Şimdi Ara

BMW 3.20D, VOLVO S60 ve MERCEDES C180K tavsiye ( S60 Satın Alınmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta saydığım 3 araç arasında kararsız kalıyorum. Hepsinin birbirine karşı üstünlüğü var. Motor açısında baktığımız Volvo S60 D3 ve BMW 3.20D modelleri 2000 motor ve dizel olmasıyla performans açısından C180'den daha önde. Şimdi burda 2000 motor olanların mtvsi vergisi filan bunları kıyaslamada ölçüt olarak kullanmıyorum.

Ben performansı iyi olan bir araç istiyorum. 2000 motor olanların ise tek dezavantajı aynı donanıma sahip bir 1.6 araçtan yaklaşık %29 daha fazla alırken vergi ödüyorsunuz. Ama 1600 cc arabalardan da yeterli verimi alamayacağımı düşünüyorum. Çünkü mevcut arabam 1600 motor. Her ne kadar düz yolda ya da hızını aldığında gitmeyeceğim demese de, 2000 motor gibi sıçramaz. Ayrıca benzinli araçların da bu torklarının düşük olması ayrı bir dezavantaj. Bu yüzden 2000 motorun da bu parayı hak edeceğini düşünüyorum. Gerektiğinde gaza yüklendiğimizde arabanın şahlanması da çok güzel bir duygu olur :)

Forumda bir sürü konuyu okudum. Ama bu 3 model pek kıyaslanmamış.

O yüzden sizden isteğim (özellikler bunlardan herhangi birini kullananlar) bana yardımcı olmanız ve eksiğiyle fazlasıyla araçları kıyaslamanız.

Sevgilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares_Lekun -- 27 Şubat 2011; 18:07:12 >

• Sadece hızlanma için bakarsanız BMW 320d diğerlerine göre daha doğru olacaktır.
  • Siz zaten kendi kriterleriniz arasında C180'i elemişsiniz.

Geriye kalan 320d ile S60.

Kıyasladığınız s60 bu motor özellikleri ve donanımında ise kesinlikle ; s60.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-s60-d5-205-hp-awd-dizel-geartronic-prm-pk-adc-pk-g-pk-38538269/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Siz zaten kendi kriterleriniz arasında C180'i elemişsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-s60-d5-205-hp-awd-dizel-geartronic-prm-pk-adc-pk-g-pk-38538269/detay
    2008 Audi S3 3'ünün arasından dersen S60 kasası çiçek gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 18 Şubat 2011; 19:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Siz zaten kendi kriterleriniz arasında C180'i elemişsiniz.

s60a 100 milyar vermek yerine 3.20d daha mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corwyn -- 18 Şubat 2011; 19:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: corwyn

Alıntıları Göster
    3.20d ye ne kadar verıcek sankı arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miridni

Alıntıları Göster
    Şu anda en güncel S60.

Ama BMW, Mercedes'de ayrı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwyn

Alıntıları Göster
    Bmw sizin istediklerinize göre en mantıklısı hocam.Mercedes'in tek artısı bana sorarsanız tasarım.Ama artık tasarımınında bi cazibesi yok her yer beyaz AMG paket C180 kaynıyor.Hem 320d hemde C180 kullanan biri olarak performans olarak kesinlikle 320d derim.Bmw'nin eksik yanları yakında kasa değiştiricek olması ve tasarımının ve içinin mercedes kadar güzel olmaması.Onun dışında hem yakıt tüketimi çok düşük hemde performansı çok iyi.

S60 hakkında yorum yapmak istemiyorum,pek bilmiyorum arabayı ama benim tercihim BMW olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Bmw sizin istediklerinize göre en mantıklısı hocam.Mercedes'in tek artısı bana sorarsanız tasarım.Ama artık tasarımınında bi cazibesi yok her yer beyaz AMG paket C180 kaynıyor.Hem 320d hemde C180 kullanan biri olarak performans olarak kesinlikle 320d derim.Bmw'nin eksik yanları yakında kasa değiştiricek olması ve tasarımının ve içinin mercedes kadar güzel olmaması.Onun dışında hem yakıt tüketimi çok düşük hemde performansı çok iyi.

S60 hakkında yorum yapmak istemiyorum,pek bilmiyorum arabayı ama benim tercihim BMW olurdu.

Alıntıları Göster
    S60 tercihi çok iyi olur diye düşünüyorum içlerinden en günceli o.Volvo kolay kolay kasa yenilemiyor 8-10 sene daha aynı kasayla devam eder.3 serisi tamamen yenilenicek yakın zamanda,C serisi ise makyajlandı yakın bir zamanda gelecektir ülkemize.

S60 hem fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun olacaktır hemde çok daha fazla donanımlı ve güvenlikli olacaktır.S60 da kullanılan güvenlik sistemlerinin çoğu ne 3 serisinde var ne de C serisinde.

Volvo sağlamlığıyla ün yapmış bir marka senelerce yıpranmayacaktır 3 serisi ve C serisine göre daha az yıpranıp eskiyecektir. 10-15 yaşında ki volvolara bakın araçlar hala çok diridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

S60 tercihi çok iyi olur diye düşünüyorum içlerinden en günceli o.Volvo kolay kolay kasa yenilemiyor 8-10 sene daha aynı kasayla devam eder.3 serisi tamamen yenilenicek yakın zamanda,C serisi ise makyajlandı yakın bir zamanda gelecektir ülkemize.

