Şimdi Ara

Bmw 3.20d ayarı otomobil? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunları okuyanda bir şey sanacak.Gülmekten ölücem şimdi
  • hacim farkı, yol tutuş dizelin ara hızlanmadaki müthiş torku ve beygir farkıyla açık üstün olan D sınıfı bir bmw yi c sınıfı bir golf gibi arabalarla heleki şu an piyasada dahi olmayan motor versiyonlarıyla kıyaslamak yanlış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Daha once bir kac konu da daha gordum 300C tavsiye edildigini. Bunu tavsiye ediyorsunuz ama hic icine bindiniz mi. Malzeme kalitesi birakin BMW yi Mercedes`i, VW Golf, Opel Astra vs ile bile yarisamaz. Pahali olmasinin tek nedeni Amerikan markasi olmasi ve ulkemizdeki anlamsiz imajidir. Kendi memleketinde bu arac BMWlerin yari fiyatina bile satilmaz.

Bu arada cok ilginc arkadas 320 d ayarinda bir araba demis ama Seat onerisi bile gelmis.

Evet bindim , ve toplam 2300 km boyunca kullandım uzun yolda. Bahsettiğimiz aracın içine bindiniz mi binmediniz mi bilemem ama VW Golf , Opel Astra ile kıyaslıyorsanız ve hatta Golf ve Astradan kötü diyorsanız binmediğinizi gayet iyi anlayabiliyorum.
    Bilmediğimiz , binmediğimiz araçlar hakkında yorum yapmayalım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 11 Mart 2010; 20:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Eski kasa 150 ya da 163 hp lik 3.20 ler değil..Söz konusu olan son kasa 3.20 d ler....0-100 8.0 sn 177 hp..Son hız 228..

TSI 170 hp deki teknik veri olarak 0-100 dsg jetta için 8.1 saniye, golf gt dsg için 7.9 saniye arada 0-100 için çok fark olmasada, son hızda dizel devirsiz olmasının ve arkadan çeker olduğu için güç kayıplarının dezavantajını yaşıyor dostum; yani 320d TSI 170 e göre üstün değil........fakat şu var; bmw deki 2.0D motor, 2.0 TDI passatı fena tokatlar.....en azından kalkarken fena fark açar çünkü 2.0 TDI passat 8.6 saniyede sürünüyor......yani BMW dizel teknolojide güzel gidiyor.....fakat twincharge benzinli motora kafa tutamaz......

3,20d Nasıl 2.0 tdi (170) lik passatı FENA tokatlıyor anlamış değilim..Yani aralarında 7 hp fark var ayrıca
    vw nin şanzımanı da DSG ki Daha hızlı vites geçişi demek oluyor ve bence aralarında pek de bi fark olmaz gibi...

Hele hele funkmaster ın yazdığı 20 saniye fark falan çok abartılı geldi bana..

fena tokatlar dediğim yan yana drag halinde kalkarlarsa, 3 boya kadar fark açabilir bmw.......yoksa illa takip usulü ile kapışmaya kalkılırsa; passat bmw nin arkasına yerlerşir; rüzgar tüneli avantajı ile yine işi götürür

Evet, bu yazdıklarının gerçekleşme ihtimali daha yüksek...

• bmw 320d > 170 beygirlik vw tsi ve dizel motorlar

ara hızlanmalar konusunda da bmw üstün olabilir diye düşünüyorum

• sende faha iyi renklisini al. sport kit. yaptır. en iyisi bu. plakayı özel seç . vs
  • Arkadaşın sanırım performans yada hız konusunda bir takıntısı yok,en hızlısı olsun da dememiş.BMW konusuna VW tavsiye edilince malum sorun oluyor.O yüzden hız karşılaştırmalarını "VW mi BMW mi"adlı kilitlenmesi 5dk.sürmeyecek konuya saklayalım.

3.20d ayarında sevgili arkadaşım Volvo S40 1.6 D yada 2.0 D düşünülebilir.Şahsen ben BMW nin 3 kasalarını şekil olarak pek beğenmiyorum.S40,aynı konforu ve kaliteyi yaşatacaktır.Bunun yanında Audi A4 te düşünülesi şeçenekler arasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Daha once bir kac konu da daha gordum 300C tavsiye edildigini. Bunu tavsiye ediyorsunuz ama hic icine bindiniz mi. Malzeme kalitesi birakin BMW yi Mercedes`i, VW Golf, Opel Astra vs ile bile yarisamaz. Pahali olmasinin tek nedeni Amerikan markasi olmasi ve ulkemizdeki anlamsiz imajidir. Kendi memleketinde bu arac BMWlerin yari fiyatina bile satilmaz.

Bu arada cok ilginc arkadas 320 d ayarinda bir araba demis ama Seat onerisi bile gelmis.

