Şimdi Ara

Bmw 3.16i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
151.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Polemik.

ne az yakması yahu bnm 116 12 litre yakıyor motor rezalet kesinlikle

2002 ve üstü modeler de de aynı mı peki?
  • Turkiyeye ilk geldiği yıl 2005 ekiminde siparis verip aralıkda teslim almıstım. gümüş renk, dakota gri deri, xenon, park sensörü, advantage paket, spor direksiyon vs. 43 bine malolmustu 2007 haziranında 34 bine (euro) satmıstım. ESP si 2 kez hayatımı kurtardı. etiler yokuslarında ve dur kalklarda hayattan bezdirdi ama 2.vitesten sonra bmw sahibi olmanın keyfini yaşattı. donanım ve renk cok önemli bmw de. herkes siyah der ama içi dışı gri açık renk olunca baska bir keyif alıyor insan. 1600 motor düz vites seni dur kalklarda mutsuz etmeyecekse gönül rahatlığı ile alabilirsin. ama araba ağır, düz vites cok yoruyor 1.6 motorda insanı. ben sadece haftasonları sürdüğüm ve 1 sene daha beklersem 30 bine bile satamayacağımı düşündüğüm için elden çıkardım. bir bmw parkları süslememeli caddelerde gezinmeli. şimdi 36 bin eurolara temiz 3.20 dizeller duyuyorum.

birde arkadaşların belirttiği gibi kas yapan direksiyonu. aldıktan sonra borusan istinyeye gidip test aracını denemiştim bendekindemi bir hata var diye. çok ağır ve yorucu. birde şehirlararası trafikde rampalarda öndeki yol veriyor ama araba almak istemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena -- 29 Aralık 2008; 11:55:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Mundar ettiniz arabayı be : )) Kardeşim git test et beğenirsen al beğenemssen alma .

Tuning işinide bu topicle birlikte rafa kaldır .

316 gitmiyor , boşuna araba yapıyor bmw zaten . Maksat muhabbet.

özdamar ben böyle bir şey duymuştum sen daha iyi bilirsin bmw 1.6 hacimli motorlarda türkiyede ona uygun benzin yokmuş ve araç yolda kalıyormuş bmw bayileri benzin satıyormuş bu doğrumu ?
  • bmw ve 1600 motor üstelik atmosferik
    akıl karı değil
  • 320i-320d nin altını almak mantıklı değil bencede
    ben olsam 316i fiyatına full 159 1.9jtd alırdım hem daha performanslı,hem daha donanımlı hemde daha seksi
  • borusanda 316i test sürüsü yapmiştim aracin direksiyonu cok sert performansa gelince normal 1.6 araba neyse o yani 1.6 vectra gibi performansi var cokda kötü degil uzun yolda benim alfa 147 ile 215km de giderken bi tane 316i arkamdan beni takip ediyordu. ama hakkini vermek lazim içi disi çok kaliteli bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekocan

Arkadaşlar tüm bu yorumları baştan sona kadar okudum. Yaklaşık iki yıldır bende bu aracı alıp almamak konusunda kararsızım daha önce 130 luk transporterim vardı binek olarak kullanıyordum 15 saniyede hızlanan ve son hızı düz yolda 185 km olan bir arabaydı beni fazllasıyla tatmin ediyordu.
    Eğer bu yeni 316 modelini kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirmi yani bu arabanın uzun yolda düzde yapacağı son hız kaçtır?
    Ben test etmedim ama shovrumda satış elemanı düz yolda 230 km hızı rahat yaptığını söyledi doğrumudur?
    BMW yakın bir zamanda yeni bir motor getirmeyi düşünüyormu bilgisi olan varmı?
    Yada bmw nin üst motorları hariç tavsiye edebileceğiniz bir araba markası varmı? Malum 1,6 lt motoru geçmemek kaydıyla.

