Şimdi Ara

Bmw 3.16ti Compact Alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
54.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet daha detaylı bilgi alabilirsek seviniriz
  • s.a arkadaşlar BMW almayı düşünüyorum aslnda gönlümden geçen 3.18is veya 3.20i istiyorum ama maliyet ve yakıt bakımından vazgeçmek zorunda kaldım çünkü max..27.000 tl'ye kadar alıcam ewet bu paraya bmw 3.18is var ama km 'si fırlamış 200 binde 98 modeller var bu yüzden vazgeçtm...şimdi ise 2002-2005 model arası 3.16ti compact düşünüyorum...2-3 sorum olucaktı size...

1---3.16ti compact araçla 3.16i arasında ne fark var 3 kapı olması dışında_?
    2---3.16ti compact 1600 motor 115 bg. diye biliyorum peqi torku kaç_?
    3---hızla pek işim yok uzun yolda en fazla(140-150)ama yinede aracın seri olması benim için önemli ayrıca alıcağım araca kesinlikle tüp taktırıcam çünkü çok gezen biriyim... bu yüzden tüplü 3.16ti compact beni tatmin edermi sizce yani kalkışlarda serimidir veya tüp çok etkilermi motorunu_?

şimdiden cevaplarınız için tşkler...

• Bi arkadaşım da bu araçlardan almayı düşünüyor, ama niye çok ucuz diye şüphelenmekten alamıyor, gerçekten bilgisi ve tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi nedir bu araçlardaki sıkıntı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mengerler-2-el-den-2004-3-16ti-compact-bayi-cikisli-degisen-yok-75294210/detay
  • araçta hiçbir sıkıntı yok , sadece 2. el piyasası zayıf.
  • bende kullanıcısıyım hiç bi sıkıntı yok ikinci el zayıf onun sebebi ise tipi
  • alınır arkadaşlar kimin ne söylediğine bakmayın ilk aracım cılıo idi ne teklemesine nede su almasına çözüm bulabildim sattım ilk BMW aracım 3,16ti oldu on numara seri çevik masrafsız ben memnunum 2 ay önce lpg taktırdım şimdilik sıkıntı yok
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    SLM BMW COMPAC ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ...
    BILIP BILMEDEN BURADAKI ATIP TUTANLARA INANMAYIN BEN KULLANICISI OLARAK COK MEMNUNUM USTELIK 2000 MODEL BENZINLI
    YETERKI ALDIĞINIZ ARACI GUVENILLIR KISILERDEN ALIN
    NE PARÇA SIKINTISI YAŞIYORUM
    NEDE SANAİYE GIDIYORUM
    BMW ADI UZERINDE TOFAŞLA RENO ILE KARIŞTIRMAYIN ......................
    YOL TUTUŞU DONANIMI DİĞER ARAÇLARA 10 BASARRRRR
    YAKITA GELICE ELBETTE YAKACAK VE HAKKINI VERECEK

ARACIM:
    2000 MODEL 176.000 DE, KAZASIZ BOYASIZZ DEĞİŞENSİZZZ!! FUL PAKETİ 26000 TL
    DELİK DEŞİK ARAÇLARLA KARIŞTIRMAYIN GELIN GÖRUN DİLEDİĞİNİZ USTA EXPER VS BAKABİLİR
  • 150-1 kullanıcısına yanıt
    araca akıllı bındığınız sürece masraf cıkarmaz bır kışıde conta yakan bır motor herkezde contayı yakacak anlamına gelmez tamamen kullanıcı ıle alakalı cıkacak masraflar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WKAYAA

SLM BMW COMPAC ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ...
    BILIP BILMEDEN BURADAKI ATIP TUTANLARA INANMAYIN BEN KULLANICISI OLARAK COK MEMNUNUM USTELIK 2000 MODEL BENZINLI
    YETERKI ALDIĞINIZ ARACI GUVENILLIR KISILERDEN ALIN
    NE PARÇA SIKINTISI YAŞIYORUM
    NEDE SANAİYE GIDIYORUM
    BMW ADI UZERINDE TOFAŞLA RENO ILE KARIŞTIRMAYIN ......................
    YOL TUTUŞU DONANIMI DİĞER ARAÇLARA 10 BASARRRRR
    YAKITA GELICE ELBETTE YAKACAK VE HAKKINI VERECEK

ARACIM:
    2000 MODEL 176.000 DE, KAZASIZ BOYASIZZ DEĞİŞENSİZZZ!! FUL PAKETİ 26000 TL
    DELİK DEŞİK ARAÇLARLA KARIŞTIRMAYIN GELIN GÖRUN DİLEDİĞİNİZ USTA EXPER VS BAKABİLİR

Bu kış bende mutlaka bu araçtan alican inşallah acelem yok beklerim . Siz aracınızı satiyorsunuz sanirm. Fakat fiyat biraz yüksek sanki , onu da boyazsiz diye öyle yazdınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    slm dostum elbette araca göre fıyat yazılır ..kımselere zorla satmıyorum..
    şimdi bir alıcı olarak düşün, ucuz araç alıp sanaayide o açığı ağrızayla kapatmakmı daha mantıklı??
    yoksa aklında acabalar olmadan saat gibi bir araca bınmekmı daha mantıklı?
    17000 tl lik araçla 25000 tl lik aracın aynı olma şnsı varmı sence??
    piyasa ceset araçlarla dolu dışı senı yakar içi ocağını söndürür...
    seçim senın dostum :))
     Bmw 3.16ti Compact Alınır mı? Bmw 3.16ti Compact Alınır mı?

• Araştırarak 6 ay önce bazı yorumlardan çekinerek aldım ancak doğru tercihle mükemmel bir araç. Çekinme nedenim masraf çıkartırsa tutarların yüksek olmasıydı ancak arkadaşımda olan Poloyla hemen hemen aynı masrafı çıkardığını gördüm. 2004 yeni nesil motor ve full+full olanını aldım. daha önce kullandığım sıfır megane 4 ten çok artıları var. Kasa yapısından dolayı yol tutuşu olarak mükemmel. 2004 2005 clio alacağım paraya aldım ve hız sabitleme, sunroof, oto kararan dikiz aynası, far sensörü, yağmur sensörü ve daha bi çok özellik var. Tadında yanlamak isteyenlere de tavsiye ederim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.