Şimdi Ara

bmw 3.20 i kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yoksa audi ile arasında ne fark kalır.

fan gibi bir ses geliyor hele. bitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-F-K

sırf o ses için o arabayı alanlar var.

aynen olayı çözmüşsün bmw akustik mühendisi işe alıp motor sesi üretiyor millet çıkıp motor sesi geliyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: Ö-F-K

sırf o ses için o arabayı alanlar var.

aynen olayı çözmüşsün bmw akustik mühendisi işe alıp motor sesi üretiyor millet çıkıp motor sesi geliyor diyor

akustik yahut degil bir mercedes degil.audi a4 quattro nunda eline su dökemez.bmw idrive olsada fark etmez.o seste insan rahatsız oluyor genç işi bmw bana göre.bmw 5.20 i yi test etmedigim için 3 kasa icin bu genellemeleri yapıyorum.her şeyi geçtim zevk meselesi zevkler ve renkler tartışılmaz ama .bmw nin iç mekan gayet güzel ön kasa burnu ezilmiş balinaya benziyor.biraz daha ileri gidelim tek kaşlı doğunun insanını aratmıyor kasanın şekli.audi nin iç tasarım iyi degil dış tasarım güzel.beklemedeyim şimdilik.mercedes e serisine takıldım.bu aracında performans ve konforda sorun yok ama ekranı küçük geldi bmw ya da audi a6 geniş ekranlı bir mmı gibi olsaydı hiç düşünmeden tercih edebilirdim.

• Karakteristik bir durum bu. Sportif tat almanız icin tasarlanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2.0TDI A4'e binip öyle yorum yapın.

F30 serisinin benzinlileri gayet sessiz, bindiğiniz araç egzozunda oynama vardır, kumandalı fln olanlardan. Ya da bu kadar abartıya göre sadece AVM kapalı otoparkında sürmüş olabilirsiniz.

egzoz konusunda bilgim yok tabi.avm de kapalı otoparkta araç kullanmak biraz komik onuda yapmadım . arkadaşların belirttiği gibi akustik olayına girmişler sanırım...ne almak istiyorum onu tam bilemiyorum çünkü iç - dış tasarım izolasyon konfor ve az çok performans arıyorum.bmw nin geniş ekran ve dolu modelleri gerçekten güzel.ama akustik motor sesi olayı bozdu beni.audi kasa degiştiriyor yeni motor tipleri cıkacak fiyat ne olur onuda bilemiyorum beklemekte fayda var mı yok mu.ayrıca ilk etapta benzinli düşünmemin sebebi performanstan ziyade uygun fiyatta araç bulmam. 18 bin km de bmw 3.20 i sport satan arkadaşım cok uygun fiyat verdi. test etmemin amacı buydu diyebilirim.uygun fiyat aldım ama bu ses olayı.mercedes ya da audi de uygun fiyat bulabilecegimi sanmıyorum.her model için yorum yaptım ama beğendiğim araçların fiyatları bir hayli yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxXfrostXxX -- 16 Şubat 2014; 1:49:03 >

• motor sesi guc almak istemiyorsan ya o gucu duymak istemiyorsan niye aliyorsun git mercedes al bunu kotuluycek ne var yani sen sessizligi seviyorsun ben sesliyi seviyorum sen istedigini bulucanda, ben bulamiycammi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım konun BMW'yi kötüleme amaçlı açıldığı çok belli şimdi öyle bir amacın yok desende.Dediklerin doğru olabilir ama şu bir gerçek.
    Mercedes Alıcaksan istediklerin:
    *Konfor
    *Lüks
    *Kalite

BMW'de:
    *Performans
    *Olabildiğince konfor çünkü performanslı bir araç daha sert olur.
    *Kalite ama paran kadar

