Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (19. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.200
Cevap
424
Favori
2.145.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M paket+opsiyon ile fiyatı 400 bin TLye dayanıyor fiyatlar korkunç seviyede. Sipariş verenler muhtemelen aracı dükkan üzerine yapıp vergisinden muaf tutarak alıyorlardır, gerçekten 400 bin TLyi çıkarıp 3 serisine verecek olan yoktur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

M paket+opsiyon ile fiyatı 400 bin TLye dayanıyor fiyatlar korkunç seviyede. Sipariş verenler muhtemelen aracı dükkan üzerine yapıp vergisinden muaf tutarak alıyorlardır, gerçekten 400 bin TLyi çıkarıp 3 serisine verecek olan yoktur diye düşünüyorum.
    Bmw online da g30 5 serisi m paket next100 harman kardon bir araç gördüm dün 423 lira fiyatı vardı. G20 nin bu kadar yakın konumlandırılması bana çok mantıklı gelmedi.

Passat konusu ise çok farklı, vw liste fiyatından ne oranda indirim yapıyor bir bakmak lazım. Ayrıca passat dizel ve Türkiye gerçeği bir araç. Ona göre kıyas yapmak lazım, liste rakamını referans almak doğru değil.

Edit: bu arada 150 bin 0 faiz var 5 lerde. Kredi kullanılmadığı zaman 15-20 lira iniyorlar fiyatı direk. 2. Ellerde de durum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 26 Temmuz 2019; 21:17:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    G30 5 serileri 2018 modeller, indirimli fiyatlar.
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    Avrupa birliği ile gümrük birliği anlaşmamız var bu sebepten avrupa menşeili ürünlere ne vergi uyguluyorsak ülke genelindeki o ürünlere de uygulama zorunluluğumuz var aksi halde şu ana kadar çoktan yerli otomobil üretilmiş olurdu.
    motosiklet te asya menşeeli motosikletlere %20 ek vergi var, aynı şekik Abd menşeili otomobillere de ek vergi kondu, Bmw abd fabrikasında üretilen x5 ancak özel siparişle geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

M paket+opsiyon ile fiyatı 400 bin TLye dayanıyor fiyatlar korkunç seviyede. Sipariş verenler muhtemelen aracı dükkan üzerine yapıp vergisinden muaf tutarak alıyorlardır, gerçekten 400 bin TLyi çıkarıp 3 serisine verecek olan yoktur diye düşünüyorum.
    65/70 binlik egea haric bireysel araba alan heleki bu paralara parasina yazik eder tabiki sirkete alip herseyini kullanicaz yoksa bu paraya bireysel araba alinmaz

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da 2019 Bmw aratın şok olacaksınız. 1 serisi haricinde oto yok gibi.2018 3 serisi 3.18i leri bitirmişler, yüksek ihtimal ötv indirimi zamanı galeriler almıştır. Ellerinde 2018 stoklar var. 2019 bitiyor daha 2018 araçları bitiremediler.
  • boraata B kullanıcısına yanıt
    Mevcut ekonomik koşullarda tek ayakta kalma şansımız dış ticaret açığını en aza indirmek.
    Diğer yandan ciddi bir inşaat stoğu var, İstanbulda otomobil fiyatına daireler satılıyor. Konut a teşfik var.
    Otomobil konusunda çok müsrif bir toplumuz.
    Otomobil tutkunu olarak bu vergilerden her zaman nefret ettim ama hükümetin nadir doğrularından biri şu an. Keşke onlarda biraz tasarruf etselerde bizim paramızla Maybeck lere binmeseler.
  • sorgüven S kullanıcısına yanıt
    Gümrük birliği anlaşmasının buna mani olduğunu düşünmüyorum.

Ülkeler çıkarları doğrultusunda istisnai kararlar alabilirler.

Mesela kendi işimden bildiğim; Avrupa Birliği üyesi ülkelerinin ekstra vergi almadığı üçüncü dünya ülkelerinden ithal edilen bazı ürünlerden Türkiye vergi alıyor.

