    Eğer söylediği gibi 218i m paketi 120 bine veriyorlarsa çok iyi ama sanmam vereceklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Eğer söylediği gibi 218i m paketi 120 bine veriyorlarsa çok iyi ama sanmam vereceklerini.

Alıntıları Göster
    120 bine m paket borusan zor verir hele böyle Dakota türü deri koltuklar ile.

Boyum 1.86 arka koltuk diz ve baş mesafesi yeterli dedi. Sanırım gözlerinde bir problem var. Ayrıca sese takıntılı isen bu senli bi olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

120 bine m paket borusan zor verir hele böyle Dakota türü deri koltuklar ile.

Boyum 1.86 arka koltuk diz ve baş mesafesi yeterli dedi. Sanırım gözlerinde bir problem var. Ayrıca sese takıntılı isen bu senli bi olay.

Alıntıları Göster
    ne kadar abartmış, deri detaylar filan iç mekan mükemmel çok kaliteli süperler havada uçuşmuş. deri döşeme olup bu bmw' nin detaylarda verdiğini vermeyen otomobil var mı, bilemiyorum. sürüşünü beğenirsin eyvallah ama yok işte iç mekan süper kaliteli, arka koltuk diz baş mesafe çok iyi vs. göz var nizam var. ses konusunda da zırvalıyor. 3 silindir sesi, spor bir arabada 4 silindirden çok daha güzeldir çünkü çalışma prensibi de, sesi de altı silindiri andırır.

aracın spor olduğunu övüp övüp sonra motor sesi var demek olmaz. hangi spor araç sever motor sesi istememiş bu güne kadar; sen konforlu rahat sessiz araba istiyorsan gidecek fransız' lara, alacak 4 silindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 7 Şubat 2016; 15:02:37 >

• En iyi test kanalı bence carviser kısa ve öz anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

En iyi test kanalı bence carviser kısa ve öz anlatıyor.

En iyi test kanalı bence, carviser kısa ve öz anlatıyor. (Bunu beğendim, carviserı beğenmedim çünkü hiç detay vermiyor.)
    En iyi test kanalı bence carviser, kısa ve öz anlatıyor. (Bunu beğenmedim, carviserı daha çok beğeniyorum kısa ve öz anlatımından dolayı)

HANGİSİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

En iyi test kanalı bence, carviser kısa ve öz anlatıyor. (Bunu beğendim, carviserı beğenmedim çünkü hiç detay vermiyor.)
    En iyi test kanalı bence carviser, kısa ve öz anlatıyor. (Bunu beğenmedim, carviserı daha çok beğeniyorum kısa ve öz anlatımından dolayı)

HANGİSİ?

Hangisi derken hocam ? Sorunuzu anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

HANGİSİ?

Hangisi derken hocam ? Sorunuzu anlamadım.

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım nokta eren abi araçtan çıkan bu seslerde neden bu kadar mutlu oluyor anlamıyorum.
    Mustang testi vs anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Ciddi olmazsınız, ben bu tüketimleri ilk def sizden duyuyorum.
    Herkes Karma tüketim 9,5 litre civarında rakamlar söylüyor. Problem sizde sanırım.
  • Gereksiz bir araca gereksiz bir test olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

m paket arabada o iğrenç jantlar nedir öyle

Kışlık lastik var araçta, muhtemelen o yüzden ufak paket dışı jant takmışlar.

Piyasada ki M paket veya AMG paket çoğu araç kış döneminde iğrenç jantlara dönüş yapıyor, çünkü aynı ölçülerde ki kışlık lastikler fahiş fiyata satılıyor, atıyorum 245 50r18 bir kış lastiği alsan 400-500TL adet fiyatı, ancak sen 225 50r16 ölçüsünde bir lastik ve jant alırsan, normalde tek lastiğe vereceğin parayı jant+lastiğe verip üstüne cebine para bırakıyorsun. Türkiye'de her şey de olduğu gibi, lastik sektörü de kazıklıyor çok fena insanları.

Haklısınız hocam, benim lastikler 225/40/18 banada çok fahiş fiyatlar çektiler bende almaktan vazgeçtim kötü havalarda çıkarmıyorum aracı Qashqai ile çıkıyorum o havalarda.

O güzelim AMG jantları çıkartıp iğrenç 16 jantları takmakta hiç içimden gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Testi izlemedim. Buyuk ihtimal izlemiycem. Cunku bu test selefinden daha fazla bilgi vermeyecek bana. Sinif standartlarinda bir test oldugunu tahmin ediyorum

Tamam eren tekin çok fazla aynı cümleleri tekrarlıyor hatta testte bir sürü bu otomobil diyor anlıyorum.
    Diğer kanalları ayda yılda bir test yayınlıyor ki herkesin savunduğu otopark a diyorum aslında bunu
    Hiç yoktan otomobil dünyam durmadan test yayınlıyor ve arabaları tanıyoruz.
    Ayrıca youtube izlenme rakamlarına bakarsanız otomobil dünyam'ın önde olduğunu görürsünüz.
    Son olarak otopark daha eğlenceli ve daha bilgi anlatıcı olduğuna hemfikirim.

• Eren Tekin'in videolarinda gozume en cok carpan iki sorun var.
    1.si kelime dağarcigi cok zayif. Her araba icin ayni seyi soyleyip duruyor.
    2.si yanlis arabadan yanlis performans beklentisi icine giriyor. Gerci son zamanlarda duzeltti diyorlar bunu ama. Aile arabasini yaris arabasi gibi virajdan viraja soktugunu hatirliyorum. Tamam limitlerini gormek icin bir seferligine kapali alanda denersin bunu ve dersin "araba ani hareketlerinize yeterli cevabi veremiyor" vi biter gider. Butun test boyunca tam gaz araba surerken yorulmuyor adam ben izlerken yoruluyorum

• ozeba O kullanıcısına yanıt
    Evet çok haklısınız bir and in türkçesine birde eren tekininkine bakın her şey anlaşılır.
    Eren tekin dediğiniz givi bütün arabalarda yanlamaya kalkıyor.Böyle güçlü araba sürünce egsoz sesi sürüş dinamiği falan iyise adam mutluluktan uçuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.