Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ AUDİ A3 SEDAN MERCEDES C SERİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o bütçeye temiz o da bulabilirseniz belki 3.16 ve a3 baz paket bulabilirsiniz bütçeyi artırın ya da farklı markalara yönelin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Hocam o bütçeye temiz o da bulabilirseniz belki 3.16 ve a3 baz paket bulabilirsiniz bütçeyi artırın ya da farklı markalara yönelin derim
    C180 lerde 100-150 bin km arası 5bin hasarlı araclar bulunabiliyor çok temiz denemez ama kötü araclarda degil.
    Bmwlerde 3.20d ler ancak ağır hasarlı bulunuyor o fiyata o yüzden 3,16 3,18 bakınıyorum yine onlardada 5-10 bin hasarlı 100-150 bin km lerde bulunabiliyor.
  • Vallahi kullanıcı sizsiniz, ama o bütçelere çok iyi cihazlar olacağını düşünmüyorum,bu bütçe ile illa premium marka alacak olsam W211 facelift (makyajlı kasa) 2008-2009 Mercedes E kovalardım.
  • al c 180 yoluna bak çiçek gibi araç
  • valla şahsi gözlemimi paylaşayım o zaman madem konu açtınız

audi aldınız diyelim yada bmw aldınız ! bir benzin istasyonuda yada bir avm otoparkında durdunuz diyelim yine yanınıza yanaşan mercedese dönüp bakıyosunuz işte !

ben bütçenize göre konfor performans prestij noktasında tüm beklentilerinizi karşılayacak aracın mercedes olacağını düşünüyorum, sözkonusu 3 markayıda kullanan insanlarda bunu gözlemliyorum hep

arkadaşım audi A4 e biniyor bir diğeri bmw 3.20 ye biniyor ama avm otoparkında yanına park eden mercedesi süzüyor dönüp dönüp

e o zaman bütçede yetişiyorsa bir kere almalı mercedes almalı dedim kendi kendime, şahsi düşüncemdir, belki reklam gibi oluyor ama konu ve soru şekli buna müsait napiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Vallahi kullanıcı sizsiniz, ama o bütçelere çok iyi cihazlar olacağını düşünmüyorum,bu bütçe ile illa premium marka alacak olsam W211 facelift (makyajlı kasa) 2008-2009 Mercedes E kovalardım.
    2011-2014 140 binde c180 130 bin tlye bulunuyor.Baktıgın zaman W211 facelift den daha gösterişli bir araç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

valla şahsi gözlemimi paylaşayım o zaman madem konu açtınız

audi aldınız diyelim yada bmw aldınız ! bir benzin istasyonuda yada bir avm otoparkında durdunuz diyelim yine yanınıza yanaşan mercedese dönüp bakıyosunuz işte !

ben bütçenize göre konfor performans prestij noktasında tüm beklentilerinizi karşılayacak aracın mercedes olacağını düşünüyorum, sözkonusu 3 markayıda kullanan insanlarda bunu gözlemliyorum hep

arkadaşım audi A4 e biniyor bir diğeri bmw 3.20 ye biniyor ama avm otoparkında yanına park eden mercedesi süzüyor dönüp dönüp

e o zaman bütçede yetişiyorsa bir kere almalı mercedes almalı dedim kendi kendime, şahsi düşüncemdir, belki reklam gibi oluyor ama konu ve soru şekli buna müsait napiyim
    Herkezin kendi görüşüdür ama şahsen M paket f30 kasa temiz arac alacak bütcem olsa gözüm mercedese kaymazdı diye tahmin ediyorum

• Ben olsam A4 alırdım.
  • ysnugur7878 Y kullanıcısına yanıt
    Allah gönlüne göre versin, inşallah aradığını bulursun.
  • Audi A4 hariç diğerlerini kullandım.Şu an Mercedes w204 sahibiyim. Geniş olsun diyorsan Bmw F30 al. Kardeşim ben arızadır şudur budur çekemem diyorsan kesinlikle Mercedes al. Audi bu ikisi yanında özellikle a3 sedan pek premium hissettirmedi bana. A4'e yalnızca 1 kere yolcu olarak bindim fakat verdiği hissi pek beğenmedim. Tercih sizin.
  • C 180den şaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi A4 2.0 Tfsi Quattro işinizi görür

• quote:

Orijinalden alıntı: SonofDurin

Audi A4 hariç diğerlerini kullandım.Şu an Mercedes w204 sahibiyim. Geniş olsun diyorsan Bmw F30 al. Kardeşim ben arızadır şudur budur çekemem diyorsan kesinlikle Mercedes al. Audi bu ikisi yanında özellikle a3 sedan pek premium hissettirmedi bana. A4'e yalnızca 1 kere yolcu olarak bindim fakat verdiği hissi pek beğenmedim. Tercih sizin.
    BMW için tek çekincem masraflı bi araç olması bu yüzden c180 de fit olucam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Audi A4 2.0 Tfsi Quattro işinizi görür
    O fiyatlara alamıyoruz vermiyorlar malesef
  • ysnugur7878 Y kullanıcısına yanıt
    Evet bmw masraflı oluyor biraz, problem çıkartma olasılığı biraz daha yüksek Mercedes'e kıyasla. Ben 8 aydır w204 kullanıyorum henüz 68 binde şu an. Gerçekten bayağı problemsiz. Kuzenlerim 4 tane w204 değiştirdi onların ki hep 100 bin km üzerindeydi onlarda hiç problem yaşamadılar. Temiz kullanılmış bir w204 araştırın alın ve arkanıza yaslanıp tadını çıkartın. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonofDurin

Evet bmw masraflı oluyor biraz, problem çıkartma olasılığı biraz daha yüksek Mercedes'e kıyasla. Ben 8 aydır w204 kullanıyorum henüz 68 binde şu an. Gerçekten bayağı problemsiz. Kuzenlerim 4 tane w204 değiştirdi onların ki hep 100 bin km üzerindeydi onlarda hiç problem yaşamadılar. Temiz kullanılmış bir w204 araştırın alın ve arkanıza yaslanıp tadını çıkartın. Hayırlı olsun şimdiden.
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

valla şahsi gözlemimi paylaşayım o zaman madem konu açtınız

Herkesin zamanı geldiğinde gece sonunda mumu söndurecegi adres o da ondan. :))

• 4 Araba arasında da çok anormal fark yok,araçtan istekleriniz ve sürüş karakteriniz belirler seçiminizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnugur7878

2011-2014 140 binde c180 130 bin tlye bulunuyor.Baktıgın zaman W211 facelift den daha gösterişli bir araç :)

Alıntıları Göster
    w204 c serisini şekil dizayn vs olarak beğeniyor olabilirsiniz, fakat w204 asla w211 fl bir araçla mukayese edilemez, w211 ayrı bir dünyadır ve buna binen daha w204 e binmez. (her iki aracada sahip olup deneyimlemiş biri olarak yazıyorum bunu, w211fl şu an duruyor, yeni modelli araç alacak olsam dahi satmayıp 2. araç olarak tutarım)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.