Şimdi Ara

Seat leon vs bmw 1 serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 leon 1.6 tdi sc aracimi yenileyip 4 kapili bir araca gecmek niyetiyle bmw 1.16 d ye bakmaya gittim baz donanim araca 135 bin tl fiyat yazmislar benim aracimin ederinin 2 katindan daha fazla, ve inanin benim aracim daha kaliteli eldekinin degerini bilmek lazimmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leonun neresi kaliteliymis kaya gibi plastigi ve olmayan yol tutusumu

• abartma hocam.

leon, 1 ve 3 serisinin güncel kasalarını kullanmış biri olarak yarışamazlar. bmw dolu olmasa da arada kalite farkı var.
  • BMW leomdan çok daha kalıtelı ancak benzer araca *2 para vermek akıl karı degıl

• Seatın bmw den daha kaliteli oldugunu soyleyenleri gördüya bu gözler artık ölebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 serisi sinifinin lideri anlayin sunu artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw'ye mi baktınız dacia'ya mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 R vs Golf 7 GTİ
    10 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar gereksiz saçma sapan bir konu

BMW ile seatı karşılaştırıyorlar, şu konuyu BMW alman yetkilileri okusa Türkiyede BMW satışını durdurur

• Leonmu kaliteli hane kapı içlerinden ses çıkartan leondan mı bahsediyorsun hocam?

Sıcaklar etkisini göstermeye başladı...Şu foruma bir klima takalım.

ForzaBMW (Alfa ayrı tabikide)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 10 Temmuz 2017; 15:45:21 >
  • Leon, BMW 1 serisinden kaliteli haa :)))))

"Atma ziyaaaaa" demek lazım ama demeyeceğim, sonra şikayet ediyorlar, gereksiz ceza geliyor.
  • eldeki kus teldeki kustan iyidir. bu baglamda yazmıs. abartmayın..
  • Bende BMW 1 düşünüyordum. Aracımı ilana koydum. Dün can sıkıntısından istediğim araçların piyasasına bakayım dedim şok geçirdim. Moralim bozuldu kapattım malum siteyi. Hasarlı araçlar bile uçmuş. Bu piyasada bu şartlarda ne araç alınır ne de satılır. Eldekinin kıymetini bilmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

1 serisi sinifinin lideri anlayin sunu artik.

Kime göre, neye göre? Yerli ve yabancı bir çok incelemesini izledim, okudum. Araç yerden yere vuruluyor. Tabi bu Leon, 1'den iyi demek değil ama BMW 1 de sınıfının lideri değil.
  • Gülünç. Hadi golf desen anlarım belkide leon kadar dandik bir iç mekanı olan araç varmı acaba. Birdek motoru ve şanzımanı iyi diğerlerini at çöpe

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Gülünç. Hadi golf desen anlarım belkide leon kadar dandik bir iç mekanı olan araç varmı acaba. Birdek motoru ve şanzımanı iyi diğerlerini at çöpe

tip olarak bence makyajlı 1 serisi dışında en iyisi. iç mekanı da o kadar kötü değil.
  • O arabaya 135 bin verilmez.Ancak biraz opsiyon alacaksın ki bir halta benzesin.O zaman da fiyat uçar

• tamam inandık
  • Bu kafayla bmw size fazla gelir zaten.sizin bi 5 seneniz daha var leonunuzla 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Leonun neresi kaliteliymis kaya gibi plastigi ve olmayan yol tutusumu

Olmayan yol tutuşu derken? Leon'un yol tutuş konusunda bir sıkıntısı yok. Malzeme kalitesi yönünden de bence sınıf ortalamasında. C-HB sınıfında bence f/p olarak rakipsiz
  • Kimse Leon 1 serisinden kaliteli demiyor. Arada ciddi kalite farkı var. Ama bu kadar fiyat farkı gerektirecek bir fark değil deniyor. Yargısız infazı ne çok seviyoruz herkes birbirine düşman anasını satıyım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.