Şimdi Ara

BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19dgs03

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Tdi motor ve, multitronic şanzıman + değil - bence. Estoril mavi dünyanın en güzel rengi.

su anda tsi motor kullaniyorum ve çok memnunum o yüzden tdi'i + olarak yazdım multitronic zaten DSG ile aynı. Sadece bi arabanın rengi için ona yönelmek saçma geliyor. A5 2.0 TDİ ve 3.20d i motor açısından kıyaslayabilcek birileri yok mu?

Multitronic DSG ile aynı değil. DSG ile aynı olan Stronic.

İkinci el veya boş paket BMW 4.20d düşünebilirsin.

3.20ied ile 3.20d nin arasında çılgın fiyat farkı var. Yakıt parasından önce bunu düşün derim. Aynı arabaya ve yakın performansa sırf ötv farkından dolayı o para verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw 320 veya 220 Coupe

• bence a5
  • 19dgs03 1 kullanıcısına yanıt
    TDI'a - deme sebebim, BMW'nin 184' beygirlik 2 litre dizel ünitesinin başarısı. Performansı harika, istediğinizde basmadan eco pro modunda 1.6 dizel üniteler kadar da yaktırabiliyorsunuz bu motora. + Multitronic şanzıman 8 kademeli CVT, sürekli değişken oranlı bir şanzıman, sarsıntısız ama BMW'nin 8 ileri ZF'sinin karşısında ona + vermek bence yanlış bir karar olur. Yukarıda bir arkadaş söylemiş, DSG ile aynı olan S Tronic. 190 beygire çıkmış 2.0 TDI'ın gücü, 320d ile hemen hemen aynı performansı verir 2 araçta, ama BMW arkadan itiş olduğu için sürüş zevki konusunda da 1 adım önde. Ayrıca MTV farkına 320i ED Almayı'da düşünebilirsiniz, 320d ile 2 litre oynar arasında, yılda yaptıpınız km'yi bilmiyorum ancak 20bin ve altındaysa arada ciddi bir vergi farkı var o farkı çıkarmak zaten 5-6 seneyi bulacaktır.
  • quote:

TDI'a - deme sebebim, BMW'nin 184' beygirlik 2 litre dizel ünitesinin başarısı. Performansı harika, istediğinizde basmadan eco pro modunda 1.6 dizel üniteler kadar da yaktırabiliyorsunuz bu motora. + Multitronic şanzıman 8 kademeli CVT, sürekli değişken oranlı bir şanzıman, sarsıntısız ama BMW'nin 8 ileri ZF'sinin karşısında ona + vermek bence yanlış bir karar olur. Yukarıda bir arkadaş söylemiş, DSG ile aynı olan S Tronic. 190 beygire çıkmış 2.0 TDI'ın gücü, 320d ile hemen hemen aynı performansı verir 2 araçta, ama BMW arkadan itiş olduğu için sürüş zevki konusunda da 1 adım önde. Ayrıca MTV farkına 320i ED Almayı'da düşünebilirsiniz, 320d ile 2 litre oynar arasında, yılda yaptıpınız km'yi bilmiyorum ancak 20bin ve altındaysa arada ciddi bir vergi farkı var o farkı çıkarmak zaten 5-6 seneyi bulacaktır.

Çok teşekkür ederim zahmet edip yazdığınız için çok iyi oldu bu konudaki görüşleriniz. 320i ED i kullanan bir arkadaşımla görüştüğümde şu anda 3 serisi için alınacak en uygun modelin 3.20d olduğunu söyledi sebebide 3.20i ED de hırçınlaştığınız zaman ciddi bir yakıt tüketimi olduğunun altını çizdi performans olarak her ne kadar tatmin edebilsede yakıt konusunda çok dikkatli olmaya çalışıyorum

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın benzin giderlerini siz karşılayacaksanız bence de bunu alsın.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    190 bine 320d alacağına 170 bine bunu al diyorum. O yirmi bini bana versin ben farkı ödemeye başlarım
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    2.000TL vergi farkı var sırf.
  • A5 diyorum kesinlikle neden
    Bi kere hem yeni kasa alacaksınız hem motorunu biliyoruz yani ben TDI nin bmw motoruyla yarışacağını sanmıyorum konfor ve yakışıklı bir araba fiyat kaybetmeyen bi marka
    S Tronic şanzımanı da test ettiğinizde anlarsınız zaten farkı
    coupe olması sorun değil eğer siz karar verdiyseniz şayet sportback daha iyi olabilir tamamen zevk bence nickimde de yazdigi gibi Audi
    BMW alırsanız parlament mavisi alin bundan pek farkı yok ama daha iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

2.000TL vergi farkı var sırf.

Adamın muhasebecisi oldunuz sırf
    Tamam 20 binden vereceğim onu da

• Audi de?erini kaybetmiyor,BMW'nin 2.eli yok de?il mi?