valla bmw deil ferrari olsa 1.6 115 hp atmosferik motor duz yolda 230 birz zor yapar ki satış elemanı rahat yapar demiş bu da onun konu hakkında ne kadar bilgisi oldugunu gosteriyo

• quote:

Orjinalden alıntı: şekocan

Arkadaşlar tüm bu yorumları baştan sona kadar okudum. Yaklaşık iki yıldır bende bu aracı alıp almamak konusunda kararsızım daha önce 130 luk transporterim vardı binek olarak kullanıyordum 15 saniyede hızlanan ve son hızı düz yolda 185 km olan bir arabaydı beni fazllasıyla tatmin ediyordu.
    Eğer bu yeni 316 modelini kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirmi yani bu arabanın uzun yolda düzde yapacağı son hız kaçtır?
    Ben test etmedim ama shovrumda satış elemanı düz yolda 230 km hızı rahat yaptığını söyledi doğrumudur?
    BMW yakın bir zamanda yeni bir motor getirmeyi düşünüyormu bilgisi olan varmı?
    Yada bmw nin üst motorları hariç tavsiye edebileceğiniz bir araba markası varmı? Malum 1,6 lt motoru geçmemek kaydıyla.

Satış elemanı biraz abartmış, performans açısından Transporter'dan memnun olan birisi olarak sizi üzmez diye düşünüyorum.

Bmw 3.16i 1340 kg

115hp 6000dd
    150nm 4300dd

0-100 11.6 saniye (Çeşitli dergi testlerinde 12,5 saniye)
    Maksimum hız 206 km
    Şehiriçi 10.8 lt
    Şehirdışı 5.9 lt

Yeni motor projeleri var fakat yakın zamanda 3 serisine konulacağını sanmıyorum, bunun haricinde Mercedes'in yeni getirdiği C180K'lar var, 1.6lt hacminde bir motor. 90-100 bin lira civarı olması lazım sıfırı.

• bende e46 kasa 116 bg olanı var.arac 1305 kg ,1,6 motor tatminkar.3000 devirin ustu ozellikle daha canlı,yakıtı sehir içi 9-9,5 lt,sahsen tavsiye ederim,manuel vites ,cok trafik olan yerde zor tabi ,ona bakarsanız bir cok arabada manuel.
  • Merhaba, bir çok arkadaş belki de kullanmadan yorum yapmış, ben 2001den beri önce E36 şimdi de E46 kasa BMW 3.16i kullanıcısıyım.

herşeyden önce binince anlaşılıyor yıllardır ""ee BMW tabi" sözlerinin anlamı, aracım diye söylemiyorum ama ne direksiyonu ağır ne de rampada kalkmaz, hepsi hikaye kullanmasını bilirseniz 150 torku çok da güzel kullanır ve sol aynayı seyredersiniz. ama kabul edelim 3.16lar tabiki 3,20miymiş, 3,30 muş elbettete kaşılaştırılamaz,

ben hem ekonomi hem de yeteri kadar sürati buluyorum,ha ben işten eve ya da tuvalete 250 km/saat ile gitmek isterim diyorsanız ferrari falan bakın, ancak 3.16i ve tam donanımlı bir aracınız varsa diğer insanların sadece çenesi düşer, bu arada aracım 115 hp falan değil 150 tork 105 hpdir....

ben 1995 model nedereyse boş olan BMW ile harika zaman geçirdim, size tavsiyem sürat (ama ciddi sürat ki zaten hangi yolda ne kadar yapacaksınız bi de sürat felakettir :) ) istemiyorsanız, yakıt ve minimum masraf istiyorsanız alın yıllarca binin

saygılarımla

• bir VW için 95 model BMW satma hatasını 1 kez yaptım hem de TSI motor, ancak anladım ki herşey motor değil, bunu da piyasa öğrenir artık, ancak taktir ederim ki 170 HPden sonra hiç birşey tat vermez katılıyorum
  • güncel 3.16 arkadan itişlimi.
  • butun bmw ler arkadan itişlidir.2005 e46 3,16 116 bg aracımdan cok memnunum,acıkcası satmaya kıyamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

güncel 3.16 arkadan itişlimi.