S60 hem fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun olacaktır hemde çok daha fazla donanımlı ve güvenlikli olacaktır.S60 da kullanılan güvenlik sistemlerinin çoğu ne 3 serisinde var ne de C serisinde.

Volvo sağlamlığıyla ün yapmış bir marka senelerce yıpranmayacaktır 3 serisi ve C serisine göre daha az yıpranıp eskiyecektir. 10-15 yaşında ki volvolara bakın araçlar hala çok diridir.

Alıntıları Göster
    volvo s60 : 2 litre 163 hp 400 Nm
    bmw 320d: 2 litre 184 hp 360 Nm
    mercedes: 2 litre 136 hp 363 Nm
    audi a4 : 2 litre 170 hp 320 Nm

volvo S60 en çekici ,en güven verici olan birisini tercih yapsaydım bu volvo olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

100 milyara güzel bir 3.20d alınır demek istediğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Alıntıları Göster
    Füme içi kahverengi deri comfort plus donanım paketli bir BMW 3-Serisi alırsanız hem gerçekten farklı olursunuz, hem de performans açısından tatmin olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Füme içi kahverengi deri comfort plus donanım paketli bir BMW 3-Serisi alırsanız hem gerçekten farklı olursunuz, hem de performans açısından tatmin olursunuz.

Alıntıları Göster
    bencede 3.20 d hem performans hem yakıt ekonomisi açısından mantıklı geliyor.volvo guzeldır ama ulkemızde cok fazla tutulmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

bencede 3.20 d hem performans hem yakıt ekonomisi açısından mantıklı geliyor.volvo guzeldır ama ulkemızde cok fazla tutulmuyor maalesef

Alıntıları Göster
    Volvo tutulmuyor mu istanbul s40 kaynıyor.

tabiki s60 gidip inceleyin herşey ortada. (bmw zaten 6 ay sonra yeni kasaya geçicek .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Volvo tutulmuyor mu istanbul s40 kaynıyor.

tabiki s60 gidip inceleyin herşey ortada. (bmw zaten 6 ay sonra yeni kasaya geçicek .)

Alıntıları Göster
    audi a4 : 2 litre 170 hp 320 Nm bana daha çekici geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

Alıntıları Göster
    3 araç içersinde en son bakacağım araba volvo olur araca kötü diyemem ama Türkiyede karşılaştırma yaptığınız araçlara göre daha az tutulan bir araba.Gelelim c180 ile 320d arasındaki farklara araçlardan biri 1.6 benzinli motor diğeri 2000 dizel motor, yakıt tüketimi olarak 320d oldukça cimri iken c180 rakibine göre oldukça bonkör liste fiyatlarına gelince ilk başta c180 biraz pahalı gibi gözüksede aynı bmw ile aynı donanımlardaki iki araç hemen hemen aynı fiyattalar, 320 dizelin bakımları 30000km de bir c180 15 yada 20binde bir tam hatırlamıyorum.Vergilerine zaten denilecek birşey yok. konfor konusuna gelince hemen hemen aynı kalitede iki araç fakat dizel motorun sesli çalışması nedeniyle içeriye motor sesi alıyor. Benim size tavsiyem yılda 20bin km az yol yapıyorsanız ve biraz daha fazla konfor istiyorsanız c180 olacaktır.Ama dediğim kilometrenin üstüne çıkıyorsanız kesinlikle 320d al derim. Seçtiğiniz araçlar arasında seçim yapmak gerçekten zor, araç aktarımı ve yakıt konusu daha belirleyici olacaktır. Bu arada 1.6 motorun çekişinden şüphe duymuşsunuz ama araci size verseler motor hacmini bilmeseniz kesinlikle tahmin edemezsiniz 1.6 olduğunu:)

• S60'da yeni sunulan 1.6 180 hp 240 nm motor var. Hem performans olarak tatmin edici, hem vergi dilimi acisindan hemde baslangic fiyati olarak daha cazip 71600. Bos + bos bmw mercedes alacaginiza full 1.6 S60 alabilirsiniz. Forumda c180 ile s60'in karsilastirildigi bir konu vardi onada goz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

S60'da yeni sunulan 1.6 180 hp 240 nm motor var. Hem performans olarak tatmin edici, hem vergi dilimi acisindan hemde baslangic fiyati olarak daha cazip 71600. Bos + bos bmw mercedes alacaginiza full 1.6 S60 alabilirsiniz. Forumda c180 ile s60'in karsilastirildigi bir konu vardi onada goz atabilirsiniz.
    şahsen ben o paraya A5 almaya çalışırdım. bırde a5 inceleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: famouse

şahsen ben o paraya A5 almaya çalışırdım. bırde a5 inceleyin derim

Alıntıları Göster
    s60
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

s60

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yanlız bu 320d cok güzel gidiyor ama az yakmıyor acıkcası,sehir içince 10 lt yakıt tüketiyor bu bencebir dizel araç için oldukca cok...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.