Bmw'de kaliten paran kadardır değiştir dur arabayı konfürigatörde,Mercedes'de iş paraya baksada en azından baz donanım BMW'ye göre daha kalitelidir bu bir gerçek.Mercedes işçiliğide önde.
    Ama idrive vs Xdrive vs. laf atmayacaksınız BMW her türlü performansta Mercedes'i zorlar.Ses demişsiniz sırf BMW ses için M5 ve M6da bildiğim kadarıyla özel ses sistemi kullanıuyor.Bunuda anlamak zor değil.
    Bmw sahibi ses sever kaç tane kocaman müzik sistemi takılı Mercedes gördünüz birde ona oranla gördüğünüz yüzlerce ses sistemli BMW.
    Kısaca BMW spor ve genç arabası.
    Bmw 7 serisi vasat bir araç S-class'ın yanında gözümde.
    Ama 5serisine laf ettirmek sürüş dinamikleri e serisinden daha iyi hele otomatik şanzımanı 8ileri olunca BMW çok önde.
    Bunlar gerçek bunları bilmeden binersen üzülerek inersin böyle.
    Dedeysen Mercedes'e gençsen BMW'ye binersin.
    Ses sıkıntısı vs. demişsiniz siz hiç hayatınızda halk otobüsüne bindiniz mi ya da minbüse o araç durduğu aran arabayı iliklerinde zangır zangır hem hissedersin hemde duyarsın.Burada konu açma derdiniz olmaz.
    Mercedes S-classta bir numaradır.Ama mükemmel işçilik ve görünüşteli E-classına koyduğu şanzıman bariz kötü bir yanı 8zf koysa çok güzel araba aslında.Yeni c-class değil ama makyajlı ve makyajsız kasa c serileri felaket kötüydü bu bir gerçek.A serisi ise mercedes amblemine binmek istersen al bin bir araçtır.

Siz burda BMW -Audi -Mercedes mi demeye çalışmışsınız gerçek bu.

Hepsininde iyi yanı var.
    Mesela bence A5 sportback bin kat güzel Cla baz paketinden.Ama eski kasa Cls efsane arabaydı buda bir gerçek.Yani hepsinin bir iyi yanı var.

• bmw yi beğenmeyen gitsin vw alsın onlara ancak o yakışır bmw neyine gerek
  • Bmw'den anlamıyorsunuz hocam ben bunu anladım , eski Bmw kullanıcısıyım.

Bmw'de sportif sürüş karakteri konfor'dan önde geliyor. Mercedes ile Bmw konfor olarak karşılaştırılamaz Mercedes bir gömlek daha üstün konfor bakımından.

Bmw'de yalıtım yok diyorsunuz aracın motor sesi içeriye alması çok çok normal öyle olmasa adı Bmw olmaz öyle bir abartmışsınız ki aracı bilmeyenler motor arka koltukta çalışıyor zannedecek. Ayrıca diğer araçların motor sesi böyle değil fark ettiyseniz , hatta Bmw'yi motor sesi için alan kişiler biliyorum.
  • sana şahin verelim
  • ben de sevemedim şu BMW yi..

bu kadar beğenilmesini de anlayamadım gitti

tip desen tamam süper

otur seyret doya doya

sürüş karakteri desen eywAllah ama

onlar dışında sert,konforsuz,sesli,dar,kasvetli,yere yakın,rahatsız bir izlenim bıraktı bende...
  • motor sesi sportiflik diyenler yol sesini açıklayabilir mi ? Zaten büyük bir ihtimal test aracında yumuşak lastik vardı. Birde sert lastikle görelim

Not: Çokta sesli bir araç değil.
  • bmw araba kullanmadım ama yurtdışındaki tüm testlerde biribci bmw markası mercedes audi ye göre.ama yeni c serisi belki gecebilir.burad niye beğenilmemiş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 17 Şubat 2014; 9:27:11 >
  • Art niyetle açılmış bir konu. Tuzlu ayran içip ''bunun şekeri yok'' demek gibi bir şey sizin ki. Aynı aracı ben de test ettim. Tam tersine daha gür ve tok bir ses bekliyordum. Sizin o baş ağrıtıyor dediğiniz ses bana az bile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 17 Şubat 2014; 9:45:52 >
  • Muhtemelen kullanıcı profili böyle istiyordur.
  • Konfor ve sessizik arayan adam 3 serisinin yanına bile uğramaz. 5 serisi bir nebze fakat onunda suspansiyonu her yola gelmiyor otobandan çıktığınızda olayı bitiyor bam güm suspanisyon vuruntuları ile ilerliyor. Mercedes suspansiyon konusunda her daim super. Bir usre C220cdi kullanmıştım tadı hala ayağımın altında makina adeta süzülüyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.