Şimdi Ara

BMW 220d Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW'nin cep sporcusunu geçtiğimiz aylarda kısa süreliğine de olsa test etme imkanım olmuştu.

Test aracı 220d'de bulunan ve BMW'nin güncel modellerinden de tanıdık 184 beygirlik 2 litre turbo dizel motor, 2 Serisi gibi görece küçük bir gövdeye çok yakışmış. Dizelin yüksek torku sayesinde düşük hızlardan itibaren çok eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Diğer kardeşlerinde olduğu gibi ESP'yi kapatma opsiyonunuz var, ama Sport+ modu bile keyif anlamında yeterli izin sağlıyor :) İç mekan tasarımıyla ve genişliğiyle 1 Serisi hatchbackle aynı. Arka tarafta ise birbirininden ayrı iki koltuk yerleştirilmiş ve burada tahmin ettiğimden daha geniş bir alan sunuluyor. Test aracında M Sport paket vardı ve bu paketin getirileri, iç mekanda alacantra döşeme, M logolu spor direksiyon, spor koltuklar; dış tasarımda M pakete özel opsiyonel M şeritleri, yine sadece M paketle alınabilen opsiyonel "estoril blue" rengi olarak sıralanabilir. Aytırca, normal süspansiyonlardan daha sert yapıya sahip M süspansiyonlar da M paketin artılarından. Tabii otomobilin boş fiyatı 153binTL, M Sport paketi de satın alırsanız fiyat 180binTL sınırına dayanıyor :( Bu fiyat biraz yüksek ama, son zamanlarda test ettiğim en keyifli otomobillerden oldu 2 Serisi.

Detaylı Test için;http://www.akselerasyon.com/2014/05/bmw-2-serisi-coupe-testi.html
     BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe

• Arac fena duruyor.
    Ama fiyattan kaybediyor
  • Bu araç hiç ilgimi çekmiyor nedense ;) dış tasarımda ki m logosu renklerindeki şeritler gereksiz olmuş bence. Gerçi araç bütünüyle gereksiz ama... İnceleme için teşekkürler, elinize sağlık ;)
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Küçük otomobillleri daha çok sevmemden midir nedir bilmem, ama 2 Serisi Coupe benim en çok hoşuma giden BMW tasarımlarından biri. 2 Serisi'nin selefi Türkiye'de çok az görünen 1 Serisi Coupe'yi de severdim ama işte onu yollarda görmek pek mümkün değil :)
  • Vergi magduru bir arac. 170 lik 1.6 motorla gelse fiyati uygun kivama gelir ve cok alinasi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk23

Vergi magduru bir arac. 170 lik 1.6 motorla gelse fiyati uygun kivama gelir ve cok alinasi olur
    BMW'nin bu modelleme mantığını ben de anlayamıyorum, eskiden her şey daha kolay ve anlaşılırdı.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Aynı durum 4 serisi içinde geçerli.3 serisi ile tek farkı bulunmaya gereksiz bi araba bence..

BMW 220d Coupe

BMW 220d Coupe

• 2 Serisi 153.000TL, 4 Serisi 189.000TL. Pek şansı yok Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dizel sporcu mu olur la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Dizel sporcu mu olur la.

Alıntıları Göster
    coupe araçlarda dizele ben de karşıyım aracın ruhuna aykırı... yüksek devir çevirmeli bu tarz araçlar...

ekleme: sesi de cabası... hele cabrio dizel araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 17 Haziran 2014; 16:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Aynı durum 4 serisi içinde geçerli.3 serisi ile tek farkı bulunmaya gereksiz bi araba bence..

BMW 220d Coupe

BMW 220d Coupe

Dostum bence avatarındaki bmw logosunu kaldırmalısın 4 serisi yeni bir model değil,geçmişte nasılki e36-e46 hem sedan hem coupe versiyonları vardı sonuçta aynı araçlardı 4 kapılı olanlar misal 320i-330i,coupe versiyonlar 320ci-330ci olarak adlandırılıyordu bu kaldırıldı ci-cd yerine 4 serisi ismi verildi yani sadece isim değişikliği oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

BMW 220d Coupe

BMW 220d Coupe

Dostum bence avatarındaki bmw logosunu kaldırmalısın 4 serisi yeni bir model değil,geçmişte nasılki e36-e46 hem sedan hem coupe versiyonları vardı sonuçta aynı araçlardı 4 kapılı olanlar misal 320i-330i,coupe versiyonlar 320ci-330ci olarak adlandırılıyordu bu kaldırıldı ci-cd yerine 4 serisi ismi verildi yani sadece isim değişikliği oldu.

Alıntıları Göster
    1.6 170 hp olan motor daha çok yakışır bu arabaya 130 bin tl başlangıç fiyatı olmalı 150 bin tl ye full .

şahsen 4 serisinden daha çok beğendim bu modeli

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi diyorum bende.Ne gerek vardı 4 serisi gibi yeni bir seriye.3 Coupe-Ci devam edilmeliydi.
  • Bence bu aracın 4 kapılısıda gelecek. A3 sedan muadili olacak. Aynı şekilde Cla muadili.
  • quote:

Aynı şeyi diyorum bende.Ne gerek vardı 4 serisi gibi yeni bir seriye.3 Coupe-Ci devam edilmeliydi.

Dostum ilk mesajında gereksiz bir araba diyorsun sonra 4 serisi ismine ne gerek vardı diyorsun kendinle çelişiyorsun

Edit: Eksileyen arkadaşlar hangi akla hizmet eksiledi acaba yanlış bir şeymi söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 17 Haziran 2014; 17:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bence bu aracın 4 kapılısıda gelecek. A3 sedan muadili olacak. Aynı şekilde Cla muadili.
    4 serisi diyince bir de Z 4 vardır, oldukça gerekli bir araçtır gözümde
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Benim zeki kardeşim aynı şeyi diyorum gereksizle isme ne gerek vardı ne demek?Demek istediğim 3 serisinden devam edilmeliydi bu yüzden gereksiz.Herhalde anlamak istemiyorsun..
  • quote:

BMW 220d Coupe

BMW 220d Coupe

Coupe gereksiz olur mu yahu? :)

İsimlendirme stratejisini, pazarlama oyunu olarak görmek gerektiğini düşünüyorum. Hep Audi başlattı bunları, A5'ti A7'ydi derken her kasanın coupe versiyonunu üretip, onlara yeni bir numara verdi. Hal böyle olunca rakipler de geri kalmak istemedi, çünkü Audi bu modellerle başarılı satış rakamlarına ulaştı. 4 Serisi dediğimiz aslında 3 Serisi Coupe, 2 Serisi dediğimiz aslında 1 Serisi Coupe. Yanlız, şu anda bu model çeşitliliği o kadar abartıldı ki bugün 3 Serisi'nin sadece biraz daha uzun tavanlısı diye nitelendirilebilecek 4 Serisi Gran Coupe diye bir model de mevcut. Ben asıl o aracın akıbetini ve satış rakamlarını merak ediyorum...

4 Serisi Gran Coupe: http://www.akselerasyon.com/2014/02/bmw-4-serisi-gran-coupe.html

4 Serisi Gran Coupe, 3 Serisi Sedan, 3 Serisi Grand Tourismo, 3 Serisi Touring (Yukarıdan aşağıya)
     BMW 220d Coupe
     BMW 220d Coupe BMW 220d Coupe

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bence bu aracın 4 kapılısıda gelecek. A3 sedan muadili olacak. Aynı şekilde Cla muadili.

İsmi de 2 Serisi Gran Coupe olur belki de kim bilir :)
  • quote:

Benim zeki kardeşim aynı şeyi diyorum gereksizle isme ne gerek vardı ne demek?Demek istediğim 3 serisinden devam edilmeliydi bu yüzden gereksiz.Herhalde anlamak istemiyorsun..

İlk mesajın orada defalarca oku zeki kardeş sanırım ya kendini ifade edemiyorsun yada çevir kazı yanmasın hesabına gidiyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.