Şimdi Ara

BMW 3 serisi mi 5 serisimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyanet

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Bana göre 5 serisi.Neden derseniz.Yeni kasa 3 serisi bana göre tasarım olarak güzel olsada ön ile arkasını orantısız buluyorum.İç tasarım ise 1 serisi ile aynı ve bana göre basit kalmış bu araç için.5 serisi ise tasarım olarak hem sportif hem ağırbaşlı.Oldukça güzel bir kasa.İç tasarım ve iç kalite olarak 3 serisi bu aracın yanına yaklaşamaz.Arada fiyat farkı var fakat 3 serisine bi-xenon,sunroof,17''jant,arka yan cam ve arka cam perde,deri döşeme,gelişmiş gösterge paneli,servotronic,ön arka park sensörü ekleyince 62.000 euro gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.Ve bu donanımlar en boş 520d araçta standart.520d fiyatı ise 85.000 civarı ve galerilerde daha uyguna bulunabiliyor.Ben böyle bir sınıra çıkabilirsem kesinlikle 520d seçerdim.

Aradaki fiyat farkı çok büyük buna deger mı ödenen?

Tabiki değer neden değmesin.3 serisi D sınıfır bir araç 5 serisi ise E sınıfı.Arada bir kere sınıf farkı var.Ayrıca yalıtım olarak 3 serisinden çok daha iyi bir araç.3 serisi yalıtım olarak biraz zayıf gösteriliyor 5 serisi bu konuda 3 serisinden oldukça önde.Malzeme kalitesi olarak üst sınıf farkını yaşatarak gerçekten aradaki kalite farkını yaşatıyor.İç tasarım olarakta daha olgun daha kaliteli.Dış tasarıma bakarsanız 3 serisi kadar sportif olmasada sportif-oturaklı olarak güzel bir tasarıma sahip.Ben olsam imkanım el verdikçe 5 serisi almaya çalışırdım.Açık ve net söyliyorum yol tutuş,azda olsa performans ve yakıt tüketimi farkı dışında 3 serisi hiçbir yönde bu araçtan üstün olamaz.

5 serisi;
     BMW 3 serisi mi 5 serisimi?

3 serisi;

• Bu arabanın Coupe'si ve 2.0 Turbo 245 Ps olanı gerçekten dehşet-ül vahşet olacak...Sanırım 70-80.000 Euro'ya bırakırlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyanet

quote:

Bana göre 5 serisi.Neden derseniz.Yeni kasa 3 serisi bana göre tasarım olarak güzel olsada ön ile arkasını orantısız buluyorum.İç tasarım ise 1 serisi ile aynı ve bana göre basit kalmış bu araç için.5 serisi ise tasarım olarak hem sportif hem ağırbaşlı.Oldukça güzel bir kasa.İç tasarım ve iç kalite olarak 3 serisi bu aracın yanına yaklaşamaz.Arada fiyat farkı var fakat 3 serisine bi-xenon,sunroof,17''jant,arka yan cam ve arka cam perde,deri döşeme,gelişmiş gösterge paneli,servotronic,ön arka park sensörü ekleyince 62.000 euro gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.Ve bu donanımlar en boş 520d araçta standart.520d fiyatı ise 85.000 civarı ve galerilerde daha uyguna bulunabiliyor.Ben böyle bir sınıra çıkabilirsem kesinlikle 520d seçerdim.

Aradaki fiyat farkı çok büyük buna deger mı ödenen?

Tabiki değer neden değmesin.3 serisi D sınıfır bir araç 5 serisi ise E sınıfı.Arada bir kere sınıf farkı var.Ayrıca yalıtım olarak 3 serisinden çok daha iyi bir araç.3 serisi yalıtım olarak biraz zayıf gösteriliyor 5 serisi bu konuda 3 serisinden oldukça önde.Malzeme kalitesi olarak üst sınıf farkını yaşatarak gerçekten aradaki kalite farkını yaşatıyor.İç tasarım olarakta daha olgun daha kaliteli.Dış tasarıma bakarsanız 3 serisi kadar sportif olmasada sportif-oturaklı olarak güzel bir tasarıma sahip.Ben olsam imkanım el verdikçe 5 serisi almaya çalışırdım.Açık ve net söyliyorum yol tutuş,azda olsa performans ve yakıt tüketimi farkı dışında 3 serisi hiçbir yönde bu araçtan üstün olamaz.

5 serisi;

3 serisi;

Çok teşekkürler detaylı anlatım ve fotograflar için. Durum tam 5 ile 7 serisi gibi oldu. Görünüş benziyor ama kalite farkı detaylarda gizli.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

3 serisi ile 5 serisi farkli dunyalar 3 alacak adama 5 serisi ilgi çekici gelmez.

3 serisini 5 serisi alamadığım için almadım.Ama bütçem daha müsait olsaydı 3 serisi yerine 5 serisi alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

3 serisi ile 5 serisi farkli dunyalar 3 alacak adama 5 serisi ilgi çekici gelmez.

3 serisini 5 serisi alamadığım için almadım.Ama bütçem daha müsait olsaydı 3 serisi yerine 5 serisi alırdım.

Bütçe en önemli etken birde sportiflik ön plandaysa,şöför yerine kendiniz araç kullanıyorsanız 3 serisi daha uygun oluyor. Ayrıca 5 serisi boyut olarak çok büyük bir araba şahsen 5 serisi kullanırken tedirgin olurum hep dar yerlere girip çıkarken bir yerlere sürtme riski çok yüksek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Bütçe en önemli etken birde sportiflik ön plandaysa,şöför yerine kendiniz araç kullanıyorsanız 3 serisi daha uygun oluyor. Ayrıca 5 serisi boyut olarak çok büyük bir araba şahsen 5 serisi kullanırken tedirgin olurum hep dar yerlere girip çıkarken bir yerlere sürtme riski çok yüksek.

Aynen katiliyorum

• sadece şunu yazıcam isteyenlere fotolarlada kanıtlarım biizim bir arkadaşın babası ankaradan 2011 x6 aldı adam sonra abisinin 2011 5.20 sine binmiş hemen gitti bir tanede 5.20 aldı şu an x6 hep arkadasımın altında sence 3 serisimi 5 serisimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

sadece şunu yazıcam isteyenlere fotolarlada kanıtlarım biizim bir arkadaşın babası ankaradan 2011 x6 aldı adam sonra abisinin 2011 5.20 sine binmiş hemen gitti bir tanede 5.20 aldı şu an x6 hep arkadasımın altında sence 3 serisimi 5 serisimi

Bir yanlış anlama olmasın, 5 serisi mükemmel bir makina, burada belirtmeye çalıştığımız yeni 3 serisi de mükemmel oldu, BMW kendi kendine mı rakip oluyor, onu tartışıyoruz.
  • Yeni 3 serisini test eden var mı aramızda.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyanet -- 10 Mart 2012; 14:56:57 >
  • yeni F30 3 serisi benzinli test aracı var mı. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyanet -- 17 Mart 2012; 14:27:29 >
  • ikiside farklı sınıfta araçlar. ama ben mercedes e'yi tercih ederim orası ayrı.
  • E serisi heryeni kasa çıkışında bir öncekinden daha kötüleşiyor gibi ama ...
  • Yeni 5 serisi süper.
  • sinif farki var ve alici kitlesi farkli.
  • M paketli 525xd gördüm geçenlerde, nefis görünüyordu, ancak Xdrive'dan şüpheliyim. Audinin Quattrosu kadar başarılı olur mu bilemiyorum.
  • ikisinin müşterileri farklı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.