Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ AUDİ A3 SEDAN MERCEDES C SERİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence aralarında en mantıklı olan dolu bir a3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Hmm yani Audi A4, Mercedes C serisi fln torbacı arabası onun yerine keko Leon mu öneriyorsun

• Valla bende anlamadım. Önerdiği arabalar sanki çok düzgün birde A4'e C'ye falan laf atmış.
  • 120 130 bin benimde bütçem bende astra k leon insignia bakıyorum düzgün a3 bulsam alırım ama pek düzgün yok o fiyatlara açıkcası daha iyi önerisi olan yazarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Binersin sorun yok, herkesin kendi kararı isteyen istediğine biner. Ben de eski D sınıfı almak yerine yeni A sınıfı alırım mesela haklisin ona lafim yok. Yalniz A4, C serisi gibi arabaya torbacı arabası diyip şu an güncel keko/apaçi arabası 3 4 markadan biri Leon önermek garip geldi eğer olay apacilik ise :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dümenci Ragıp -- 29 Aralık 2019; 10:12:59 >
  • f30 kasa 3 srisi 130 bin tl civarı temiz bulmak imkansız, aynı şekilde a4 de öyle. Geriye a3 sedan ve c180 kalıyor. Dizel tercih edeceksem a3 sedan tdi makul bir araç, benzinlide ise hem d sınıfı olması ve bana göre güzel tasarımıyla c180 mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quxall

f30 kasa 3 srisi 130 bin tl civarı temiz bulmak imkansız, aynı şekilde a4 de öyle. Geriye a3 sedan ve c180 kalıyor. Dizel tercih edeceksem a3 sedan tdi makul bir araç, benzinlide ise hem d sınıfı olması ve bana göre güzel tasarımıyla c180 mantıklı.
    Geçen haftalarda bulabilmiştim 5-10 bin hasarlı bmw 3.16 ama haftasonu dahil olmak üzere bulunmuyor ağır hasarlılara 130 yazmaya başlandı.
    Audi a3 buldum tanıdık galerimde dizel 2014 cam tavan 144bin istedi vazgeçtim.
    C180 lere bakıyorum fakat c180de arka diz mesafesi dar deniyor baş mesafeside aynı şekilde fikri olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnugur7878

Geçen haftalarda bulabilmiştim 5-10 bin hasarlı bmw 3.16 ama haftasonu dahil olmak üzere bulunmuyor ağır hasarlılara 130 yazmaya başlandı.
    Audi a3 buldum tanıdık galerimde dizel 2014 cam tavan 144bin istedi vazgeçtim.
    C180 lere bakıyorum fakat c180de arka diz mesafesi dar deniyor baş mesafeside aynı şekilde fikri olan yazarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    c180 arka diz mesafesi sınıfına göre dar olabilir ama a3 sedandan ferah bence.
  • ben de bunlar arasında kaldım ama görünüş olarak en güzeli 3 serisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

valla şahsi gözlemimi paylaşayım o zaman madem konu açtınız

audi aldınız diyelim yada bmw aldınız ! bir benzin istasyonuda yada bir avm otoparkında durdunuz diyelim yine yanınıza yanaşan mercedese dönüp bakıyosunuz işte !

ben bütçenize göre konfor performans prestij noktasında tüm beklentilerinizi karşılayacak aracın mercedes olacağını düşünüyorum, sözkonusu 3 markayıda kullanan insanlarda bunu gözlemliyorum hep

arkadaşım audi A4 e biniyor bir diğeri bmw 3.20 ye biniyor ama avm otoparkında yanına park eden mercedesi süzüyor dönüp dönüp

e o zaman bütçede yetişiyorsa bir kere almalı mercedes almalı dedim kendi kendime, şahsi düşüncemdir, belki reklam gibi oluyor ama konu ve soru şekli buna müsait napiyim
    nasıl bir anlayıştır bu. insanların dönüp dönüp süzmesi için mi araba alıyorsunuz?