Evet bindim , ve toplam 2300 km boyunca kullandım uzun yolda. Bahsettiğimiz aracın içine bindiniz mi binmediniz mi bilemem ama VW Golf , Opel Astra ile kıyaslıyorsanız ve hatta Golf ve Astradan kötü diyorsanız binmediğinizi gayet iyi anlayabiliyorum.
    Bilmediğimiz , binmediğimiz araçlar hakkında yorum yapmayalım o zaman

Yanlis anlasilmasin arac kotu demiyorum. Icindeki plastikleri malzemeleri falan kotu diyorum. Ben icinde seyahat etmedim, oturup inceledim sadece. Ozellikle klima kontrol tuslarinin ve orta konsoldaki gri renk kaplamanin luks olmaktan cok uzak oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

BMW 3'ün tasarımına kötü diyorsanız hangi aracı beğenebiliyorsunuz gerçekten merak ettim

bmw 3 ün tasarımı kötü.ondan daha iyi tasarımlı d sınıfı araçlar mazda6,c5,mercedes c serisi,accord,mondeo(arka tasarım olmasa),alfa 159,passat cc,lancia delta,audi a4,s40 daha sayayım mı.bmw 3 bu araçlardan bana göre daha kötü tasarıma sahip.520d ye sözüm yok işte o tasarım olarak çok çok iyi ama 3 serisi berbat.arka tasarımı ondan kötü bir d segment araç varmı emin değilim.
  • Arkadaşlar merhabalar...Bende Özel siparişle gelen VW JETTA 2.0 TDI 140HP Tripronik Comfortline aracım var...Araba en dolusu sunroof ve herşey içinde var.Fakat şimdi size bu konuda bazı şeyler yazmak istiyorum.Ayrıca akrabamda bursa bmw servisinde yetkili ve Bmw 3.20d ye de bindik.İlk gelelim Benim Jetta ya
    2008 model aracım şuan henüz 20 binde ve şunu söyliyeyim araç hızlanma konusunda devir konusunda yol tutuş konusunda birçok arabanın kafa tutamıyacağı kalitede bir araç ağırlığıda zaten 1.5 ton ve gerçekten vw nin özenerek yaptığ nadir arabalardan...Fakat Fakat diyorum...Nedenmi

BMW dedinmi bir kere ben BMW sahibi değilim ama hayatımda bu şekilde yol tutan ve bu şekilde giden bir araba görmedim.VW güzel ve ucuz olabilir.Ama Bursalı arkadaşlar bilir dürdane rampasını o bayır aşağı viraja 210 km hızla girip milim DSC bile devreye girmeyen yani ESL bile devreye girmeyen bir araba daha varmıdır BMW 3 serisine bu konuda hayran kaldım.Böyle birşey olamaz.yani resmen akrabam sürerken ben hatta kameraya çektim ve kafayi yedim.Hiçbir arabayla bu şekilde cesaret edilemez.Ama ben BMW ile artık cesaret ederim.Diyorumya resmen fizik kanunlarını hiçe sayan bir araba.nasıl bir teknolojidir ben hayran kaldım ve bu arabamdan JETTA dan şuan çok memnunun ama satarsam alacağım araba BMW 3.20 dir...Muhteşemdi muhteşem...

• Yani VW ile BMW yi karşılaştırmak bir VW sahibi olarak diyorum...yakışmıyor.yani olmuyor.Lütfen.Mercedes bile kıyaslanmaz sürüşte onla...
  • Volvo S60 var. Verelim mi?

İstersen S80 de veririz. Az biraz daha ekle, S80 D3 alırsın. BMW'nin iç hacmi mağara gibi gelir herhalde buna geçince.
  • chevroket bakabilirsin epica paranda cebinde kalir performansi tatmin edici :)) (gelmeyin ustume)
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevroket bakabilirsin epica paranda cebinde kalir performansi tatmin edici :)) (gelmeyin ustume)

Yeter ya!

• passat cc ,tek geçerim..yıl sonu makyajı olabilir,o düşündürür sadece.
    kalitesi 3 serisinde çok daha iyi.
  • O fiyata 3.20d ayarinda bir araba bence yok. Bu sebeple bence siz yine 3.20d nin farkli rengini alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Alfa Romeo 159 1.9 JTD Q Tronic al..80 bin e mal oluyor..BMW 3.20D leri virajda geç..BMW 3.20D (14 bin km de)sahibi arkadaşında gelip sana direk bire bir takas önersin..Kimse ortalık zebil gibi 3.20D kaynadığından BMW lere bakmazken Alfa yı sürmek bir tur atıp incelemek için peşinde koşsunlar..Bu yazdıklarımı 1 haftalık Alfa 159 sahibi olarak bizzat yaşadım..Ne olursa olsun gidip sadece aracı bir incele beğenirsin beğenmezsin ama git bir bak...

Önce benim Bmw 116i yi virajda geç sonra Bmw 320d yi virajda geçersin.
  • 3.20d ayarındaki araçlar Alfa Romeo 159,Volvo S60 gibi araçlardır.Tek dezavantajları önden çekerli olmaları.
  • Lancia delta 1.9 twinturbo multijet 190 hp bu arabanın yiyemeyeceği 2.0 dizel yok kalitede de gerçekten çok iyi tek dezavantajı hb olması
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.