Şimdi Ara

Seat leon vs bmw 1 serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2014 yılının yaz aylarına LEON FR ve LED falan dahil bir ara bayiden pazarlıkla 62 bin TL ye alınabiliyordu düz vites. E şimdi 125 lik olanı 88 bin falan olmuş.

2012- 2013 model BMW 1 serisi ile karşılaştırırsan fiyatı o zaman doğru sonuç elde edersin.

ARada 2 kat fark var değer mi değmez mi orası da tabii ki sana kalıyor senin bileceğin iş.
  • Aynen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteyi falan boşver de, 1 serisine geçmek gibi bir hata yapma, senin durumunda biri için avantajlı olmaz bu iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde yazar burada verdigim paraya daha idare ediyorum demek istedi . P/F yani.
  • Açık konuşayım sırf bmw diye kalas gibi 1 serisine bineceğime hertürlü leon alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: passmo

Kimse Leon 1 serisinden kaliteli demiyor. Arada ciddi kalite farkı var. Ama bu kadar fiyat farkı gerektirecek bir fark değil deniyor. Yargısız infazı ne çok seviyoruz herkes birbirine düşman anasını satıyım

Tam olarak yargısız infaz değil hocam bu milletin kendi dilinde okuduğunu anlamada sıkıntısı var, kendi dilinde okuduğunu anlamadıkları yetmiyor bir de üstüne marka fanatikliği eklenince malum
  • Tamam leona daha kaliteliymiş demek çok saçma da niye kıyaslanmasın bmw ile seat? Sanki bmw uzaydan gelme ikisinin de sınıfı aynı bal gibi kıyaslanır.

• 1 serisine sınıfının kralı diyenler var..Roma imparatorluğu yıkılırda, golf ün imparatorluğu yıkılmaz beyler..VW GOLF BEY diyeceksiniz..
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı c segment arabalar BMW ne kadar üstün olabilir bir düşün araştır istersen.

• elinizdekinin kıymetini bilin ayrı konuda
    benim aracım daha kaliteli derseniz.

Bmv karşı çok büyük haksızlık yapmış olursunuz.
    adamların kullandığı şanzıman bile başlı başına bir kalite ve konfor simgesi..
    geçtim diğer arge ve teknolojilerini.
    2016 1 serisini 1 seneden beridir kullanıyoruz..
    Vag gurubunun bir aracı ile yan yana anmak bile markaya karşı büyük hata bence.
    leon u falan geçtim yani..
  • bmw 1 serisini, highline golf, excellence astra gibi seviyelerde doldurursak fiyatı ne oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

1 serisi sinifinin lideri anlayin sunu artik.

Kime göre, neye göre? Yerli ve yabancı bir çok incelemesini izledim, okudum. Araç yerden yere vuruluyor. Tabi bu Leon, 1'den iyi demek değil ama BMW 1 de sınıfının lideri değil.

Kimmiş lider?

Motor şanzıman ve sürüş olarak 1 serisi önde

Tasarım olarak A mesela

Böyle gider liste ama bence sınıfında en önde 1 serisi var

Siz göre kim lider oluyor?

Bunları bir a180 sahibi olarak yazıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gören de leon şahin sanacak :)
    Abartmayın beyler, bmw kalite olarak 10/10 oaliblir ama leon da 10/7 dir,
  • Forumdaki ergenleri geçersek, gerçekten inceleyen bilir ki leon'un iç kalitesiş sınıfında gayet iyi bir seviyededir, ki vag'ın 5 kasalarından daha iyidir. 5 kasa vw olunca güzel, adı seat olunca oovv. İkiyüzlülük. Ama her şeye rağmen 1 serisi 1 serisidir. Baştan aşağı bir bütün olarak golfün iç malzeme kalitesi 1 serisinden yüksek mesela. Ama bazı nüanslar varki kullanınca 1 serisinin bir bmw, bir premium markanın arabası olduğu anlıyorsunuz. Ama saçma sapan şeyleri de var tabi arka kapı fitillerinden foşur foşur rüzgar kaçırması gibi mitsubishi attrage'da bile görsek şaşıracağımız şeyler. Onun olayı oturuş pozisyonu, motorları ve arkadan itişi. Tabi zf'in kalitesini de buna eklemek lazım. Her şeye rağmen 135bin eder mi?

Asla.

2,5 sene önce kampanyayla 75bine veriyorlardı baz 1.16'yı. Resmen iki katı oldu araba.
  • Bmw'nin sürüşü güzel eyvallah ama donanıma önem veren biri olarak joy paket falan 1.16, 1.18 verseler binmem şahsen.Özellikle o standart ses sistemi ve tabureden hallice koltukları oldukları sonra istediği kadar sürüşü zevkli olsun...

Spor koltuklu m paket veya one editionlar güzel hifi ses sistemi eklenip alınır fakat onların da fiyatı çok uçuyor bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 13 Temmuz 2017; 11:25:40 >
  • Ne olursa olsun c segment araca %60 lık vergi diliminde almak bence hatalı.Fiyat politikalarından dolayı sırf vergiye +10 bin veriliyor.Buna c suv larda dahil.

• Bmw nin koltuklari oturak gibi leonun yanal destekleri daha iyi bende 17 jant var bmw de yanlis hatirlamiyorsam kapak bende cruise control var bmw de yok yakit tuketimimiz esit sayilir. Bunlar harici bmw daha basarili ama demem o ki degermi ustune 70 bin vermeye?

• Biri bmw biri seat karşılaştırmak anlamsız. İkiside c sınıfı olmasına rağmen ikisinin arasındaki fiyat farkı 2. El a-b sınıfı araç kadar. Fr ilk geldiği sene 60 bin civarı satılırken şimdi 90 binlerde. Ama her aracın fiyatı arttı. Buna rağmen hala sınıfının f/p araçlarından bir tanesi. İç mekanıda sınıfın en iyisi olmasa da beklentileri karşılıyor. Ehliyeti bile olmayan ergenler iç mekan çöp, leon çöp tarzı yorumlar yapmış. Güldürdü siyasi parti tutar gibi araba tutuyor bazıları

• Arada 70 bin tl var demek yerine, 2013 model bir 1 serisi ile kıyaslayıp ona göre fark çıkarsaydınız veya 2017 model leon ile kıyasalasaydınız o zaman daha anlamlı olurdu.

2013 model ile 2017 model araç kıyaslamasını doğru bulmuyorum.
  • 1 serisine 135.000 tl vermeyi dert etmeyecek olan alır zaten. Premium farkı tam da bu oluyor işte.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.