Şimdi Ara

BMW 1 F40 vs AUDI A3 8V(2020) vs GOLF 1.0 LIFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1) max 10-15bin km 2019-2020 yeni kasa(f40) bmw 1 serileri 390-400 bin tl aralığında

2) max 10-15bin km 2020 model a3 sportback(son kasa değil), dynamic+prestigeleri 350-360 bin tl fakat daha üst paket olan design/sport olanlar 380-400 arasında

3) 0 golf 1.0 life dsg 347 bin bayi fiyatı şu aralar

Golf 0 da olsa 347 gibi rakamı golfe vermektense f40 kasa bmw ilgimi çekmekte. Bana göre f40 ve 2020 audi a3 az kmleleri yakın uzaklıkta. Bmwler 15-20k daha pahalı oluyo genelde. Sizce a3 daha yeni kasa değişmişken a3 un eski kasasını almak yerine bmwnin yeni kasası mı alınmalı? Yakıt harcaması çok mühim değil max 10k km yapıyorum yılda. Daha az sorun çıkartıcak 4-5 yıl kullanıcağım bir araba bakmaktayım. Yorumlarınızı bekliyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepnoisy -- 21 Eylül 2021; 16:51:19 >

• 1'in iç kalitesi ve görünüşü, A3'ten iyi. Son kasasını almayacaksanız 1 serisi daha mantıklı. Yalnız, sürüş dinamiği 1 serisinde öldürülmüş diyenler var. Malum bir de arkadan çekiş olan C segmenti tek araç da oydu. Artık önden çekere döndüler. Konforsuz değil, sessizliği güzel. Golf'ün kalitesi yanında tabi ki BMW tercih edilir. Yalnız, 4-5 yıl kullacaksanız BMW'nin servisleri pek tuzlu oluyor söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huan8

1'in iç kalitesi ve görünüşü, A3'ten iyi. Son kasasını almayacaksanız 1 serisi daha mantıklı. Yalnız, sürüş dinamiği 1 serisinde öldürülmüş diyenler var. Malum bir de arkadan çekiş olan C segmenti tek araç da oydu. Artık önden çekere döndüler. Konforsuz değil, sessizliği güzel. Golf'ün kalitesi yanında tabi ki BMW tercih edilir. Yalnız, 4-5 yıl kullacaksanız BMW'nin servisleri pek tuzlu oluyor söyleyeyim.

2017 118i kullaniyorum bakimlari 1.5 senede bir ve cok pahali degil, mercedes gibi degil, ayni model golf kullanan arkadasim bakimlara benden cok para verdi simdiye kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be zaman ne hızlı geçiyor.

Eskiden f20 116i vs golf 7 vs a180 konuları ayda 1 açılır malum video paylaşılır golf güzellemesi yapılırdı

artık f40 sorulur olmuş  

• Donanımı yeterli geliyorsa F40. Yoksa Golf bence. Bende bu ikili arasındayım henüz karar veremedim 😄

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Performansının beni üzeceğini düşünmüyorum pek. BMW servis fiyatları da çok fahiş değil gibi. Eyvallah yorum için  

• pinwheel kullanıcısına yanıt

Ya bana göre baktığım donanımdaki f40ların tek eksiği var o da carplay. Carplay exclusive donanım yoksa olmuyor diye biliyorum ama emin değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deepnoisy D kullanıcısına yanıt

Evet bence de en önemli eksiği o. Havalandırmaya telefon takmak istemiyorum bu devirde artık. Aynen exclusive olmazsa gelmiyor carplay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinwheel -- 21 Eylül 2021; 20:27:51 >
  • deepnoisy D kullanıcısına yanıt
    Performanstan kastım hızlanma gibi değil. Sürüş zevki. Ben yıllardır önden çeker araba kullanıyorum. Arkadaşın bmwsine bindiğimde aracın farklı olduğunu gidişinden dönüşünden anlıyorum. Daha keyifli bir sürüş sağlıyor arkada itiş. Dezavantajları da var avantajları da. BMW güzel tercih olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pinwheel kullanıcısına yanıt

Gerçekten yıl olmuş 2021 audi bmw gibi markalarda carplay yok, havalandırma tutacağı ile maps bakılıyor  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.