önden mi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

güncel 3.16 arkadan itişlimi.

önden mi

bilsem sormam herhalde. 1.6 motorlu bmw lerde değişiyordu durum herhalde.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

bir VW için 95 model BMW satma hatasını 1 kez yaptım hem de TSI motor, ancak anladım ki herşey motor değil, bunu da piyasa öğrenir artık, ancak taktir ederim ki 170 HPden sonra hiç birşey tat vermez katılıyorum

dostum araba işi şans işidir......mercedes e serisi alıpta soğuk havada(-5 ,0 derece civarı) çalışmayan dizel modeller olduğunu duymuştum.......araba işi şans işi birazda

katılıyorum, elektronik kadar değil belki amaşanstı bu işler, kimi alır soluksuz biner kimi alır ilk günden içine sinmez

bu arada BMW arkadaş itiştir

• valla yarın alıyorum 25 bin kmde 2006 hatasız sunrooflu falan full bir e90 3.16i . lpg de takıcam 1-2 sene binecem. 2009 207 pejo rc aracımı sattım 175 hp idi gidiyordu ama basınca o ortalamalardaki 7.1 lt fln yalan oluyordu deli gibi içiyordu :D 47 ye anlastık 55 60 verip 80 90 binde 3.20i veya 3.20d alıcam da nolacak şehir içi trafikte nerde ne basabiliyoruz 68 hp fiesta tdci da aynı zamanda aynı yere gidiyor 280 hp subaru impreza sti da... her yer cevirme her yer radar... dizel yüksek km alıp o kadar fark verip bakımı verigisi ugrasacagıma 1.6 alır lpg takar gezerim... bu arada bundan önceki araçlarımdan bazıları 2006 a3 1.6 98 a3 1.8t 2004 honda s2000 2009 207 rc ....
  • 2005-2006 3.16i lpg'ye ne kadar uyumlu ve ne kadar yakar takıldığında..?
  • arkadaşlar 3.16i çoğu kişiyi performans olarak tatmin etmez.hangi araba olursa olsun 120 km den sonra pert olmaya mahkumdur.Kalkış yarışı yapmayacak bir insan için ideal bir araba yakıt olarak normal 1.6 motorlardan fazla yakıyor.ama uzun yolda çok konforlu ve hızı da tatminkar 3. vites en güçlü oldugu zaman olarak nitelendirilebilir. ama gerçek şu ki kalkışlarda normal bir astra 1.6 dan farkı yok.. kalite ve işçilik olarak mükemmel tabi bmw kalitesi..6 ay önce 2008 3.16 premium aldım..araçtan çok memnunum sorun yaratmıyor pek hız yaptıgımda söylenemez..alacak arkadaşlara öneririm..gerçekten farkedileceksiniz....

• bence al premium sonuçta bende 500sec var millet 0 mı aldın diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

valla yarın alıyorum 25 bin kmde 2006 hatasız sunrooflu falan full bir e90 3.16i . lpg de takıcam 1-2 sene binecem. 2009 207 pejo rc aracımı sattım 175 hp idi gidiyordu ama basınca o ortalamalardaki 7.1 lt fln yalan oluyordu deli gibi içiyordu :D 47 ye anlastık 55 60 verip 80 90 binde 3.20i veya 3.20d alıcam da nolacak şehir içi trafikte nerde ne basabiliyoruz 68 hp fiesta tdci da aynı zamanda aynı yere gidiyor 280 hp subaru impreza sti da... her yer cevirme her yer radar... dizel yüksek km alıp o kadar fark verip bakımı verigisi ugrasacagıma 1.6 alır lpg takar gezerim... bu arada bundan önceki araçlarımdan bazıları 2006 a3 1.6 98 a3 1.8t 2004 honda s2000 2009 207 rc ....

mükemmel düşünmüşsün gerçekten..tamamen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.