Bildirim
BMW 3 serisi mi 5 serisimi? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu arabanın Coupe'si ve 2.0 Turbo 245 Ps olanı gerçekten dehşet-ül vahşet olacak...Sanırım 70-80.000 Euro'ya bırakırlar... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
3 serisi ile 5 serisi farkli dunyalar 3 alacak adama 5 serisi ilgi çekici gelmez.
3 serisini 5 serisi alamadığım için almadım.Ama bütçem daha müsait olsaydı 3 serisi yerine 5 serisi alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
quote:
3 serisi ile 5 serisi farkli dunyalar 3 alacak adama 5 serisi ilgi çekici gelmez.
3 serisini 5 serisi alamadığım için almadım.Ama bütçem daha müsait olsaydı 3 serisi yerine 5 serisi alırdım.
Bütçe en önemli etken birde sportiflik ön plandaysa,şöför yerine kendiniz araç kullanıyorsanız 3 serisi daha uygun oluyor. Ayrıca 5 serisi boyut olarak çok büyük bir araba şahsen 5 serisi kullanırken tedirgin olurum hep dar yerlere girip çıkarken bir yerlere sürtme riski çok yüksek. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
quote:
3 serisini 5 serisi alamadığım için almadım.Ama bütçem daha müsait olsaydı 3 serisi yerine 5 serisi alırdım.
Bütçe en önemli etken birde sportiflik ön plandaysa,şöför yerine kendiniz araç kullanıyorsanız 3 serisi daha uygun oluyor. Ayrıca 5 serisi boyut olarak çok büyük bir araba şahsen 5 serisi kullanırken tedirgin olurum hep dar yerlere girip çıkarken bir yerlere sürtme riski çok yüksek.
Aynen katiliyorum
-
sadece şunu yazıcam isteyenlere fotolarlada kanıtlarım biizim bir arkadaşın babası ankaradan 2011 x6 aldı adam sonra abisinin 2011 5.20 sine binmiş hemen gitti bir tanede 5.20 aldı şu an x6 hep arkadasımın altında sence 3 serisimi 5 serisimi -
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
sadece şunu yazıcam isteyenlere fotolarlada kanıtlarım biizim bir arkadaşın babası ankaradan 2011 x6 aldı adam sonra abisinin 2011 5.20 sine binmiş hemen gitti bir tanede 5.20 aldı şu an x6 hep arkadasımın altında sence 3 serisimi 5 serisimi
Bir yanlış anlama olmasın, 5 serisi mükemmel bir makina, burada belirtmeye çalıştığımız yeni 3 serisi de mükemmel oldu, BMW kendi kendine mı rakip oluyor, onu tartışıyoruz. -
Yeni 3 serisini test eden var mı aramızda.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyanet -- 10 Mart 2012; 14:56:57 > -
yeni F30 3 serisi benzinli test aracı var mı. Bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyanet -- 17 Mart 2012; 14:27:29 > -
ikiside farklı sınıfta araçlar. ama ben mercedes e'yi tercih ederim orası ayrı. -
E serisi heryeni kasa çıkışında bir öncekinden daha kötüleşiyor gibi ama ... -
Yeni 5 serisi süper. -
sinif farki var ve alici kitlesi farkli. -
M paketli 525xd gördüm geçenlerde, nefis görünüyordu, ancak Xdrive'dan şüpheliyim. Audinin Quattrosu kadar başarılı olur mu bilemiyorum. -
ikisinin müşterileri farklı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X