Şimdi Ara

BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepinize iyi forumlar diliyorum.. su andaki arabam 2010 model 1.4 TSY DSG 7 ileri Passat. Basliktada gördügünüz gibi BMW 3.20d ( m sport estoril mavi ) ve AUDi a5 coupe 2.0 tdi arasinda gidip gidip geliyorum.

Fiyat konusunda BMW 3.20d M sport PAKET 190 bin liraya denk geliyor, AUDi A5 2.0 TDi COUPE 195 bin liraya denk geliyor.

ikinci El fiyatlarina baktigimda >> 2013 Model 17.500 de kazasiz boyasiz 3.20d m paket 160 bin lira, 2012 Model 26.000 de kazasiz boyasiz AUDi A5 2.0 TDi COUPE 167 bin lira

Ben size iki modelde de etkilendigim özellikleri siralayim;

BMW 3.20d M SPORT >> M sport seçenegi ile gelen özellikler harika + m spor direksiyon + 184 beygirlik kusursuz motor + Otomatik sanziman 8 ileri + Estoril Mavi  BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE

AUDi A5 2.0 TDi COUPE >> Görünüsüyle kesinlikle 1 adim önde + Direksiz camlari + Coupe olmasi + TDi motora sahip olmasi + Multitronic sanzyman (fikrim yok) + 190 beygir  BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE

Evet Arkadaslar sizlerin yorumlarinizi dört gözle bekliyorum, Simdiden Tesekkürler ve iyi forumlar diliyorum..
     BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE BMW 3.20(m sport) VS AUDY A5 2.0 TDY COUPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19dgs03 -- 7 Ocak 2015; 18:22:47 >

• A5 coupe ise seçenek diğeri de 420d olmalı, 4 seriside işin içine girince A5 in balonu söner.
  • Gine er üye konusu valla her Kayıt olan 120bin TL lik araçlardan Başlıyor öneri istemeye :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 7 Ocak 2015; 19:32:46 >
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Haklısın tabiki 420d kıyaslanmalı ama kesinlikle 230 bin tl lere çıkamıyorum. En son verebileceğimiz her şeyi zorlayarak verebilceğim para 190 bin
  • A5 coupe yerine sportback olsaydı ve makyajlı kasa diye düşünüyorum ben a5 alırdım ama coupe almazdım eğer coupe ile karşılaştırırsanız bmw derim

• Bmw 2 serisi yada o kadar para vereceksem arabanın üstüde açılmadı z4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a5 eskidi artık 320d alın derim
  • Estoril mavisi bilmeyen adam A5 önerir canlı goren ise BMW

2 mesaj 190 bin tl

• Beni A5 e en cok ceken konu arabanin 2015 eylul gibi kasa degistiricek olmasi bende o zaman alirim. 320d ise simdi alinirsa f30 kasa 2 sene icinse kasa degistircek araba bi anda eski kasaya dusucek

• Seneye de diyeceksin ki seneye yeni bmw gelecek
    Yine alamazsın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Bmw 2 serisi yada o kadar para vereceksem arabanın üstüde açılmadı z4

Keske babam z4 alicam dese ama iki kapi olarak a5 e zor ikna ettim bmwdede sadece 320d e yanasiyor. Test suruslerine kayit yaptirdim hayirlisi olsun artik

• 320d al gitsin. Arkadan itis almadıgına pisman olursun sonradan demedi deme
  • Tdi motor ve, multitronic şanzıman + değil - bence. Estoril mavi dünyanın en güzel rengi.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ss-motors-2011-mercedes-e-350-cgi-cabrio-amg-13.537-km-188252099/detay

Bu bence ikisinden de güzel
    Pazarlık payı da vardır

• A5'in yanında 3 serisi çok sönük duruyor. M pakette alsan estoril blue'da alsan bu gerçek değişmiyor. Zaten A5 BMW 3'ün rakibide değil . Ayrıca 30ied varken hayatta 3.20d'ye o parayı vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Tdi motor ve, multitronic şanzıman + değil - bence. Estoril mavi dünyanın en güzel rengi.

su anda tsi motor kullaniyorum ve çok memnunum o yüzden tdi'i + olarak yazdım multitronic zaten DSG ile aynı. Sadece bi arabanın rengi için ona yönelmek saçma geliyor. A5 2.0 TDİ ve 3.20d i motor açısından kıyaslayabilcek birileri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

A5'in yanında 3 serisi çok sönük duruyor. M pakette alsan estoril blue'da alsan bu gerçek değişmiyor. Zaten A5 BMW 3'ün rakibide değil . Ayrıca 30ied varken hayatta 3.20d'ye o parayı vermezdim.

Haklısınız A5 3.20d konusunda ama ne yazık ki benzinli alamam şu anda 1.4 TSİ dan bile dilim yanıyor
  • 177lik versiyonu 3serisi tarafindan tokat manyagi yapilmisti 190likta durum nedir bilmiyorum ama tek kapi bir aracin onden cekisli bence kocaman bir -. Ben yine motor ve vites kutusunda bmw ondedir der gecerim

• Bmw 3 daha iyi.a5 eskidi artık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.