Ayrıca yerli otomobil mevzusu revaçtayken o zamanki bakan yerli otomobilde ÖTV olmayacak diye beyanat vermişti.

Demek ki mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agrimo -- 26 Temmuz 2019; 23:24:55 >
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    Araştırmakta fayda var derim. Sonuçta yerli otomobil elektrikli olacak, onda da ötv %3. Araştırma yapıp paylaşırsanız sevinirim, ben aksi yönde bir bilgiye ulaşamadım.

Böyle birşey mümkün olsaydı heralde türkiyede üretilen otomobillere bir istisna tanınırdı gibime geliyor.
  • Keske yerli duzgun bir elektirikli gelsede binsek... boyle dusunuyorum ama alinir mi bilmem ben sahsen direk alamam.. dusunun ki daha bir arkada ki f30 forumda dahi fitil sesleri plastik aksam seslerinden direksiyon titremesi vs sikayetlerden bahsediyoruz... araba takintisi olannboro icin eziyet bir durum bu...ote yandan sa maliyet ve ucuz a gezmek olayi var tabi.

• boraata B kullanıcısına yanıt
    aynen 400 bin 3 serisi çok fazla sonuçta arkadan itişli 1.6 4 çeker bile olmayan bir araç alıyorsunuz bu paralar verince doğal olarak beklentin çok artıyor hadi bütçeni sıkıştırıp büyük borçlanıp aldın malum istanbul trafiği her an başına bir kaza ya maruz kalabilirsin aracına maddi bir zarar geldiğini düşünsenize yanında otur ağla sonra değer kaybı derken çok üzüle bilirsin bütçesi çok zorlanmayan kişiler rahatlık ile satın alabilir
  • sorgüven S kullanıcısına yanıt
    Siz halen yerli bir otomobilin üretileceğine inanıyorsunuz yani. İlginç.

Ben sadece istisnai bir uygulama için hukuken bir engel olmadığı görüşünde olduğumu belirttim; o kadar. Siz aksini düşünebilirsiniz.

Verdiğiniz örneği de anlamadım açıkçası.

Eğer hükümet yerli otomobil için ÖTV uygulamasında istisna yapacağım diyebiliyorsa, o zaman ÖTV’nin %3 veya %300 olması veya aracın kullandığı yakıtın elektrik, benzin veya hidrojen olması ne farkeder ki? Birine yapan diğerine de yapabilir.

Bu arada beni çok ilgilendiren bir mevzu olmadığını da söyleyeyim. Böyle bir beklenti içinde de değilim, zira zaten geçen yaz bir G30 aldım; gayet de memnunum ve yakın bir zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca olmasını da istemem. Sonuçta böyle bir şey olursa fiyatlar düşer ve zarar ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorgüven

Sahibinden.com da 2019 Bmw aratın şok olacaksınız. 1 serisi haricinde oto yok gibi.2018 3 serisi 3.18i leri bitirmişler, yüksek ihtimal ötv indirimi zamanı galeriler almıştır. Ellerinde 2018 stoklar var. 2019 bitiyor daha 2018 araçları bitiremediler.
    2019 model gelen ilk araba bmw 1 serisiydi onuda 193.000 verdirlr 1.18 i dolu m paket harman kardon nbt falan vardi arabalarda
    Ondan satildi
    G20 2019 model zaten
    Diger serilerde 2019 yok 2018 bile birtmedi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: sorgüven

Araştırmakta fayda var derim. Sonuçta yerli otomobil elektrikli olacak, onda da ötv %3. Araştırma yapıp paylaşırsanız sevinirim, ben aksi yönde bir bilgiye ulaşamadım.

Böyle birşey mümkün olsaydı heralde türkiyede üretilen otomobillere bir istisna tanınırdı gibime geliyor.
    Hocam ne yerli arabasi allah askina ya 2019 yilinda yeni yerli tohum urettik biz
    Yerli araba hikaye olan birsey asla sonuca varamaz

• Yeni arabalar sisteme girilmis bmw online da

• Su an 360-80bin civarina m paket dolu ve dusuk kmde 5.30i alınabilir bu paraları verecek olsam tercihim kesinlikle bu arac olurdu sifir arac takıntım yok ve gözümde 15-20bin kmdeki arac sifirdir yani sahibi ahira park edip icine etmediyse:) yeni 3 serisinin fiyati su anki piyasaya gore normal makyajli c serisi daha pahaliya satiliyor lakin bu fiyatlar hiçbirine verilmez, tabiki para sahibinindir istedigini yapar orasi ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravemurder

Su an 360-80bin civarina m paket dolu ve dusuk kmde 5.30i alınabilir bu paraları verecek olsam tercihim kesinlikle bu arac olurdu sifir arac takıntım yok ve gözümde 15-20bin kmdeki arac sifirdir yani sahibi ahira park edip icine etmediyse:) yeni 3 serisinin fiyati su anki piyasaya gore normal makyajli c serisi daha pahaliya satiliyor lakin bu fiyatlar hiçbirine verilmez, tabiki para sahibinindir istedigini yapar orasi ayri.
    360.000 bine bana 5.30 i gosterirmisiniz m paket ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

360.000 bine bana 5.30 i gosterirmisiniz m paket ?

Alıntıları Göster
    sahibinden.com
    BMW / 5 Serisi / 530i / Executive M / İLK SAHİBİNDEN BORUSAN ÇIKIŞLI ÖZEL SİPARİŞ 530İ M PAKET NEXT100 sahibinden.comda - 710998528
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-borusan-cikisli-ozel-siparis-530i-m-paket-next100-710998528/detay

sahibinden.com
    BMW / 5 Serisi / 530i / Executive M / İLK KULLANICISINDAN BMW 530i EXECUTIVE M PAKET NEXT100 F1 NAVİG. sahibinden.comda - 700108123
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-kullanicisindan-bmw-530i-executive-m-paket-next100-f1-navig-700108123/detay

Git arac başında pazarlık et usteki araci 360 alttakini 375e cok rahat alirsin hem de 20binde, mesajımı okuduysan da 360-380 araligi dedim daha gondereyim mi? Bu arabalar zaten 320bin civarina satildi ilk geldiğinde cogu da o zaman alinmis, orada yazilan fiyatlara bakmayacaksin bu piyasada soyledigim rakamlara m executive 5.30i rahat alirsin, tercih meselesi tabiki ama bu arac varken 380ini 3serisine vermek bana mantikli gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravemurder -- 27 Temmuz 2019; 18:31:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravemurder

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-borusan-cikisli-ozel-siparis-530i-m-paket-next100-710998528/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-kullanicisindan-bmw-530i-executive-m-paket-next100-f1-navig-700108123/detay

Git arac başında pazarlık et usteki araci 360 alttakini 375e cok rahat alirsin hem de 20binde, mesajımı okuduysan da 360-380 araligi dedim daha gondereyim mi? Bu arabalar zaten 320bin civarina satildi ilk geldiğinde cogu da o zaman alinmis, orada yazilan fiyatlara bakmayacaksin bu piyasada soyledigim rakamlara m executive 5.30i rahat alirsin, tercih meselesi tabiki ama bu arac varken 380ini 3serisine vermek bana mantikli gelmiyor.

Alıntıları Göster
    Deri koltuk olmasa ikinci attigin guzelmis ama sifir araba degil sonucta :)

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kmde 1-2 yıllık araclar zaten hala sifir gibidir cok pimpirikliyseniz guzel bir detayli ic temizlik yaptırın :) bu rakamlara çıkıyorsaniz 5.30iyi hemen elemeyin derim her yönüyle sizi mest eder. Yeni 3 serini detaylica inceledim güzel arac ama f30u satip da üzerine 180bin verilecek arac değil. Sahibindeki ilanlardaki fiyatlara cok bakmayın 400bin yazan araci 380e rahat bağlarsıniz piyasa kan agliyor zaten. Turkiye sartlarinda 5.30 = m5 o rakamlara cilabilsem gözüm kapali alirdim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.