Bu arada TDY > BMW motoru

S-tronic > ZF

Sadece ok diyerek geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

A5 diyorum kesinlikle neden
    Bi kere hem yeni kasa alacaksınız hem motorunu biliyoruz yani ben TDI nin bmw motoruyla yarışacağını sanmıyorum konfor ve yakışıklı bir araba fiyat kaybetmeyen bi marka
    coupe olması sorun değil eğer siz karar verdiyseniz şayet sportback daha iyi olabilir tamamen zevk bence nickimde de yazdigi gibi Audi

Dostum sen bilgin olduguna emin mısın ?

Audi fanboyu desen daha cok yakışırmış sanki

• 19dgs03 1 kullanıcısına yanıt
    Doğru, turbo benzinli motor çünkü, bastığınız kadar yakar, 320d de hunharca bastığınız zamanda tüketimde 10 litre görülebilir ye tahmin ediyorum. Arada 50 60bin tllik bir fark söz konusu ötv farkı, çok yüksek bir rakam, dizelin kendini amorti etmesi, kara geçmeniz çok uzun yıllar alabilir, ama eğer para sizin için sorun değilse ve yılda 20bin üzeri yapıyorsanız 320d alın kafanız rahat olsun.

• quote:

Doğru, turbo benzinli motor çünkü, bastığınız kadar yakar, 320d de hunharca bastığınız zamanda tüketimde 10 litre görülebilir ye tahmin ediyorum. Arada 50 60bin tllik bir fark söz konusu ötv farkı, çok yüksek bir rakam, dizelin kendini amorti etmesi, kara geçmeniz çok uzun yıllar alabilir, ama eğer para sizin için sorun değilse ve yılda 20bin üzeri yapıyorsanız 320d alın kafanız rahat olsun.

Turbo benzinli derken neyi kastettiğinizi anlayamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

A5 diyorum kesinlikle neden

Dostum sen bilgin olduguna emin mısın ?

Audi fanboyu desen daha cok yakışırmış sanki

Ben kaliteli olanı ve dogru olduğunu düşündüğümü savunurum Fabrika verileri hangisinde daha düşük
    Bmw 3.20 4.6 lt
    Audi a 5 2.0tdi 190 hp s tronic 4.5 lt isterseniz girip bakın sitelerinden

m.audi.com.tr/tr/mobile/tr/models/a5/a5coupe.html?crl_cd_js=1&crl_o=rapop&crl_cd=1

http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/3series/sedan/2011/showroom/dynamics/twinpower_turbo.html#c=3&t=s

3.20 d max 210 yapıyor
    A5 ise 235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 8 Ocak 2015; 23:45:11 >

• 2 si birbirine rakip bile değil .. a5 varken 3 serisine dönüp bakmam bile .. keza a5 bence audinin en güzel arabalarından biri ..
  • 2 Sınıde kullanmadan Sak'ın alma 2 ay önce amcamın oğlu Sıfır BMW 3.20d Aldı kullanımı okadar konforsuz Göstergeleri okadar basit geldiki hayret ettim direksiyonu çevirmek icin vites topuzundan destek alamam gerekti vitesi istemeden Manuel'e aldım o derece belkide a6 nın konforuna alıştığım içindir. Not a6 mı suanda satıyorum yerine bmw5.25 xdrive düşünüyorum ama a5 okadar erken gelecekse beklemeye değer.

• a5
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

2 Sınıde kullanmadan Sak'ın alma 2 ay önce amcamın oğlu Sıfır BMW 3.20d Aldı kullanımı okadar konforsuz Göstergeleri okadar basit geldiki hayret ettim direksiyonu çevirmek icin vites topuzundan destek alamam gerekti vitesi istemeden Manuel'e aldım o derece belkide a6 nın konforuna alıştığım içindir. Not a6 mı suanda satıyorum yerine bmw5.25 xdrive düşünüyorum ama a5 okadar erken gelecekse beklemeye değer.

Test sürüşleri için kayıt oldum gelişmeleri buraya yazıcam
  • Harbiden senin gibi fanboy lar yüzünden türkiyedeki otomobil piyasası bu halde 3.20d maximum hızı 210 diyorsan ben sana gerçekten acıyorum. Bi konu hakkında bilgi sahibi olmadan bu rakamları nerenizden sallıyorsunuz allah aşkına biraz kafanızı kullanın ya

Bi de bu max hız konusundaki saçmalığının üstüne yakıt tüketimini de eklemişssin afferin sana...

Sizin daha 40 fırın ekmek yemeniz lazım arabalar hakkında ileri geri konuşmadan önce.

Sürüş dinamiği ve yakıt tüketimi konusunda Bmw 3.20d çok daha iyidir
    Tasarım görecelidir ancak A5 tasarım açısından daha öndedir

PERFORMANS İSTİYOSAN BMW KONFOR İSTİYOSAN AUDİ bunun başka açıklaması yok her şeye audi vw iyidir diyerek zeka seviyenizi belli etmeseniz de şu forumun kalitesi keşke düşmese YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN BEYİNLERE...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.