Şimdi Ara

BMW 3.20D, VOLVO S60 ve MERCEDES C180K tavsiye ( S60 Satın Alınmıştır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volvo s60 fersah fersah üstün bu araçlardan......s60 bmw 5 serisi ile mukayese olabilecek bir araç olmuş....bence bu karşılaştırmada muadil s60 değil belki s40 olabilir. gerek boyut gerekse donanım açısında s40 ile bmw3 ve c klasse arasnında pek bir fark göremiyorum....fakat s60 daha üst bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 19 Şubat 2011; 2:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87
    volvo s60 fersah fersah üstün bu araçlardan......s60 bmw 5 serisi ile mukayese olabilecek bir araç olmuş....bence bu karşılaştırmada muadil s60 değil belki s40 olabilir. gerek boyut gerekse donanım açısında s40 ile bmw3 ve c klasse arasnında pek bir fark göremiyorum....fakat s60 daha üst bir araç

Katiliyorum, bu araclarla mukayese edilecek arac S40. S60 bir ust segmente daha yakin duruyor. Bu arada konuyu acan arkadas kayiplara karismis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

volvo s60 fersah fersah üstün bu araçlardan......s60 bmw 5 serisi ile mukayese olabilecek bir araç olmuş....bence bu karşılaştırmada muadil s60 değil belki s40 olabilir. gerek boyut gerekse donanım açısında s40 ile bmw3 ve c klasse arasnında pek bir fark göremiyorum....fakat s60 daha üst bir araç

BMW 320d ye haksızlık olmuş biraz. S40 ile kıyaslanır mı hiç?

320d ile S60 arası tercihte, S60 tercih edilebilir. Ama 320d ile S40 kıyaslanamaz.
  • Benim görüşüm vergi düzenlemesi olmadıkça yüksek vergili arabaya binilmez.
    Mercedes kompresör ile volvo da turbo ile 1.6 litreden güzel güç çıkartıyorlar.
    Taze olması ve güzel tasarımı ile S60 ilk tercihim olacaktır
  • Arkadaşlar hepinizin düşünceleri için teşekkür ederim. Bir arkadaş demiş ki," konuyu açan arkadaş kayıplara karışmış". Ancak şimdi girebildim :).

Açıkçası ben bu modeller arasında bir arkadaşın da söylediği gibi c180 i biraz elemiş durumdayım. 3.20d ile S60 arasında kaldım. Ama gördüğüm kadarıyla herkesin zevki farklı olmasına rağmen, burada yazanların kafasında S60 bir adım önde.

Bende de S60 bir güven havası yaratıyor. Yani Volvo birçok insanın kafasında hem sağlamlık hem güvenilirlik açısından yer edinmiş durumda. Bir Volvo bayisinde 1 ay önce filan S60'ı inceleme şansım olmuştu. Koltuğuna oturduğumda bile konforu fark ettim açıkçası. Ayrıca bugün aynı bayi ile telefonda görüştüm. Aracın baz versiyonu 82,800 TL. Premium ve Advance paket için yaklaşık 9700 TL istiyorlar. Toplamda 92500 TL yapıyor. Euro olarak 4300 civarında full araca sahip oluyorsunuz. Teknik açıdan da Volvo bana daha cazip gelmeye başladı.

BMW iç mekanı ve kasası bakımından çok fazla tatmin etmedi sanki beni. Ayrıca bu kasa değiştirme muhabbeti de biraz uzaklaşmama sebep oldu. Volvo'da konuştuğum kişi, aynen biraz önce burada bir arkadaşın dediği gibi 8-10 sene kasa değişikliği düşünmüyor Volvo S60 modelinde dedi. Bu da bir adım öne çıkardı aslında aracı.

Volvo'nun piyasada çok tutulmaması ya da pek fazla olmaması benim için avantaj. Herkesin altında olan bir araç almak istemiyorum aslıdna :). Alırsak buna da ömürlük bineceğiz.

Kısa bir süre içerisinde aracı tekrar bayide inceleme fırsatım olacak. Ama içimdeki ses beni Volvo'ya çekiyor sürekli.

S60 modelini satın alanalr varsa ya da düşük modelde de olsa Volvo kullananlar varsa onların da tecrübelerinden faydalanmak isterim.

