Şimdi Ara

BMW 3.20i ED (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.20i Hayırlı olsun diyerek geçmişte söylediğin sözleri bu defalık es geçiyorum :)
    Bir konfor farkı muhakkak olacaktır ama atiklik ve şehiriçi daha rahat sürüş bunu fazlasıyla karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 9 Ağustos 2016; 22:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Hayırlı olsun. 8bin km'dir kullanıyorum.

İlk 7 depoyu 400 km ile tamamladım. İstanbul, Şehiriçi büyük kısmı trafikte geçen bir dönem.

8. depom 530-550 km ve artarak devam etti.

Uzun yolda çok rahat 700-750 km görüyorum.

Tabii Eco Pro:)

Sport'a alırsan işler çok değişir.

İstanbul sehir ici temiz 10 litresi var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Les takır tukur plastigin hayirli olsun
    Yalniz isin sakasi f10u ararsin soyliyim,ozellikle de konfor babinda.koltuklar rahat degil spor eyw ama her dakka,sportiflik istemiyoruz m3 degil neticede yani.hayal kirikligina ugrama,sonra.f30dan inip advance s60in koltuguna oturunca bmw go kart araci gibi gelmisti bana

Eyv.. tam tabiriyle go kart aracı gibi bir araca geçmek istiyorum zaten isabetli bir benzetme yaptın.. Konfor ve yalıtım konusunda F10 benim için best.. Ancak herşey konfor yalıtım değil şehir içinde f10 biraz yormaya başladı beni.. Daha sportif,daha kullanışlı ve daha donanımlı bir araca ihtiyacım olduğunu hissettim.

• quote:

İlk 7 depoyu 400 km ile tamamladım. İstanbul, Şehiriçi büyük kısmı trafikte geçen bir dönem.

Teşekkür ederim.. Depodan kastınız litre olarak nedir ? Mesela F10 da ışık yanınca benzin alıdığımda 60 lt alıyordu depo. 60 lt ile 500km gidebiliyordum tam. Yani 12 lt reel tüketimim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3.20i Hayırlı olsun diyerek geçmişte söylediğin sözleri bu defalık es geçiyorum :)
    Bir konfor farkı muhakkak olacaktır ama atiklik ve şehiriçi daha rahat sürüş bunu fazlasıyla karşılar.

Teşekkür ederim.. Dediklerine katılıyorum.. F30 320 hakkında eskiden söylediklerim aynen geçerli. Luxury yada 40. yıl deri döşemeye sahip bir paket alınmadıkça sportline yada standart döşemeyle gelen F30 ların içi şuanda D segmentinde satılan araçların arasında neredeyse en kalitesiz iç mekanlardan birine sahip. C serisi ve A4 den bariz daha kalitesiz zaten.. Ancak 40. yıl da donanımla birlikte döşeme olayı toparlıyor bir nebze.. Yinede dashboardda,vites çevresinde kullanılan malzemenin kalitesi çok fiyatıyla aynı ortantıda sayılmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3.20i Hayırlı olsun diyerek geçmişte söylediğin sözleri bu defalık es geçiyorum :)

Teşekkür ederim.. Dediklerine katılıyorum.. F30 320 hakkında eskiden söylediklerim aynen geçerli. Luxury yada 40. yıl deri döşemeye sahip bir paket alınmadıkça sportline yada standart döşemeyle gelen F30 ların içi şuanda D segmentinde satılan araçların arasında neredeyse en kalitesiz iç mekanlardan birine sahip. C serisi ve A4 den bariz daha kalitesiz zaten.. Ancak 40. yıl da donanımla birlikte döşeme olayı toparlıyor bir nebze.. Yinede dashboardda,vites çevresinde kullanılan malzemenin kalitesi çok fiyatıyla aynı ortantıda sayılmaz..

Hayırlı olsun,güle güle eskit arabanı.

Benim araba 32 bin oldu.Hala çok memnunum.Arka tamponu da lokal boyattım serviste.Konu açıcam,etiketlerim.

• Hayirli olsun.Kombinasyonda cok iyi..artik daha çevik olacaksin.Her yönden güzel bir iş olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 10 Ağustos 2016; 2:50:48 >
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.. Depodan kastınız litre olarak nedir ? Mesela F10 da ışık yanınca benzin alıdığımda 60 lt alıyordu depo. 60 lt ile 500km gidebiliyordum tam. Yani 12 lt reel tüketimim vardı.

Işık yanıyor, dibine kadar iniyor. Yapabileceğin km 40 civarı dediğinde 210 liralık alıyorum.

210 / 700-750 şehir dışı = 30 kuruş
    210 / 530 = 40 şehir içi = 40 kuruş

litre olarak şu an 9.3 görünüyor. ben daha çok ne veriyorum kaç km yapıyorum ona bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Işık yanıyor, dibine kadar iniyor. Yapabileceğin km 40 civarı dediğinde 210 liralık alıyorum.

210 / 700-750 şehir dışı = 30 kuruş
    210 / 530 = 40 şehir içi = 40 kuruş

litre olarak şu an 9.3 görünüyor. ben daha çok ne veriyorum kaç km yapıyorum ona bakıyorum.

Anladim bu hesapla f10 dan ortalama 2 lt az yakiyor f30 tahmin ettigim gibi yani gayet iyi

• Artık bir inceleme bekleriz

• Sen passatı yerden yere vurmamış mıydın

• merhaba, 320 i ED M1 yazılı bir araç var, ruhsatta tam olarak bu şekilde yazıyor bu M1 ne anlama geliyor, neden M plus ya da M sport yazmıyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.