Şimdi Ara

BMW 220d Coupe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence dedim zaten :))

A4-A5 örneğinde olduğu gibi.Çok beğenilebilir,çok satabilir ama bence gereksiz.Neden dersen tavanı daha alçak ve sportif diye aynı altyapıdaki araca 40-50 bin daha fazla vermezdim.Zaten A5 ilk önce 4 serisi gibi Coupe sonra Gran Coupe gibi satıldı.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • [Gayet kompakt olmuş ve sıkı duruyor. Boyutları da e46 coupe ayarinda.m paket beyaz çok şık , bir de 228d versiyonu cikacakmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracı beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu aracı beğenmiyorum tasarım olarak. 1 serisi coupe/cabrioyu da beğenmiyordum, yeni kasada isim değiştirdi 2 serisi oldu ama tasarım hala kötü. Test güzel olmuş bu arada elinize sağlık. Fotoğraflar Yeditepe'de çekilmiş sanırım? @alpkocakm
  • Bu aracın alsam alsam M235i coupe olanını alırım..
  • Çok pahalı yahu.
  • 520d olup clio dci ile ayni yakmadiktan sonra bu vergi diliminde alacagim ikinci arac bu olur..Her yer 3 ve 1 serisi doldu; 5 serisi ic tasarimdan sıyrılır aradan, bu da komple tasarımıyla..
    3.arac da 320d gt olur; korfez pistinde 2 tur kullandim, 2 tur da arkada yolculuk yaptim.arkasi devasa hacimde diz mesafesi olarak; sürüşü ve sanzimana deginmiyorum bile hiç. Ön tasarimi da kardeslerinden iyi

• 220 nin içi de eski bir serisi coupe ye göre daha ferah. Eskisinde a sütunu cok yakin duruyordu kafa hizasına, çok dar hissettiriyordu.yenisi gayet ferah.

• dizel ve spor araç bir arada ancak bizim ülkede olur zaten. aferim
  • Stopları çok çirkin. Arkadan görünüşü rezalet bence. Ama 2,35i motorlu versiyonu yurt dışında öve öve bitiremiyorlar. Harika bir sürüşü varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Stopları çok çirkin. Arkadan görünüşü rezalet bence. Ama 2,35i motorlu versiyonu yurt dışında öve öve bitiremiyorlar. Harika bir sürüşü varmış.

aynen hocam arkası çirkin
  • Doğru bildin 👍👍
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.