Şimdi Ara

bmw 3 serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 1997 model ople vectra cd var bunu satıp yerine 14000 ytl civarında bir bmw 316 veya 318 almayı düşünüyorum bunların hangisini tavsiye edersiniz. yakıt sarfiyatını nasılıdr vectraya göre. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

• yok mu acaba cevap verebilecek bir arkadaşım
  • bmw nin 6 silindirine binecksin.. eger benzinden tasarruf edeyim dersen hiç bmw yanaşma özelliklede düşük modeline gerçi vectra dan alışmış olmalısınız benzin e para vermeye illa bmw se 320 al
  • 3.16 dan performans bekleme. 3.18 yada 3.20 alki birşeye benzesin. Bu arada yakıt tüketimleride ortalama 10-11 lt.
  • kardeş eğer biraz uçuksan illada arabayla uçacam diğer araçlarla kapışacam hava atacam diyorsan en az 6 silindir bir bmw almalısın.ama yok ben sakin bir adamım kaliteli çok fazla benzin harcamayan ve güzel bir arabaya binmek istiyorum dersen 318 alacaksın eskide alabalirisin yenide(bizde iki 318 var biri 1992 model 318ia diğeri 2000 520i ikiside harika valla ben daha çok 318 i kullanıyorum otomatik olduğu için eğer aldığın aracın elektronik aksamında bir sorun yoksa motor ve mekanik diğer avrupa araçlardan pahalı degil hatta opelden daha ucuz diyebilirim .önemli olan doğru ustayı ve tamircileri bulman ankara elektik mekanik ismi verebilirim istersen.paran varsa yüksek model al derim çok yoksa 94-98 arası 318 alabilirsin önemli olan kazasız toplama olmaması eminim çok memnun kalırsın.iyi günler
  • sende 97 vectra cd olduğuna göre 2000cc dir.alacağın araç eğer 3.16 olursa hemen hemen kafa kafaya yakar.eğer 3.18 3.20 alırsan tabiki bmw daha fazla yakıcaktır.geçende otopazarında görmüştüm 3.18 94 model bayandan bir bmw vardı ve adam 14 istiyordu.bu fiyat aralığında zaten anca 93-94-95 model bulabilirsin.doğal olarak onlar da hem metal yorğunluğundan hem de bmw oluşunun getirdiği bir etkiyle fazla yakacaklardır.ama 2000cc vectralar da bildiğim kadarıyla hatrı sayılır bir yakışa sahipler.tabi karar senin.ben ce 3.16 al.
  • 316 ve 318 sakın alma performans ve sürüş zevki istiyosan 320 al bende 97 var ve yakıtda 316-318 den çok fark etmez onlar kasayı kaldırmada zorlanıyo zaten!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Audi a5 mi Bmw 3 serisi mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 3 16 3 18 3 20 nin yakıt sarfiyatları nedir bende 98accent war boye bişi düşünebiliriz accent 250 yakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes ceylan

arkadaşlar 3 16 3 18 3 20 nin yakıt sarfiyatları nedir bende 98accent war boye bişi düşünebiliriz accent 250 yakıyor

320 şehir içi 100 kmde 14-15 lt şehir dışı 8-9 lt yakıt tüketir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

quote:

Orjinalden alıntı: enes ceylan

arkadaşlar 3 16 3 18 3 20 nin yakıt sarfiyatları nedir bende 98accent war boye bişi düşünebiliriz accent 250 yakıyor

320 şehir içi 100 kmde 14-15 lt şehir dışı 8-9 lt yakıt tüketir.

kesinlikle :) bende vectra var 2000 motor bir de yeni 94 model 3.20 aldım vectra onun yanında dizel gibi az yakıyor. 14 litre yakıyor şehir içi. vectra 11 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanaga -- 6 Ocak 2007; 18:16:29 >
  • "Kasayı kaldırmada zorlanıyo" bunun kadar anlamsız bir laf duymadım.. Böyle diyip milleti yanıltmayın beyler.. Sizin ne istediğinize bağlı, performans istiyorsunuzdur ve sizin için ağır kalıyordur, bu olabilir ama kasayı kaldırmıyor demeyin.. Çünkü 316 da olsa 318 de olsa son hızları herşeye rağmen iyi bir değere çıkar sizi tatmin etmeyebilecek olan tek yanı hızlanmasıdır.. Yani performans istemeyen biri için 316 doğru araçtır.. Yeterli performans + bmw kalitesi + 2000 lere göre hesaplı yakıt tüketimi..

Kısacası dediğim gibi performans istemiyorsan 316 al, yok performans isterim diyorsan 320 al.. 320 de sport moduda var performanslı kullanım için, hayli hayli keser seni..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.