• Ben S60 2.4 D5 kullanıyorum. 3 araç arasında şunu söyleyebilirim. S60, Bmv 3 serisi ve Mercedes C serisinin muadili değil. Ama bence Mercedes E serisi ve BMV 5 serisinin de muadili değil tam aralarında diyebilirim. Eğer 3 araçtan hangisi derseniz kesinlikle S60, zaten koltuğuna oturduğunuzda inmek istemeyecek, araç ile bir yerlere gitmek için bahaneler arayacaksınız.

Ama siz Mercedes E serisi ve BMV 5 serisi ile kıyaslasaydınız da direk S60'ı elerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Ben S60 2.4 D5 kullanıyorum. 3 araç arasında şunu söyleyebilirim. S60, Bmv 3 serisi ve Mercedes C serisinin muadili değil. Ama bence Mercedes E serisi ve BMV 5 serisinin de muadili değil tam aralarında diyebilirim. Eğer 3 araçtan hangisi derseniz kesinlikle S60, zaten koltuğuna oturduğunuzda inmek istemeyecek, araç ile bir yerlere gitmek için bahaneler arayacaksınız.

Ama siz Mercedes E serisi ve BMV 5 serisi ile kıyaslasaydınız da direk S60'ı elerdim.

Yok ben o serilere çıkmadım. Başlıkta da yazdığı gibi c180 ve BMW 3.20d kıyaslaması yaptım. Ama yani her saniye mi desem her saat mi desem :), Volvo'ya biraz daha yakında hissetmeye başladım kendimi.

• 3'ü de çok şık.

BMW 3.20D, VOLVO S60 ve MERCEDES C180K tavsiye ( S60 Satın Alınmıştır)

• Şu resimkere baktığımda üçünün de kendine göre tasarım güzelliği var ama burda seçicilik devreye giriyor sanırım. Dediğim gibi Volvo tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa hem daha çok bilgilenmiş olurum hem de güzel bir kıyaslama yapabilirim.
  • Sizin bu araç tercihinde maksimum bütçeniz ne kadar?
  • Hocam ilk mesajında performansı iyi ve sürüş keyfi yüksek bi araba istediğini belirtmişsin.Bu 3 araba arasından performansi ve sürüş keyfi en yüksek araba 320d'dir.Hem arkadan itiş.Ben şahsen önden çeker arabaları pek sevmiyorm ama sizin için fark etmiyosa S60 iyi bi tercih olcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Sizin bu araç tercihinde maksimum bütçeniz ne kadar?

100 BİN TL. En yüksek çıkabileceğim rakam.

• Motor konusunda BMW önde ancak S60'ın bir insanda yarattığı sağlamlık ve güven hislerini yaratamıyor bence.

Ayrıca tasarım olarak da VOLVO S60 çok daha güzel. Dediğiniz gibi BMW 3.20'lerin kasalarıda yenileniyor...

Ben sizin yerinizde olsam tercihimi S60 tarafından kullanırdım.

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekozim123 -- 19 Şubat 2011; 18:56:00 >
  • ben olsam mercedes alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

ben olsam mercedes alırdım

Laguna önerirdiniz normalde. Hadi hayırlısı
  • BMW 320D ile aradığınız Performansını bulursunuz
    Arka itiş+Aliminyum motor+BMW nin kendine has seriliği bunlar Volvoda yok
    Her türlü BMW
  • quote:

Bence Laguna alsın hem üst sınıf hemde mercedes E serisinden bile daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

BMW 320D ile aradığınız Performansını bulursunuz
    Arka itiş+Aliminyum motor+BMW nin kendine has seriliği bunlar Volvoda yok
    Her türlü BMW

Volvo'nunda kendine has seriliği var yani allah allah Millet istemese adamlar 8-9 sene daha aynı külüstür kasayla gidecekler herhalde.
    Güvenlik ve güncellik volvo'da kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

quote:

Laguna önerirdiniz normalde. Hadi hayırlısı

Evet ama laguna seçenekler içinde yok bu üçünden birisi olacaksa C180 mercedes alırdım

yıldız uzun vadede en iyisi olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.