Tamam yıldız prestij demektir, fakat prestiji bir de aracın içine oturup yorumlamak gerekiyor. Bu bağlamda benim yorumum ne C serisi ne de E serisi eski seviyelerinde olmadığı yönünde.
Bu 3 araç içerisinden, 3 serisinin kasa değiştirecek olması ve C220 nin vergi dilimi sebebiyle, A4 en mantıklı seçim. Kalite olarakta diğer 2 araçtan aşağı kalır yanı yok. Çok çeşitli opsiyon seçenekleri mevcut. Tamamen kafanıza göre dolu dolu bi araç alabilirsiniz bütçeniz dahilinde.
Şu an A4 derim, yeni 3 serisi çıkınca 3 serisi derim:) Mercedes çok güzel, ama vergi dezavantajı herşeyi bitiriyor...
quote:
Tamam yıldız prestij demektir, fakat prestiji bir de aracın içine oturup yorumlamak gerekiyor. Bu bağlamda benim yorumum ne C serisi ne de E serisi eski seviyelerinde olmadığı yönünde.
herhangi bi mekanın önüne sen volvo nu çek ben c serisi mercedes imi çekiyim. Görelim bakalım kim daha fazla itibar görüyo ?
quote:
mercedes kesinlikle prestijli bir marka ancak gel gör ki heryerde c derisi var...herkesin ulaşabildiği herkesin altında olan c serisinin artık ne kadar prestijli olduğu tartışılır
fiyatı, konforu, güvenliği .... ne olursa olsun, önündeki yıldız var olduğu müddetçe, mercedes en prestijli otomobildir. Mercedes sahibi olmak ayrıcalıktır (gerçi günümüzde bu ayrıcalıktan faydalananların sayısı arttı ama).
Bana göre de güncel kasa C serisi ile Mercedes sahipleri ayrıcalıklarını eskisine göre kaybettiler.Bir önceki kasa C serisi sahipleri daha ayrıcalıklı benim gözümde bir çok insanın gözünde de bu böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: yukselsedat88
quote:
herhangi bi mekanın önüne sen volvo nu çek ben c serisi mercedes imi çekiyim. Görelim bakalım kim daha fazla itibar görüyo ?
quote:
mercedes kesinlikle prestijli bir marka ancak gel gör ki heryerde c derisi var...herkesin ulaşabildiği herkesin altında olan c serisinin artık ne kadar prestijli olduğu tartışılır
bence volvo s60, mercedes c den daha prestijli....c serisi bildiğimiz tofaş taksi gibi birşey oldu..
mercedese sahin yakıştırması yapan herkesde var diyen arkadaşlarının bindiği arabaları çok merak ettim doğrusu :) konuya gelecek olursak c serisi makyajlı kasa eylül ekim arasında gelecek ayrıca şuanki liste fiyatı 63bin euro siz 50binlerden bahsetmişsiniz üstüne üstlük adamlar boşuna makyaj yapmıyor fiyat da artacaktır 67-68 binlere çıkar liste fiyatı tabiki en mantıklısı c220 paranız yeterse tabi
kasa degısmesı sorun degıl ıse 3.20d derım bende motor harıka ve donanımda yeterlı bana gore ekstradan ıstedıklerınızıde yaptırırsınız. 3 serısının kasası benım bıldıgım kadarıyla 2012 sonlarında cıkcak 2013 e dogru emın degılım ama ole olması lazım.
A4 alınır yazılım + 3.5 yay takip rahat rahat binilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme