Şimdi Ara

BMW 3.16 coupe E36-Peugeot 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek isterim. Bu yıl üniversiteye geçtim kendi yaşadığım ilde. Bi yandan çalışacam burs alacam ve ek kartım var. Yani aylık cebimde 2300-2500 tl civarı bişey olacak. Burstan gelen parayı kendi harcamalarıma ek kartı ne olur ne olmaza çalıştığım parayı da kenara atmayı düşünüyorum. Bir yıl sonunda yaklaşık (babamın yardımı ile) elimde 20.000 tl civarı para olacak. Bende bu parayla araba almayı düşünüyorum. Şuan için aklımda Peugeot 207 ve BMW 3.16 E36 var. Benim boy biraz uzun (2 metre). Bu yüzden ufak araçlara bakmıyorum. Aracın masrafı tabi ki önemli fakat benim ailem çoluğum çocuğum olmadığı için pek önemsemiyorum. 207 modeli yüksek olduğu için beni cezbediyo. BMW ise kasası güzel olduğu için beni benden alıyo. Aslında kafam BMW tarafında ama sizden de yorum almak isterim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Başka önerebileceğiniz bişey var mı? Benim arabadan beklentim güzel ve benim fiziksel yapım için uygun olsun. Uzun boylu ve yapılı olduğum için her arabada rahat edemiyorum. Performans tabiki önemli fakat benim öyle deli hızda yada seri kalkışta gözüm yok. Tabiki olursa hayır demem ama hızlı diye de ne çok para verebilirim ne de tipsiz bişey alabilirim. Yani benim beklentim güzel olsun altıma yakışsın bakan bi daha baksın. Durum bu arkadaşlar aklınızda bişey varsa lütfen söyleyin. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi yorumlar

• önce bi parayı biriktir bence her ay kyknın bursu mu bilmiyorum ama o yetmeyebilir
  • TL kazanan bir adam ileriye dönük yatırım yapmamalı ...
    At EURO'ya DOLAR'a bak sene sonunda durumuna.
  • KYK bursu fakat geri ödemeli olacak burs. Ya ben şimdi biriktireyim büyük ihtimal 20.000 falan olacak. Fiyatlarda 22-23 bini aşmaz dolar ne kadar artarsa artsın. EURO DOLAR ada güvenemiyorum ne olur ne biter. Ama siz arabalara yorum yapsanıza be parayı zamana boş verin
  • .Grand cherokke filan bakın isterseniz daha orantılı duracaktır .Ayrıyetten bmw o modeline ve pejoya dönüp bakan olmaz bu devirde Heleki bmw ye hiç olmaz apaçi derler aman hocam.Tavsiyem 406 coupe bakın 2000 model.
  • kornet al 110luk mis gibi bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.