• Hepinize yorumları için teşekkür ederim.
    Dün itibariyle 2012 model f30 luxury line sahibi oldum.İlk izlenim olarak bekledigim gibi bulamadım diyebilirim.Özellikle telefon bluetooth bağlantısı olmaması beni şok etdi.Bunu araştırmamıştım zaten vardır diyerek.Kapı kilitleri eski araçlardaki gibi mandallı olmasıda bi tık üzdü diyebilirim.Onun haricinde koltuğuna oturunca gerçekten sizi gömüyor ve dışarıyla bağlantınız kesiliyor diyebilirim.Sürüş keyfi olarak ilk defa D segmenti bir araca binecekseniz buda tatmin edici seviyede.
    Arka diz mesafesi genişliğide epey yeterli.
    Mekanik olarak aldığım araç 100 hp i 3bin devirde verdi araç çok güçlü degil fakat kötüde değil çok sert ve hızlı şoför değilseniz bence yeterli olacaktır.
    Şimdi ilk hedefim acaba 4bin tl verip nbt ekranmı koydursam birde M görünüm yapsammı diye gidip geliyorum ama orjinalliğini bozmakda istemiyorum.

• Adam üç dört tane araç arasında kaldım diyor, markalar modeller havada uçuyor. Yazık çok yazık.
  • 3.16 arkadaşımda vardı. Ben şahsen kullanmadım ama arabaya 1 ay dayanabildi. Zararına direkt sattı. Hayatımda gördüğüm en hantal araba tabirini kullanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

3.16 arkadaşımda vardı. Ben şahsen kullanmadım ama arabaya 1 ay dayanabildi. Zararına direkt sattı. Hayatımda gördüğüm en hantal araba tabirini kullanmıştı.
    136 beygir gücü kasaya az kalıyor bu doğru.Ama arkadaşın muhtemelen sürekli sert kullanıyor araçda sert kullanıma çok tepki vermiyor bu yüzden tatmin etmemiş olabilir.Normal kullanımda yeterli bir arac diye düşünüyorum.
  • quote:

136 beygir gücü kasaya az kalıyor bu doğru.Ama arkadaşın muhtemelen sürekli sert kullanıyor araçda sert kullanıma çok tepki vermiyor bu yüzden tatmin etmemiş olabilir.Normal kullanımda yeterli bir arac diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Elbette beklentilerle alkalı bir durum.
  • quote:

Hepinize yorumları için teşekkür ederim.
    Dün itibariyle 2012 model f30 luxury line sahibi oldum.İlk izlenim olarak bekledigim gibi bulamadım diyebilirim.Özellikle telefon bluetooth bağlantısı olmaması beni şok etdi.Bunu araştırmamıştım zaten vardır diyerek.Kapı kilitleri eski araçlardaki gibi mandallı olmasıda bi tık üzdü diyebilirim.Onun haricinde koltuğuna oturunca gerçekten sizi gömüyor ve dışarıyla bağlantınız kesiliyor diyebilirim.Sürüş keyfi olarak ilk defa D segmenti bir araca binecekseniz buda tatmin edici seviyede.
    Arka diz mesafesi genişliğide epey yeterli.
    Mekanik olarak aldığım araç 100 hp i 3bin devirde verdi araç çok güçlü degil fakat kötüde değil çok sert ve hızlı şoför değilseniz bence yeterli olacaktır.
    Şimdi ilk hedefim acaba 4bin tl verip nbt ekranmı koydursam birde M görünüm yapsammı diye gidip geliyorum ama orjinalliğini bozmakda istemiyorum.
    Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın inşallah. Özel değilse km,fiyat,tramer vb. bilgileri öğrenebilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonofDurin

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın inşallah. Özel değilse km,fiyat,tramer vb. bilgileri öğrenebilir miyiz ?

Alıntıları Göster
    Tabikide hocam.
    Değişen yok.1 parça sol çamurlukta boya var tramer 1400 tl çıkıyor yetkili servisde boyanmış.
    Km:90000
    Fiyat:150 bin
    Model:2012 luxury line
  • Valla a3 bana audi gibi gelmiyor, a4 e dicek lafım yok

• quote:

Tabikide hocam.
    Değişen yok.1 parça sol çamurlukta boya var tramer 1400 tl çıkıyor yetkili servisde boyanmış.
    Km:90000
    Fiyat:150 bin
    Model:2012 luxury line

Alıntıları Göster
    Güle güle binin f30 binecek olsam kesinlikle luxury line tercih ederdim. Sanıyorum keyif ve tercih tiplerimiz benzermiş aslında. F30 için kapı içlerine güzel bir yalıtım yapılırsa mercedes sessizliğine kavuşacaktır ve arabada harman kardon yoksa müzik keyfide yalıtım sonrası çok daha tatmin edici olacaktır. Tekerine taş değmesin mutlu olup keyif alarak binmeye bak. Kontağı her açtığında çıkan uyarı sesinde beni hatırla :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.