Şimdi Ara

bmw 3.16i'yi satıp peogeot RCZ alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
16.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizce 156 HP ve 200HP RC-Z2in yakarı ne olur gerçek trafik koşullarında? Sakın kimse "bu arabayı alacak adam yakıtını düşünmez" tatavası yapmayın Ben düşünürüm arkadaş. Hem yakarını hem vergisini düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Sizce 156 HP ve 200HP RC-Z2in yakarı ne olur gerçek trafik koşullarında? Sakın kimse "bu arabayı alacak adam yakıtını düşünmez" tatavası yapmayın Ben düşünürüm arkadaş. Hem yakarını hem vergisini düşünürüm

2. el alacağı z4 ve slk'dan ciddi anlamda az olur.
  • bence gerçekten mantıklı olur. marka bağımlısı olmak gereksiz ki bahsettiğimiz araç chery değil peugeot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

arka koltuğa iki tane bayan sığar.. hatta zorlayınca bir bayan bir erkekte sığabilir..

ama, inerken kucakta çocukla inerler.

kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusinessAnalyst

quote:

quote:

arka koltuğa iki tane bayan sığar.. hatta zorlayınca bir bayan bir erkekte sığabilir..

kesinlikle...

http://www.youtube.com/watch?v=VWQvFmtmXc8
    deve bile sıgar

bmw 3.16i'yi satıp peogeot RCZ alınır mı?

bmw 3.16i'yi satıp peogeot RCZ alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 11 Aralık 2010; 16:25:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BusinessAnalyst

quote:

quote:

kesinlikle...

• Sakın öyle bir hataya düşme hocam şahsen aynı araç bende de vardı 2 hafta zor dayanıp tekrar aldım..
  • Valla, Bizim arkadaşda bu ikilemde kaldı, Scirocco ve rcz arasında. RCZ gerçekten çok şık araba, bizim kampüste var 3-4 tane, kendine bakıtıyo kerata, hiç sürme şansım olmadı, ama 176 bg miş, gerçekten güzel performans bu 1.6 motorla üstelik. Fransız arabalarını hiç sevmem, ama önyargımı kırdı resmen peugeot, ilk kez adam gibi bi araba üretmişler.

Arkadaş RCZ siparişini verdi, bende biraz etkili oldum ama, hakkım yenmesin, arkadaş teslim alınca, bende sürme şansı bulurum, o zaman bu topiğe tekrar yazıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Valla, Bizim arkadaşda bu ikilemde kaldı, Scirocco ve rcz arasında. RCZ gerçekten çok şık araba, bizim kampüste var 3-4 tane, kendine bakıtıyo kerata, hiç sürme şansım olmadı, ama 176 bg miş, gerçekten güzel performans bu 1.6 motorla üstelik. Fransız arabalarını hiç sevmem, ama önyargımı kırdı resmen peugeot, ilk kez adam gibi bi araba üretmişler.

Arkadaş RCZ siparişini verdi, bende biraz etkili oldum ama, hakkım yenmesin, arkadaş teslim alınca, bende sürme şansı bulurum, o zaman bu topiğe tekrar yazıcam...

Yanlış bilmiyorsam iki motor seçeneği var biri 1.6 156 bg diğeri ise 1.6 200 bg.
  • bugün ankarada aracı inceleme fırsatı buldum. suan seat leon kullanıyorum ve aracımı satıp RCZ almayı planlıyorum. diğer baktığım araç ise Mazda RX-8 R3. ikisinin arasındayım aslında. mazda daha güçlü bir araç. RCZ ise daha şık geliyor. bence pejo çok kaliteli duruyordu incelediğimde. eksi yön olarak sadece kavuniçi ekran diyebilirim. onun dışında tüm detaylar kaliteli. şöle diyim bu arabanın üzerine bmw amblemi koy 70.000 TL değil 70.000€ eder.

bu arada bazı arkadaşlar mercedes , tt linki falan göndermişler. ama bu arkadaşlar sadece aracın adına bakmışlar. biri 74.000 de biri 50.000 de . bu araçların 0 larının fiyatlarınıda eklerlerse ortadaki fark açığa çıkar. ben uzun zamandır spor araba araştırıyorum. bu paralara alacağınız ve spor diğeceğiniz arabalar ( GTI demiyorum , yani golf müş opel miş )

RCZ
    RX-8
    S-2000

bunların dışında , mercedes SLK, crossfire,porshe boxer, camaro v.s bi sürü araç var. ama 100 + hepsi. kısaca fiyat - performas kalite rcz de var. dikkat ettiyseniz vw yı yazmadım bile. bence vw'in ürettiği ara bir araçtır. içi golf gibi. yok ben almayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Peugeot marka arabaya 25-30 bin TL'den fazla para vermek gerçekten yazık günah. Bildiğin plastik araba. Bmw satılıp o marka hiç alınır mı? İsterse görünüşü hatun gibi olsun.

Klavye yeni sanırım?
  • RCZ ye hastayım arkadaş...

RCZ mi, xxx araç mı diye düşünmüyorum da şunu düşünüyorum ben daha çok;

RCZ mi 1+1 ev mi ? :)
  • Kesinlikle 1+1 :))

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

RCZ ye hastayım arkadaş...

RCZ mi, xxx araç mı diye düşünmüyorum da şunu düşünüyorum ben daha çok;

RCZ mi 1+1 ev mi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Arkadaki koltuklar'a normal 2 insan sığabilir mi peki ?

Normal ölçülerdeki insanı 1.70 boyunda 60-70kg arası olarak tanımlarsak sığar ama rahat edebileceğini sanmıyorum. Arka koltuklarda kafalık var ama o kafalık normal bir insanın aşağıdan 25. omuruna falan denk gelir herhalde.
    Arka cam kafalık görevi yapıyor. Cam bombeli yapılmış ama yinede kurtarmıyor.
    Arka koltuklar sadece bir akşam eve dönüşte kanka benide eve bırakıverin veya hatunu almaya gittiğinizde yanında bir arkadaşı varsa xxx'cim kız arkadaşımıda şuraya bırakabilir miyiz? gibi sorulara olumlu yanıt vermek için kullanabiliriz sanıyorum.

Bu son saydiklarin bence gayet yeterli dostum

• bmwden inip o kücücük arabaya binilirmi hocam ? :))
  • Arkadaş şaka yapmışş bmw ve peugeot ne alaka...
    Attan inip eşeğe binme diye buna denir heralde.
    Biri premıum prestijli arkadan itişli konforlu güvenli sağlam ve 2. eli sürprizlere gebe olmayan araçla rcz peugeot ne alaka??
    Sonra çok vurursunuz
  • Macera arama,al bi S2000 gücün ne olduğunu gör.O paralara çok güzel s2000 bulabilirsin..1997 model civic 1,6 vti bile rcz nin içinden geçer.
  • Konu sahibi arkadaş neye karar verdi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Konu sahibi arkadaş neye karar verdi acaba?

Bence şu an RCZ'in dayanılmaz hafifliğini yaşıyordur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.