Şimdi Ara

BMW 316 Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık günah kız gibi arabayı vericeksin aldığın araca bir bak 100.000 km de resmen yazmasada aldığında öyle olucak.
  • Ben Hollanda'da yaşıyorum. Arkadaşın yazdığı kısmen doğru, 2000-2001 E46 kasayı 12-15bin Euro arasına bulursunuz. Ancak 2007 Focus dizel 18-19bin Euro'dan aşağı bulaamzsınız. Bence kesinlikle böyle birşey yapmayın. Yeni aracın keyfi başka olur. Ben şimdiki aracımı alırken 2001 Audi A3'ümü satarak aldım. Onu alırken de E36 BMW'mi satmıştım.

Ben olsam 2007 model Focus gibi güzel bir aracı satıp maceraya girmem.

Özgür

quote:

Orjinalden alıntı: TheNida

ilandaki aracin avrupa ulkelerinde asagi yukari fiyati 10.000-13.000 Euro arasindadir.

Sahip oldugunuz 2007 dizel focusta bahsi gecen ulkelerde 12.000-14000 arasinda satilir.

Servis parca ucretleri bu ulkelerde 2 kat ucuz oldugu halde degerler asagi yukari boyledir onlarda biliyor hangisi hangi sartlarda daha kaliteli.

2001 model 99 bin km yapmis bmw bu aracin zaten sorunlari 100K uzerinde baslar olasi bir otomatik sanziman problemi cok can sikar.

Dizelden sonra otomatik 1.8 bmw motoru cok yakar abartiyim sehir icinde maliyetin 2-ye katlanir ayni maliyet parca parasindada karsina cikar.

6 yas genc arabani verip bunu alirsan hayatinin hatasini yaparsin 1.6 otomatigi hele hic dusunme.

• Boşver senin araba daha yeni 2001 model sonuçta 7 yaş az değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.