git ikinci el bi freelander yada navara al kurtul bence sonra geri kalan paraylada hızlı bişeyler
@quatroxx, Evet bu konuda şikayetler var bana her ne kadar çok sorun yaratmıcak şekilde gelsede sürekli kullanımda rahatsızlık duyulabilir...
@cemusus,
Yorumunuz için teşekkürler ama sıfır bir discovery veya range hayalden öteye geçemez şu anlık en iyi ihtimal freelander II veya X3 olur bunun yanında ikinci el discovery veya range olabilir tabiki.X3 hakkındaki yoruma sonuna kadar katılıyorum yeni X3 çok başka araç olmuş eskisi ile kıyaslamak mümkün değil.
@alpello,
Navarra değil ama skystar vardı ondan sonra freelander'a geçiş yapıldı bu araçlar iş icabı bana yatkın araçlardı şimdide öyle olması mantıklı tabiki ama şu an alacağım aracın tamamen keyif odaklı olması zaten tercihi zorlaştırıyor yoksa sport suvlardan birini alır bitirirdim bu araç işini.Amacım hızlı bişeyler değil aslında hız merakım pek yok açıkçası hız odaklı değil görsel ve heves alınacak bir araç olması ön planda.
Son durum hakkında bir bilgi paylaşmak isterim. Kocaeli Öztorun Oto'ya uğradım geçen hafta içi ve sıfır olursa son kararımız Z4 olacak gibi gözüküyor.Önümüzdeki haftaiçi için bir araç yoldaymış beyaz kırmızı döşeme yeterli donanıma sahip navigasyon donanımı yok ki ben olmasını istiyorum 70600 euro gibi iyi bir fiyata verebileceklerini söylediler.Ben her ne kadar bu aracı 2 .el almaktan yana olsamda kız arkadaşım sıfır alınma konusunda oldukça ısrarcı kendince haklı madem böyle bir araç alıcaz istediğimiz gibi siparişini verebilelim diyor ben biraz daha araştırma için beklemeye aldım.... Z4 kullanan veya bu araç hakkında düşünceleri olanların tavsiyeleri ne olur cabrio olunca ne mantıklı tercih bu gözüküyor?? Özellikle @techzone ustam görüşleriniz nelerdir bu konuda ve sıfır 2.el konusunda bir yorumunuz olabilir kaçırdığımız bir nokta olmasını istemem.
Teşekkürler....
Size tavsiyelerim diğerlerinin yazdıklarından daha farklı olacak,ne de olsa tecrübe yani... Araba her ke nadar keyif işi ise de aldıktan sonra bin pişman olma durumu da var.Senin hevesin üniversiteyi yeni bitirmiş,hayata farklı bir başlangıç yapmak isteyen,araba konusuna sadece heves olarak yaklaşan birinin mantığı bu nedenle kusura bakma ama çok tutarlı değilsin. Öncelikle kesinlikle 5 BMW alma,bu biraz 50li yaşların arabası gerçekten içinde emanet durursun,320 cabrio da alma,iki günlüğüne bir yere gitmek istesen,yolda da şöyle tavanı açar rüzgarı yüzümde hissederim dersen bu imkansız.Arabaların reklamalrı genelde hep bir hayal veya yaşam tarzı satmaya çalışırlar.Ama gerçekler her zaman öyle değildir.Evleneceğin kadın zaten koca bavuluyla bagajı kaplamıştır içinde ne senin küçük valizine ne de açılan tavanı içine alacak bir yer kalmamıştır.Sen içinde açamadığın tavanın sıkıntısı arka koltukta küçük valizin ve yanında sevgili eşin pek mutlu mesut seyahat edemezsin.Üstelik çoluk çocuğa karışırsan ki iki sene içinde kuvvetle mümkündür,bu sefer sadece camı açık ama tavanını açamadığın cabrionun penceresinden çocuk pusetinin tekerlerini çıkarmaya başlayarak seyahat edersin. Bir defa hanımın sözüyle araba alınmaz,ayran gönüllü olurlar,marka ve lüks saplantıları vardır,onu dinle ama dediğini yapma.Arabanın kullanma amacı ve maliyet-fayda oranından bi haberdirler.Bu nedenle sen bu konda aşağıdaki algoritmaya göre arabanı seçmen lazım.Bunu senden 20 yaş büyük bir ağabeyinin tavsiyesi olarak al. 1)İhtiyacını net belirle,ne amaçla araba almak istiyorsun?Bunu senden iyi kimse bilemez,heves ve beğeni hüsrana dönmesin. 2)Güvenlik testleri,markanın müşteri memnuniyeti,servis ve parça yaygınlığı 3)Bütçe 4)Sık araba değiştiriyorsan ikinci elde değer kaybı vs. bildik şeyler
Size araba markası önermeyeceğim,öncelikle araba işini erteleyip Fiestaya devam,ilk planda işinizi oluşturun,belki şantiye de değil ofiste çalışmanız gerekir,evlilik olayını işinize yerleştikten sonra hemen gerçekleştirin,bekledikçe oyalandıkça tadı kaçar,eğer doğru kişiyi bulduysan hemen bas nikahı.En az 1 yıl evli kaldıktan sonra araba ihtiyacınızı tekrar belirleyin.Çocuk filan isteyecekseniz buna göre karar verin,birçok arkadaşım çocuk olunca arab değiştirmek veya ikinci üçüncü arabalarını almak zorunda kaldı.Binemeyeceğiniz arabayı hegün görüp yanından geçip binek otona yönelmek çok sinir bozucu bunu da aklınızdan çıkarmayın. Ancak çok bunaldım,fiestaya binemem evlenmeden önce şöyle ihtiyaçlarımızı acilen karşılasın sonra diğerlerini düşünürüz dersen; sonradan satsam da başım ağrımıyacak,kaliteli bir otomobilim olsun istersen 1,6 lt dizelveya turbo mümkünse otomatik(sonra dan eşine de verebilirsin) sedan veya crossover tipi araçla başla,eğer yerden yüksek bir marka bulursan seni şantiyede de yeterince eşindirir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme