Şimdi Ara

Bmw 3.28i / 3.20i / 3.20d (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _accord_

4 serisinin 4 kapılı versiyonu ne zaman piyasaya çıkacak arkadaşlar?

Piyasada 6 series grand coupe den baska coupe yok o da zaten 450.000tl.
    O yuzden en alinasi 4 serisi coupe olarak 4 kapisi hic gelmeye de bilir diye dusunmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

4 serisinin 4 kapılı versiyonu ne zaman piyasaya çıkacak arkadaşlar?

Piyasada 6 series grand coupe den baska coupe yok o da zaten 450.000tl.
    O yuzden en alinasi 4 serisi coupe olarak 4 kapisi hic gelmeye de bilir diye dusunmekteyim.

Bende 4 kapisinin gelecegini hic dusunmuyorum. Az bi farkla 5 alinabileceginden ya da asagiya inip 3 serisi alinabileceginden getirmezler diye dusunuyorum

• quote:

quote:

Benim konu acilmista haberim yok :))

@accord
    Hocam 325d haberini nerden aldiniz?asli astari nedir??

Arkadaslar ben bu aralar bir de 525xd dusunur oldum sahibinden de siki pazarlikla 70e alinacak comfort paketli ama donanimli araclar mevcut. Borusandan 65e 320d almaktansa bence 525xd ye 70 vermek cok daha mantikli.

328i ye gelince, satmam diye diye geciyor aklimdan ama ya satmam icabederse muhtemelen 130lara aldigim bi araci 105e anca veribilecegim. Bu da insani sogutuyor aractan.

Hocam geçen bayideyken ithalatı konusunda gelişme olabilir abi dediler. Nerden duydunuz dedim? Bayiler toplantısında dile getirilmiş. Ama kesin birşey yok dediler. Keşke gelse süper olur benim gibiler için,hem performans hem de az tüketim.

525xd konusuna gelince benim de aklımı çelen konu bu zaten. 65.000 320 d ye vereceğime temiz 1 yaşında 525xd alıyım diyorum. Ama ikinci el korkutuyor işte. Bu arada bmw yetkili servisleri 2el expertiz yapmıyor diyorlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıdır?

525xd dan da beni uzaklaştıran nokta ; Araç 200 km den sonra çok nazlanıyor diyorlar ve max. 230 yapıyor diyorlar. Halbuki fabrika verisi 234 km/h. gerçekten de youtube videoları da hep böyle....

Yeni BMW lerin bazılarında ya yazılımsal ya da şanzıman kaynaklı limitörler var, 525d de böyle yani dediğiniz gibi 200 üstü hızlarda 20d den pek farkı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_marduk

quote:

quote:

Benim konu acilmista haberim yok :))

@accord
    Hocam 325d haberini nerden aldiniz?asli astari nedir??

Arkadaslar ben bu aralar bir de 525xd dusunur oldum sahibinden de siki pazarlikla 70e alinacak comfort paketli ama donanimli araclar mevcut. Borusandan 65e 320d almaktansa bence 525xd ye 70 vermek cok daha mantikli.

328i ye gelince, satmam diye diye geciyor aklimdan ama ya satmam icabederse muhtemelen 130lara aldigim bi araci 105e anca veribilecegim. Bu da insani sogutuyor aractan.

Hocam geçen bayideyken ithalatı konusunda gelişme olabilir abi dediler. Nerden duydunuz dedim? Bayiler toplantısında dile getirilmiş. Ama kesin birşey yok dediler. Keşke gelse süper olur benim gibiler için,hem performans hem de az tüketim.

525xd konusuna gelince benim de aklımı çelen konu bu zaten. 65.000 320 d ye vereceğime temiz 1 yaşında 525xd alıyım diyorum. Ama ikinci el korkutuyor işte. Bu arada bmw yetkili servisleri 2el expertiz yapmıyor diyorlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıdır?

525xd dan da beni uzaklaştıran nokta ; Araç 200 km den sonra çok nazlanıyor diyorlar ve max. 230 yapıyor diyorlar. Halbuki fabrika verisi 234 km/h. gerçekten de youtube videoları da hep böyle....

Yeni BMW lerin bazılarında ya yazılımsal ya da şanzıman kaynaklı limitörler var, 525d de böyle yani dediğiniz gibi 200 üstü hızlarda 20d den pek farkı yok..

Evet aynen söylediğiniz gibi 525d sanki limitöre giriyormuş gibi 220 km gibi aracın nefesi kesiliyor. Ama mesela 328i 250 km ye kadar dehşet bir hızlanma sunuyor ve eminimki 250 km /h limitör olmasa araç daha da gider. Maalesef dizeller yüksek sürati pek sevmiyor.

• Ben denemedim son hız ama burda bir arkadaş video çekmişti 260 a kadar 328i le..

Dizellerde hem 3 hem 5 serilerinde eski kasalar son hız konusunda daha başarılı..

Belki yüksek hızlara günlük hayatta çok çıkılmıyor ama yine de 80k € ya 218 hp lik bir araba alıp nerdeyse 1.6 motor son hızına sahip olmak ters geliyor bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_marduk

Ben denemedim son hız ama burda bir arkadaş video çekmişti 260 a kadar 328i le..

Dizellerde hem 3 hem 5 serilerinde eski kasalar son hız konusunda daha başarılı..

Belki yüksek hızlara günlük hayatta çok çıkılmıyor ama yine de 80k € ya 218 hp lik bir araba alıp nerdeyse 1.6 motor son hızına sahip olmak ters geliyor bana..

Yani sizin fikirlerle benimki uyuşuyor. 80.000 Euro veripte otobanda yanınızdan hiç olmadık bir araba geçerse bana biraz ters gelir. 2008-2010 arası passat 1.8 tsi kullanıyordum,arkadaşta da eski kasa 520 d vardı, otobanda performanslı kullanımda beraber giderdik , zoruna giderdi kızardı devamlı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.