Şimdi Ara

bmw 3.20i- mercedes c180-audi a4 kararsızlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Mercedes c180 amg aldım. BMW ve Mercedes ile test sürüşü yaptım ve kesinlikle test sürüşü yaparsanız bana hak vereceksiniz Mercedes iç kalite- Donanım olarak çok önde. BMW daha fazla rüzgar sesi alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radiologist -- 3 Kasım 2014; 22:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radiologist R kullanıcısına yanıt
    100km ye kadar sıkıntı yok bmw de 110 den sonra başlıyor illet ettiriyor adamı. c serisi güzel bir seçim olmuş. şanzıman kıyaslamasında sadece sport kullanım dipgaz kullanımda zf nin farkı çıkıyor yoksa comfort modda mercedes başarılı.

hayırlı olsun nice yüzbin km lere (bu iyi dilegi bmw otomobil sahiplerine bulunamıyorum çünkü adamlara küfür etmişcesine suratıma bakıyorlar ? hoş bmw = masraf bmw sahiplerine nice yüzbinkmler deyince adamların aklına turbo motor değişimleri felan yüksek mebla tutan parçalar geliyor)
  • iyi günlerde kullanın..

bende test sürüşü yaptım ama c180'in şanzıman ve performansı hoşuma gitmemişti. sizi memnun ettiyse sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 3 Kasım 2014; 16:02:04 >
  • Honda düşünürseniz accord bakın.
  • Forumda mercedese karşı bir yargı var. Ve eminim bu şekilde düşünenler araca dışarıdan bakanlar. Bmw Fazlasıyla spor ve dinamizm bir araba. Ama mercedes malzeme kalitesi ile en az 3 Gömlek yukarıda bmw den. Bmw daha hızlı daha seri bir araç. Ama mercedes çok daha kaliteli. Hele Kullanım Ömrü ile fark atar.
    Henüz yeni teslim edilmiş araçlarında direksiyon titremesi, rüzgar sesi, gibi sorunları var bmw nin. Ve tuhaftır araç 2012olmasına rağmen bu sorunlar giderilmiş değil.dizel motorları çok tutumlu ve verimli. Ama Ömür konusu işin içine girince mercedrs çok başka

• Bugün Audi bayileri avek ve şenyıldız indirime girdi, haberiniz olsun belki yardımcı olur.
  • En az 1 aydır bu arabaları araştırıyorum. Mercedesin malzeme kalitesini içine bilmeyen lütfen yorumlamasın. Motor-şanzıman eski nesil olabilir ama otopark.com da yapılan incelemeyi izlerseniz şanzımanın yenilendiği ve motorun gayet yeterli olduğu söyleniyor. 0-100 8.6 saniye. BMW'de kesinlikle çok güzel araba fakat BMW' nin kredi şartları, donanımlarında ki mercedese oranla olan düşüklükler( Hız sabitleme vs) ,kasanın mercedesde yeni, bmwde ise 3 senelik bir kasa olması beni mercedese yöneltti. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Allah herkese kazasız belasız sürüşler versin.

• Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Ben de iki araç arasında kalmştım; gönlüm Bmw de idi ama C serisi donanımda daha bonkördü, malzeme ve özellikle iç mekandaki parça birleşim aralıkları ve çıtırtı konusunda 3 sersinden net olarak daha iyiydi, test ettiğim ve daha önceden kullandığım 3 serilerinde 120km sonrası hızlara doğru rüzgar sesi, bozuk zeminlerde orta konsolda çıtırtı oluşuyordu.

Neticede 3 serisi bana daha uygundu, kullanımı çok zevkliydi ve tasarımı da etkileyiciydi ancak fiyat segentine nazran olumsuz özellikleri ve bunların aşılabileceği bir makyaj haberleri hevesimi kırmıştı..
  • Bence Kesinlikle C serisi. Çünkü gerçekten artık daha class. D segmentine ( E ve F ) segmentinin teknololerini sunmaya başladı.( Aitmatic)

C serisi dememde ki en büyük etkenlerden biriside. C serisi genel itibari ile hep S class' a benzemiştir. Ama ilk kez minyatürüne dönüşmüştür. Bu bana göre C serisini nedenli özendiklerinin ve önemsediklerinin göstergesidir.

Bir diğer sebeb ise Mercedec makyajsız w204 ve w212 de ciddi anlamda mercedec çizgisinden çıkmış ve bunun karşılığını satış adetlerinde birinci olduğu segmentleri en büyük rakibine BMW ye kaybetmiştir. Mercedec bundan iyi bir ders aldı bence. Sonrasında C,yi E'ye E'yi S, class'a kalite olarak yaklaştırdı ve bence şuan segmentlerde

Mercedec C serisi / D+
    Mercedec E class / E+

Bu yüzden bence 3 serisi ve a4 yerine C serisi

Malzeme kalitesi olarak 320 ye haksızlık etmişsiniz ama . 320 yi o kadar da hafife almayın.
    mercedes mi bmw mi mercedes ama bahsettiğin mercedes yeni nesil c180 ise bmw derim hocam konfor ve güç mercedes değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiologist

En az 1 aydır bu arabaları araştırıyorum. Mercedesin malzeme kalitesini içine bilmeyen lütfen yorumlamasın. Motor-şanzıman eski nesil olabilir ama otopark.com da yapılan incelemeyi izlerseniz şanzımanın yenilendiği ve motorun gayet yeterli olduğu söyleniyor. 0-100 8.6 saniye. BMW'de kesinlikle çok güzel araba fakat BMW' nin kredi şartları, donanımlarında ki mercedese oranla olan düşüklükler( Hız sabitleme vs) ,kasanın mercedesde yeni, bmwde ise 3 senelik bir kasa olması beni mercedese yöneltti. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Allah herkese kazasız belasız sürüşler versin.

Öncelikle hayırlı olsun. Sonrasinda ise bir-iki sorum olacak.

Ben de sizin dusundugunuz 320ied sportline plus modelini düşünüyorum ama fiyat olarak 134 altına inen bayi olmamisti. Fiyat teklifini ne zaman ve nereden aldiniz acaba? Az da olsa fiyatlarda bir düşüş mu oldu acaba merak ettim.

İkinci olarak BMW'nin kredi kosullarindan şikayet etmissiniz. Şartlar nasildi ve neyi begenmediginizi öğrenebilir miyim acaba? Ben de bir miktarini kredi kullanmayı dusunuyorum. Mercedes ile kredi konusundaki farklari da belirtebilirseniz çok sevinirim.

Tekrar kazasız sorunsuz güzel günler dilerim yeni aracinizla.

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    bmw 0.98'denmercedes 0.85.(kaskoyu mercedes finanstan yaptırma şartıyla) kredi veriyor. bugün bmw'de indirim vardı. 3.20i sportline plus aracı 134 k'dan 131.5 k'ya düşürdüler. bu bayi indiriminden ziyade borusanın kuru 2.79'dan 2.74'e indirmesi ile oldu. bmw bayi burnundan kıl aldırmıyor. mercedeste hem iyi bir indirim aldım hemde cam filmi- kışlık kauçuk paspas hediyesi aldım. tavsiyem ev parasına yakın para verdiğimiz araçları almadan detaylı sağını-solunu inceleyin ve iyi bir test sürüşü yapın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.